ben yardımcı aldım o duvar pencere yaparken ben mutfağa giriştim. dolap içlerine daldım.pazar günüm boştu bi bölümünü düzenledim çok parça ayıramadım.sezon geçişi bide sıkıntı oldu.kaldığım yerden devam.bu hafta sonu yine kendi odama çekmecelre vs dalacağım.mutfak dolaplarınada bahar temizliğinde çokta gözüm kesmiyor tek başına belki yardımcı alırım.temizlendikten sonra düzenlemesi daha kolay olur.bu arada balkonun biride elden geçti
hemde ne vurdukDedim ki ben yokum bunlar geyiğin dibine vurmuşlardır
Naptınız tüm gün, dükkanı boş bırakmışsınız.
kuzu iyisin dımıiyi geceler:)
benim dolap içleri çok dağınık.kv sağolsun herşeyi heryere koyabiliyor.dün misal salata kaselerinin olduğu bölümde bir adet tencere,saklama kaplarının olduğu bölümde bir adet rende,2 adet kahvaltı tabağı,serviş kaşıklarının olduğu bölümde ise 1 adet blendır buldum.ayrıyetten su bardaklarının olduğu yerde çerez tabağı,fincanların yanında 1 paket büskivi ele geçirdimben yardımcı aldım o duvar pencere yaparken ben mutfağa giriştim. dolap içlerine daldım.
kullanılmayan plastik kaplar tuzluk yağlık plastik bardaklar buzdolabı yumurtalığı hepsi çöp oldu. alan açıldı temizlendi. daha çok başındayım olayın yolumuz uzun yazlık kışlık değişiminde bende de dolabı elden geçireceğiz
gnaydın.avatarındaki şahsın burnu çok komikGunaydin kizlar
benim dolap içleri çok dağınık.kv sağolsun herşeyi heryere koyabiliyor.dün misal salata kaselerinin olduğu bölümde bir adet tencere,saklama kaplarının olduğu bölümde bir adet rende,2 adet kahvaltı tabağı,serviş kaşıklarının olduğu bölümde ise 1 adet blendır buldum.ayrıyetten su bardaklarının olduğu yerde çerez tabağı,fincanların yanında 1 adet paket büskivi ele geçirdim
Algıda seçicilik mi?gnaydın.avatarındaki şahsın burnu çok komik
Beyninin pekmezi aktı yeter artık
bu konuda biraz sıkıntılıyım.hayırlısı bakalımBeyninin pekmezi aktı yeter artık
Çocuklar güvenli ellerde öyle düşün geçecek bu günlerde
kibarca uyarsan sorun çıkartıyor mu çocuklara bakıyor diye bir seyde diyemiyorsun dimibenim dolap içleri çok dağınık.kv sağolsun herşeyi heryere koyabiliyor.dün misal salata kaselerinin olduğu bölümde bir adet tencere,saklama kaplarının olduğu bölümde bir adet rende,2 adet kahvaltı tabağı,serviş kaşıklarının olduğu bölümde ise 1 adet blendır buldum.ayrıyetten su bardaklarının olduğu yerde çerez tabağı,fincanların yanında 1 paket büskivi ele geçirdim
ters anlıyacak yapıda.çok basit bikere taze fasulye yapmış.baya acı olmuş.çok beğendim.buna salçamı koydun acı pu biber mi koydun dedim.yanlış anlamış olaki ikinci gün yemeğin ismi belli olmasına rağmen malzemeler tezgahta olmasına rağmen ki o gün ben iş için farklı biyere geçmiştim geç döndüm baya beni beklemişler yemek yapmak için.neden diye sorduğumda alınganlık yaptığını anladım.kibarca uyarsan sorun çıkartıyor mu çocuklara bakıyor diye bir seyde diyemiyorsun dimi
Adam disiplinle spor yapiyor amagnaydın.avatarındaki şahsın burnu çok komik
Bende hamilelikte yattigimda annem yanimda yoktu kv geldi ayni seninki gibi duzen sifirbenim dolap içleri çok dağınık.kv sağolsun herşeyi heryere koyabiliyor.dün misal salata kaselerinin olduğu bölümde bir adet tencere,saklama kaplarının olduğu bölümde bir adet rende,2 adet kahvaltı tabağı,serviş kaşıklarının olduğu bölümde ise 1 adet blendır buldum.ayrıyetten su bardaklarının olduğu yerde çerez tabağı,fincanların yanında 1 paket büskivi ele geçirdim
beğenmiyorsan gel otur sen yap demiş ooo kv atarlı giderliters anlıyacak yapıda.çok basit bikere taze fasulye yapmış.baya acı olmuş.çok beğendim.buna salçamı koydun acı pu biber mi koydun dedim.yanlış anlamış olaki ikinci gün yemeğin ismi belli olmasına rağmen malzemeler tezgahta olmasına rağmen ki o gün ben iş için farklı biyere geçmiştim geç döndüm baya beni beklemişler yemek yapmak için.neden diye sorduğumda alınganlık yaptığını anladım.
Eşimde onu dedi ama fransız balkon aşağı konuyorlar bu sefer bide yan kısımda ışık var onun üstünu yuva yapmislarkullanılmayan cdleri ipe bağlayığ balkonuna as.. gerçekten çok işe yarıyor..
güvercinler önünden bile geçmiyor :))
Tıpkı benim kvbenim dolap içleri çok dağınık.kv sağolsun herşeyi heryere koyabiliyor.dün misal salata kaselerinin olduğu bölümde bir adet tencere,saklama kaplarının olduğu bölümde bir adet rende,2 adet kahvaltı tabağı,serviş kaşıklarının olduğu bölümde ise 1 adet blendır buldum.ayrıyetten su bardaklarının olduğu yerde çerez tabağı,fincanların yanında 1 paket büskivi ele geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?