Güüüüüü naaaay dııııııııınnnnn
Taptaze görümce olarak geldim
Dinlerken kendinden geçer, nerde görse kanala kitlenir vs.
Befercim, konuna pek hakim olmadığım için yorum yapamıyorum ama umarım herşey yoluna girermüdür ile atıştık bir görev gitti başka görev geldi alışana kadar idare edeceğiz galiba
Hoşbuldumhoş geldin stajer kaynana
valla izinden dönünce işte görev değişikliği oldu onun savaşını veriyorumBefercim, konuna pek hakim olmadığım için yorum yapamıyorum ama umarım herşey yoluna girer
Hoşbuldum
Ohhh mis eline sağlık, ben bu. Manzaraya karşı bi cugara yakarım çay kuru kuru gitmesin
dinliyorum hayatımKızlarrr bi toplaşın bir derdim var, şimdi konu açıp kırk kişiye dert anlatamam. Bana fikir verin, ben artık düşünmekten yoruldum. Siz toplaşın ben yazayım
bu tabiride burda okudum çok gülmüştüm çok kullanır oldum artık vallaBefercim, konuna pek hakim olmadığım için yorum yapamıyorum ama umarım herşey yoluna girer
Hoşbuldum
eşinle ortak karar vermen gerek eşin nereli aynı memleketli misin.Şimdi şöyle ki ben büyük bir şehirde oturuyorum, buraya nefret ederek iş sebebiyle geldim. Sonra biraz alıştım evlendim vs. Kaldım burada.
Senelerdir memleketimi istiyorum küçük bir şehir ama orada daha sosyal daha keyifli bir hayatım var.
Eşim başka bir büyük şehir istiyor evet güzel bir yer ama aileme çok uzak ve büyük şehir hayatı zor herşey pahali, küçük bir şehirde bu yaşadığımdan çok daha rahat ve fazla param olacak.
Haftasonu ev bile baktım memlekette yine depreşti aşkım offff, su mu çıktı rahatını niye bozuyorsun derseniz, bu şehiri sevemiyorum.
Altından kafes gibi
Eşim memlektemi seviyor onunda çevresi çok orada, eşimin ailesi dağınık farklı illerdeler ama bu bahsettiğim iller birbirine yakın yani o kararsız. Offff ikimizde çok kararsızız yani.eşinle ortak karar vermen gerek eşin nereli aynı memleketli misin.
eğer o başka yeri istiyorsa onu bambaşka yere götürünce bence oda alışamaz.
sen neden bulunduğun yeri sevmiyorsun.
memlekete daha sık git gel iş derdinde izin derdinde yok nasıl olsa bu nasıl fikir
anlıyorum seni ozaman sen memlekete gideceksin oraya yerleşeceksin dene bir süre ver kendine alışamayınca geri dönersin ama eşinin iş imkanı sorun olmayacaksa daha rahat hareket ederdim ben olsamEşim memlektemi seviyor onunda çevresi çok orada, eşimin ailesi dağınık farklı illerdeler ama bu bahsettiğim iller birbirine yakın yani o kararsız. Offff ikimizde çok kararsızız yani.
Ben gidiyorum sık sık ama hep uzak kalıyorum Herşeye orada herkes 10 organizasyon yapiyorsa 1-2 katılıyorum. Annem babam yaşlanıyor ne kadar vaktimiz kaldı belli değil doya doya vakit geçirmek istiyorum. Eşim ailemi çok sever babamın üst kat boş gidersek oraya oturalım bile diyor. Ben o kadar iç içe olmayalım diye ev baktım.
şimdi bende fesatlandım senin adınaDinlerken kendinden geçer, nerde görse kanala kitlenir vs.
Geçmişte de tanışmış öve öve bitiremezseverdim kadını şimdi sinir oluyorum sanırım ciddi bir fesatlık sorunum var
kendimi okudum sanki.büyük bi şehirde değilim.ailemle aramada yaklaşık iki saat var .eşimin büyüdüğü yere bir saat uzaklıktayız.şuan kendi ailemin oraya tayin istemek için bende aynı şeyleri düşünüyorum ama bazı engellerim var.şimdi burda anlatamam.ailenin bulunduğu yerin merkezinde yaşasanız.eşininde gönlü olurŞimdi şöyle ki ben büyük bir şehirde oturuyorum, buraya nefret ederek iş sebebiyle geldim. Sonra biraz alıştım evlendim vs. Kaldım burada.
Senelerdir memleketimi istiyorum küçük bir şehir ama orada daha sosyal daha keyifli bir hayatım var.
Eşim başka bir büyük şehir istiyor evet güzel bir yer ama aileme çok uzak ve büyük şehir hayatı zor herşey pahali, küçük bir şehirde bu yaşadığımdan çok daha rahat ve fazla param olacak.
Haftasonu ev bile baktım memlekette yine depreşti aşkım offff, su mu çıktı rahatını niye bozuyorsun derseniz, bu şehiri sevemiyorum.
Altından kafes gibi
ya okudukça kendimi buluyorum doram.ama ben çok uzak değilim işte.ama haa diyince de gidemiyorum.çocuklar ev haftasonu zamanım bile olmuyor.öbür türlü olsa atıyorum iş çıkışı yemekten sonra git ailenin yanına çayını iç gel.Eşim memlektemi seviyor onunda çevresi çok orada, eşimin ailesi dağınık farklı illerdeler ama bu bahsettiğim iller birbirine yakın yani o kararsız. Offff ikimizde çok kararsızız yani.
Ben gidiyorum sık sık ama hep uzak kalıyorum Herşeye orada herkes 10 organizasyon yapiyorsa 1-2 katılıyorum. Annem babam yaşlanıyor ne kadar vaktimiz kaldı belli değil doya doya vakit geçirmek istiyorum. Eşim ailemi çok sever babamın üst kat boş gidersek oraya oturalım bile diyor. Ben o kadar iç içe olmayalım diye ev baktım.
Ahh ahh keşke benimde ailem yurt dışındaya okudukça kendimi buluyorum doram.ama ben çok uzak değilim işte.ama haa diyince de gidemiyorum.çocuklar ev haftasonu zamanım bile olmuyor.öbür türlü olsa atıyorum iş çıkışı yemekten sonra git ailenin yanına çayını iç gel.
ayy kuzum sen yurt dışındanmı gelin geldinAhh ahh keşke benimde ailem yurt dışındabende gurbetlik çekiyorum çok zor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?