muhtemelen eşin için kaygılısın sen.Terazinin kefesi o kadar yakın ki işte tüm sorun burada.
Birkaç gün sonra. Memlekete gitmeye karar verdik. Birkaç gün gezip düşünelim dedik biraz önce.
Senin de gönlüne göre versin rabbim kuzum.
Evet istemiyorum demiyor, olabilir artısı çok mantıklı diyor ama biz işlerini taşıyacağımız için geri dönüşü yok gibi.muhtemelen eşin için kaygılısın sen.
Link at hemenonay bekliyor . Allah yardımcım olsun
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hun-ankara-tam-bugday-sponsorlugunda.1118138/Link at hemen
Evet okul vs derdimiz yokçok katılıyorum sana.
çocuk olmadığı için daha radikal kararlar alabilirsin bence.
burdaki otorduğun evin mi kira mi oraya gidince kira mi olacak bunları hep hesaplaman gerekiyorlittle dora
kesinlikle katılıyorum.Tabi o hazır ev var otururuz diyor çünkü ailemle çok iyi bana destek olurlar diye yakın olmak istiyor, ben kabul etmedim. Farklı bir semt düşünüyorum.
Birde ben liseye kadar ailemle yaşadım,sonrasinda yalnız devam ettim hayatıma galiba yaş ilerledikçe insan aileye daha çok ihtiyaç duyuyor.
kazen ve nevreste onaylayınca yayınlanıyorhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...hun-ankara-tam-bugday-sponsorlugunda.1118138/
onay bekliyor yazıyor bende sizde gözükür mü bilmiyorum
Insan yarını bilemiyor ve yanlarından ayrilirken koşarak kaçardım ailemin, her sene biraz daha zor geliyor onları birakmak artik[
kesinlikle katılıyorum.
eşinle düşünüp taşının gezip tozun onun iç dunyasına in.gerçekçi olsun duygusal bakmasın olaya.senin mutlu olacağını düşünüp karar vermesin.ikinizde mutlu olacaksanız.ruhunuz rahat edecekse huzurlu olacaksa..Evet istemiyorum demiyor, olabilir artısı çok mantıklı diyor ama biz işlerini taşıyacağımız için geri dönüşü yok gibi.
İlerde onun için zor olurmu derdi sanırım beni kasıyor, benim istememle geldik der mi(karakter olarak demeyecek biri) demese bile içinde kalacak mı, aklımda deli sorular.
Biraz akışına bırakayım biraz gidip dolaşalım tekrar düşünelim 2 gündür beynim de yandi. Sagol kuzu
Evet herşeyi düşünüp net, karar vermek lazım artıkeşinle düşünüp taşının gezip tozun onun iç dunyasına in.gerçekçi olsun duygusal bakmasın olaya.senin mutlu olacağını düşünüp karar vermesin.ikinizde mutlu olacaksanız.ruhunuz rahat edecekse huzurlu olacaksa..
bende ev bakıyorum arada.Evet okul vs derdimiz yok
Evimi kiraya verip orada kiraya geçeyim bir süre diyorum. Offfff çok güzel bir ev buldum bileelim dursa kolum durmuyor
Ayyyyy suhan yaa bende buldum dublex kış bahçesi yapmışlar, sonra dedim dora sapıtma 5+1 ev 2 kişi ne yapacaksınbende ev bakıyorum arada.kendimi gördüm.dublex bi ev buldum bende.ohhh mis en üst katt.kocaman teraslı.kapatırım orayı siyah camlı.yaz bahçesi yaparım.çaya çağırırım babamı çay içeriz orda.....falan filan dökeyimmi hayallerimi buraya
okadar büyük istemiyorum banyo iki tane olsun.kiler olsun büyük balkon olsun 3+1 yeter banaAyyyyy suhan yaa bende buldum dublex kış bahçesi yapmışlar, sonra dedim dora sapıtma 5+1 ev 2 kişi ne yapacaksınev güzeldi napiiim. Aman hayal kurmakta güzel bak arkadaşım gönlün açılsın.
Ama bi ev buldum suhan site havuzlu felan 11. Kat balkon kış bahçesi olur öyle güzel, hem kira buradaki evi versem üstüne aidati bile kapatiyor.
Offff bakmaya doyamıyorum
Gördüm ben yedim arkadaş fajitalı makarna der yapar bana ben sevince(hayatta elde açamam) çok güzel oluyor suhan denemelisin.ARKADDAŞIN BİRİ EL AÇMASI MAKARNA YAPMIŞ.ÇOK EMEK VERMİŞ AMA JULYEN ETLE OLMAMIŞ BE GÜLÜM
Rabbim gönlüne göre versin, annemlerin üst kat 3+1 dublex teraslı gel otur hemen bana da yeni kapı çıkar.okadar büyük istemiyorum banyo iki tane olsun.kiler olsun büyük balkon olsun 3+1 yeter bana
ciddimisinGördüm ben yedim arkadaş fajitalı makarna der yapar bana ben sevince(hayatta elde açamam) çok güzel oluyor suhan denemelisin.
oo tam istediğim gibi.süper olur.dadından yenmez o derece.evet bende seviyorumRabbim gönlüne göre versin, annemlerin üst kat 3+1 dublex teraslı gel otur hemen bana da yeni kapı çıkar.
O plana bayılıyorum dublex sevmem aslında işi çok ama sadece yatak odası yukarıda güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?