- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesmeyelim tabi. Bu ay olmazsa bir sonraki ay. Yine olmazsa, olana ya da olmayışına Allah gönlümüzü razı edene kadar umutlanmaya devam. Senin yaşın da küçük, inanıyorum ki anne olacaksın Allah'ın izniyle.Bak ümidi kesmeyelim hemen
Anca çıktım canım benimmm
Gözün aydın canımAnca çıktım canım benimmmvalla iyi geçti her şey yolunda gitti çok şükür bana eşimin örneği hakkında bişi demediler
ilk 15 dk azıcık adet ağrısı yaşadım sürekli olarak
değişik bir duygu 30 dk yattım ve dua ettim
![]()
Crinone jel vermişti teee bu gonal f iğnesini yazarken 2 kutu vermişti... onu sabah akşam kullan dedi... bir de folik asit verdi kuzum... bugün ve yarın ilişki kesin dedi... 29 nisan kan tahlili kesin dedi yanıma geliyorsun... bu kadar valla canım benimGözün aydın canım❤Benzer olmuş demek ki benimkiyle. Bize eşimin örneğinin yanında kağıt verdiler hem ordan gördük hem de doktor çok iyi daha ne olsun dedipeki ilaç falan verdi mi sana, ne önerdi?
Bana hiçbir şey vermediler. İlişkiyi de cuma akşamı olsun dediler. Bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsunCrinone jel vermişti teee bu gonal f iğnesini yazarken 2 kutu vermişti... onu sabah akşam kullan dedi... bir de folik asit verdi kuzum... bugün ve yarın ilişki kesin dedi... 29 nisan kan tahlili kesin dedi yanıma geliyorsun... bu kadar valla canım benim![]()
Olacağı varsa olacak kuzum takmaBana hiçbir şey vermediler. İlişkiyi de cuma akşamı olsun dediler. Bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Doktoruna güven ne diyorsa yap canım benim ben de okudum kullan diyen de var kullanma diyen deBana hiçbir şey vermediler. İlişkiyi de cuma akşamı olsun dediler. Bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Amin canım, tabiki ben doktorumun dediğinin dışına çıkmam. Allah’ım bu ay yüzümüze gülsün inşallahDoktoruna güven ne diyorsa yap canım benim ben de okudum kullan diyen de var kullanma diyen deama olacaksa Rabbim ol derse olacak
![]()
AminnnnnnAmin canım, tabiki ben doktorumun dediğinin dışına çıkmam. Allah’ım bu ay yüzümüze gülsün inşallah![]()
Hamile olabilir misin canım? Test yaptın mı? Kaçıncı günün?Gunaydin kizlar ben hala ragl olmadim başina boyle birsey gelen var mi.. ilaçlardan mi derdiniz
Test yap canım çıkarGunaydin kizlar ben hala ragl olmadim başina boyle birsey gelen var mi.. ilaçlardan mi derdiniz
Pazartesi kan testin negatif çıkmıştı acaba o zaman daha kana geçmemiş miydi? Tekrar mı yaptırsan acaba bilemedim ki.Gunaydin kizlar ben hala ragl olmadim başina boyle birsey gelen var mi.. ilaçlardan mi derdiniz
Bence yapmalısın tekrar. Benden dayanamayıp erken yaptığımda negatifti. Aşılamanın 13. Günü pozitif çıktı sonra kana gittim. Bi şeyler hissediyomusun göğüslerin şişmi akıntı varmıPazartesi kan testin negatif çıkmıştı acaba o zaman daha kana geçmemiş miydi? Tekrar mı yaptırsan acaba bilemedim ki.
Aşılamandan 14 gün geçti mi eğer geçtiyse mutlaka test yap tabi ilaçlar da geciktirebilir ama hcg değerin geç idrara geçmiş olabilir o yüzden önceden negatif çıkmış olabilir.Gunaydin kizlar ben hala ragl olmadim başina boyle birsey gelen var mi.. ilaçlardan mi derdiniz
Büyür inşallah merak etme. Günde ortalama 2mm büyüyor diye biliyorum. 16-18 arasında olur bence pazartesiye:) hayırlı olsun şimdiden.Kizlar ben gittim bugun kontrole 10 mm olmus yumurtam pzt ye tekrar gel dedi büyür mü ki o zamana
Canım benim dün 13. günümdü idrar testi yaptım negatif çıktı. Bat cumartesi. Muhtemelen adet olacağım ama içten içe ya idrarda çıkmadıysa ya kanda çıkarsa diye umutlanıyorum. Sen ne zaman kan ya da idrar testi yaptırmayı düşünüyorsun?Lettie Hempstock ne yaptın canım regl olmadın değil mi ? Bugün benim 11. Günüm aşılamadan sonra zaman geçmiyor hiç
![]()