evet aşkın gözü kör olsun :)ayy kuzum sen yurt dışındanmı gelin geldin
zor olmuştur senin için.kaç yıllık evlisin akraban falanmı eşinevet aşkın gözü kör olsun :)
Türkiye başlı başına zor bir ülke sen daha ailenden ayrılıp başka ülkeden gelmişşin allah yardımcın olsun.evet aşkın gözü kör olsun :)
9 yıldır evliyim yok eşim akrabam değil Türkiye de tatilde tanıştık akrabalarım var Türkiye de ama aynı şehirde değil, evet çok zor ama gençlik işte herşeyi bıraktım geldim ama pişman değilim şükürzor olmuştur senin için.kaç yıllık evlisin akraban falanmı eşin
allah pişman etmesin tabi. peki hakkını öldürdün mü giriş çıkış yapıyor musun9 yıldır evliyim yok eşim akrabam değil Türkiye de tatilde tanıştık akrabalarım var Türkiye de ama aynı şehirde değil, evet çok zor ama gençlik işte herşeyi bıraktım geldim ama pişman değilim şükür
Ailem ilçede değil canım il merkezinde, çok gönülsüz değil bizim ki iyi karar verelim diyor. Şöyle mantığı memleketim, gönlü büyük şehir diyor.kendimi okudum sanki.büyük bi şehirde değilim.ailemle aramada yaklaşık iki saat var .eşimin büyüdüğü yere bir saat uzaklıktayız.şuan kendi ailemin oraya tayin istemek için bende aynı şeyleri düşünüyorum ama bazı engellerim var.şimdi burda anlatamam.ailenin bulunduğu yerin merkezinde yaşasanız.eşininde gönlü olur
Allah pişman etmesin canım.9 yıldır evliyim yok eşim akrabam değil Türkiye de tatilde tanıştık akrabalarım var Türkiye de ama aynı şehirde değil, evet çok zor ama gençlik işte herşeyi bıraktım geldim ama pişman değilim şükür
Evet yakın bir şehir olsada, farklı bir il zor oluyor. Aynı şehirde olsak, hastalığı var sağlığı var.ya okudukça kendimi buluyorum doram.ama ben çok uzak değilim işte.ama haa diyince de gidemiyorum.çocuklar ev haftasonu zamanım bile olmuyor.öbür türlü olsa atıyorum iş çıkışı yemekten sonra git ailenin yanına çayını iç gel.
amin sağolasınAllah pişman etmesin canım.
bence iyi düşünün oluru çok yüksek bana kalırsa eşininde işinde sıkıntı olmayacaksa.eşinde alışıksa ortama çevreye.mesela benim eşimin bu konuda sağı solu belli olmaz.ben şuan tayin için mucuzevi bişey bekliyorum.o derece.eşimin işide etkili ama yüzde otuzlarda bir etken bizim açımızdan.al bir kağıt eline sayfayı ikiye böl artılar eksiler diye hangi taraf ağır basacak.yaşanacak bi yerse sosyal hayat açısından neden olmasın(eşin açısından)Ailem ilçede değil canım il merkezinde, çok gönülsüz değil bizim ki iyi karar verelim diyor. Şöyle mantığı memleketim, gönlü büyük şehir diyor.
Seni çocuklar olunca elini kolunu bağlayacak sebep artıyor, bizde eşyamı alıp gidiyorum.
amin Fransadan orada doğup büyüdümTürkiye başlı başına zor bir ülke sen daha ailenden ayrılıp başka ülkeden gelmişşin allah yardımcın olsun.
hangi ülkeden geldin
10 tane ele ve ayır onları, netlik açı bakımından en iyi 10tarifi ekliyorum 100 tane resim çekmişiz nasıl eleyeceğim onu düşünüyorum sabahtan beri
en güzelleri seç.foto bol olsun göz çıkarmaz fazla mal.zaten oylamada 1 resim kullanılacak ona göre birine 5 yıldız koyup ekle kaynamasın arayatarifi ekliyorum 100 tane resim çekmişiz nasıl eleyeceğim onu düşünüyorum sabahtan beri
çok katılıyorum sana.bence iyi düşünün oluru çok yüksek bana kalırsa eşininde işinde sıkıntı olmayacaksa.eşinde alışıksa ortama çevreye.mesela benim eşimin bu konuda sağı solu belli olmaz.ben şuan tayin için mucuzevi bişey bekliyorum.o derece.eşimin işide etkili ama yüzde otuzlarda bir etken bizim açımızdan.al bir kağıt eline sayfayı ikiye böl artılar eksiler diye hangi taraf ağır basacak.yaşanacak bi yerse sosyal hayat açısından neden olmasın(eşin açısından)
iş konusu sıkıntı olmayacaksa senin ve eşin için tabi ki ailene yakın olmak en güzeli aynı apartman değil tabi onu hiç bir zaman önermem :) ama imkanın varsa ailenin yanında olmak ve güzel vakit geçirmek en güzeli en azından alo deyip te yanlarında olabilmen yeter ama tabi senin yuvan ve huzurun da önemli eşinle iyi düşünmeniz gerek,Şimdi şöyle ki ben büyük bir şehirde oturuyorum, buraya nefret ederek iş sebebiyle geldim. Sonra biraz alıştım evlendim vs. Kaldım burada.
Senelerdir memleketimi istiyorum küçük bir şehir ama orada daha sosyal daha keyifli bir hayatım var.
Eşim başka bir büyük şehir istiyor evet güzel bir yer ama aileme çok uzak ve büyük şehir hayatı zor herşey pahali, küçük bir şehirde bu yaşadığımdan çok daha rahat ve fazla param olacak.
Haftasonu ev bile baktım memlekette yine depreşti aşkım offff, su mu çıktı rahatını niye bozuyorsun derseniz, bu şehiri sevemiyorum.
Altından kafes gibi
hıı hiç o aklıma gelmedi şimdi yükleniyor aheste aheste. valla 30 adet filan var resim herhaldeen güzelleri seç.foto bol olsun göz çıkarmaz fazla mal.zaten oylamada 1 resim kullanılacak ona göre birine 5 yıldız koyup ekle kaynamasın araya
Terazinin kefesi o kadar yakın ki işte tüm sorun burada.bence iyi düşünün oluru çok yüksek bana kalırsa eşininde işinde sıkıntı olmayacaksa.eşinde alışıksa ortama çevreye.mesela benim eşimin bu konuda sağı solu belli olmaz.ben şuan tayin için mucuzevi bişey bekliyorum.o derece.eşimin işide etkili ama yüzde otuzlarda bir etken bizim açımızdan.al bir kağıt eline sayfayı ikiye böl artılar eksiler diye hangi taraf ağır basacak.yaşanacak bi yerse sosyal hayat açısından neden olmasın(eşin açısından)
bizde oyle.ev değiştirelim büyük eve çıkalım istedim olmuyor.evler dudak uçuklatıyor.şuan evi satsam bizim ordan çok lüks koca bir eve çıkarım kilerli ebeveyn banyolu vs.benimki biraz cesaret istiyor.gözümü karartıp gitmem gerekiyor.olumlu yönü sizin açınızdan çok bence.neden olmasın?Evet yakın bir şehir olsada, farklı bir il zor oluyor. Aynı şehirde olsak, hastalığı var sağlığı var.
Birde ucuz ben evimi kiraya verip gitsem,orada lüks bir sitenin hem kirasını karşılıyor bazı üstüne para kalıyor. O anlamda da rahatız. Hemen ev almak zorunda değilim vs
Tabi o hazır ev var otururuz diyor çünkü ailemle çok iyi bana destek olurlar diye yakın olmak istiyor, ben kabul etmedim. Farklı bir semt düşünüyorum.iş konusu sıkıntı olmayacaksa senin ve eşin için tabi ki ailene yakın olmak en güzeli aynı apartman değil tabi onu hiç bir zaman önermem :) ama imkanın varsa ailenin yanında olmak ve güzel vakit geçirmek en güzeli en azından alo deyip te yanlarında olabilmen yeter ama tabi senin yuvan ve huzurun da önemli eşinle iyi düşünmeniz gerek,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?