2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ben yardımcı aldım o duvar pencere yaparken ben mutfağa giriştim. dolap içlerine daldım.
kullanılmayan plastik kaplar tuzluk yağlık plastik bardaklar buzdolabı yumurtalığı hepsi çöp oldu. alan açıldı temizlendi. daha çok başındayım olayın yolumuz uzun yazlık kışlık değişiminde bende de dolabı elden geçireceğiz

Son düzenleme:
benim dolap içleri çok dağınık.kv sağolsun herşeyi heryere koyabiliyor.dün misal salata kaselerinin olduğu bölümde bir adet tencere,saklama kaplarının olduğu bölümde bir adet rende,2 adet kahvaltı tabağı,serviş kaşıklarının olduğu bölümde ise 1 adet blendır buldum.ayrıyetten su bardaklarının olduğu yerde çerez tabağı,fincanların yanında 1 paket büskivi ele geçirdim

kibarca uyarsan sorun çıkartıyor mu çocuklara bakıyor diye bir seyde diyemiyorsun dimi

kibarca uyarsan sorun çıkartıyor mu çocuklara bakıyor diye bir seyde diyemiyorsun dimi
ters anlıyacak yapıda.çok basit bikere taze fasulye yapmış.baya acı olmuş.çok beğendim.buna salçamı koydun acı pu biber mi koydun dedim.yanlış anlamış olaki ikinci gün yemeğin ismi belli olmasına rağmen malzemeler tezgahta olmasına rağmen ki o gün ben iş için farklı biyere geçmiştim geç döndüm baya beni beklemişler yemek yapmak için.neden diye sorduğumda alınganlık yaptığını anladım.

Bende hamilelikte yattigimda annem yanimda yoktu kv geldi ayni seninki gibi duzen sifir

beğenmiyorsan gel otur sen yap demiş ooo kv atarlı giderli

toplantı oldu bugün sabah eski işimden teklif hazırlama ve yeni müşteri bulma bende ayrıca gider gelir kasasını ben tutacağım yani boş oturma dediler bende şimdilik kabul ettim yönetim kurulundan haber bekleniyormuş ha deyince tüm muhasebe bende olmazmış...
çok kötü olmadı

Tıpkı benim kv
Ama sag olsun çabalıyor ben görüyorum çabaladığını
Hatta anne bunun yeni yeri burası mi diye gülerim o da güler
Bida yerine koyayım kizim der 2gun koyar 3.gün yine aynı
Unutuyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…