2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

zor olmuştur senin için.kaç yıllık evlisin akraban falanmı eşin
9 yıldır evliyim yok eşim akrabam değil Türkiye de tatilde tanıştık akrabalarım var Türkiye de ama aynı şehirde değil, evet çok zor ama gençlik işte herşeyi bıraktım geldim ama pişman değilim şükür

allah pişman etmesin tabi. peki hakkını öldürdün mü giriş çıkış yapıyor musun

Ailem ilçede değil canım il merkezinde, çok gönülsüz değil bizim ki iyi karar verelim diyor. Şöyle mantığı memleketim, gönlü büyük şehir diyor.
Seni çocuklar olunca elini kolunu bağlayacak sebep artıyor, bizde eşyamı alıp gidiyorum.

Allah pişman etmesin canım.

Evet yakın bir şehir olsada, farklı bir il zor oluyor. Aynı şehirde olsak, hastalığı var sağlığı var.
Birde ucuz ben evimi kiraya verip gitsem,orada lüks bir sitenin hem kirasını karşılıyor bazı üstüne para kalıyor. O anlamda da rahatız. Hemen ev almak zorunda değilim vs

bence iyi düşünün oluru çok yüksek bana kalırsa eşininde işinde sıkıntı olmayacaksa.eşinde alışıksa ortama çevreye.mesela benim eşimin bu konuda sağı solu belli olmaz.ben şuan tayin için mucuzevi bişey bekliyorum.o derece.eşimin işide etkili ama yüzde otuzlarda bir etken bizim açımızdan.al bir kağıt eline sayfayı ikiye böl artılar eksiler diye hangi taraf ağır basacak.yaşanacak bi yerse sosyal hayat açısından neden olmasın(eşin açısından)

tarifi ekliyorum 100 tane resim çekmişiz nasıl eleyeceğim onu düşünüyorum sabahtan beri
en güzelleri seç.foto bol olsun göz çıkarmaz fazla mal.zaten oylamada 1 resim kullanılacak ona göre birine 5 yıldız koyup ekle kaynamasın araya

çok katılıyorum sana.
çocuk olmadığı için daha radikal kararlar alabilirsin bence.
burdaki otorduğun evin mi kira mi oraya gidince kira mi olacak bunları hep hesaplaman gerekiyor little dora

iş konusu sıkıntı olmayacaksa senin ve eşin için tabi ki ailene yakın olmak en güzeli aynı apartman değil tabi onu hiç bir zaman önermem :) ama imkanın varsa ailenin yanında olmak ve güzel vakit geçirmek en güzeli en azından alo deyip te yanlarında olabilmen yeter ama tabi senin yuvan ve huzurun da önemli eşinle iyi düşünmeniz gerek,

Terazinin kefesi o kadar yakın ki işte tüm sorun burada.
Birkaç gün sonra. Memlekete gitmeye karar verdik. Birkaç gün gezip düşünelim dedik biraz önce.
Senin de gönlüne göre versin rabbim kuzum.

bizde oyle.ev değiştirelim büyük eve çıkalım istedim olmuyor.evler dudak uçuklatıyor.şuan evi satsam bizim ordan çok lüks koca bir eve çıkarım kilerli ebeveyn banyolu vs.benimki biraz cesaret istiyor.gözümü karartıp gitmem gerekiyor.olumlu yönü sizin açınızdan çok bence.neden olmasın?

Tabi o hazır ev var otururuz diyor çünkü ailemle çok iyi bana destek olurlar diye yakın olmak istiyor, ben kabul etmedim. Farklı bir semt düşünüyorum.
Birde ben liseye kadar ailemle yaşadım,sonrasinda yalnız devam ettim hayatıma galiba yaş ilerledikçe insan aileye daha çok ihtiyaç duyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…