- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Arkadaşlar nisanda bahçeci tüp Bebekte tedaviye başlıcam allah nasip ederse .nisanda tedaviye başlıcaklar sürecimize burdan paylaşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bende geçen hafta başladım amh düşük ama bu gün yumurtalar gelişmediği için iki gün daha verdi de olsa iptal olucak inşallah olmaz yumurtalar büyür sizin sorun ne bende cem beyi takib ediyorum başarılı gerçektenDün ön görüşmeye gittim bahçeciye cem çelikle çok iyi biri doktor anlayışlı herşeyi tek tek dinliyor Mayıs adetiyle başlıcaz bu 1 ay süre vitamin takviyeler verdi . İnsan korkmuyor deil olcak mı olmucak mi diye sanırım tahmini 3 4 ay tedavi süresi sürüyor maddi manevi de zor ama Rabbim. Büyüktür hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Benim de yaşıma göre amh düşükmüs ama 2.02 yaşım da 27 bu adette bakacak gerek görürse rahim filmi isterim dedi bizim Mayıs adetinde başlıcaklar bi sıkıntı görmezse şimdi takviye ilaçlarına başladım vitaminlere sizin amh kac ki yumurtala oluşmuyor kaçıncı denemenizslm bende geçen hafta başladım amh düşük ama bu gün yumurtalar gelişmediği için iki gün daha verdi de olsa iptal olucak inşallah olmaz yumurtalar büyür sizin sorun ne bende cem beyi takib ediyorum başarılı gerçekten
sizin bana göre çok iyi benim 0.40 ilk tedavi olacaktır ama Hale’n iki günüm var inşallah bi mucize olurBenim de yaşıma göre amh düşükmüs ama 2.02 yaşım da 27 bu adette bakacak gerek görürse rahim filmi isterim dedi bizim Mayıs adetinde başlıcaklar bi sıkıntı görmezse şimdi takviye ilaçlarına başladım vitaminlere sizin amh kac ki yumurtala oluşmuyor kaçıncı denemeniz
Şimdi ben anlamadım siz tedavi görüyorsunuz iğne oluyorsunuz ama folukül mu hiç oluşmadı amh düşük ama 01le bile Hamile kalan oluyor sizin neden yumurta oluşmuyorsizin bana göre çok iyi benim 0.40 ilk tedavi olacaktır ama Hale’n iki günüm var inşallah bi mucize olur
geçen salı dr 3 folikül gördü başlayalım dedi iğnelere başladık iki gün sonra gittiğimizde istediğim gibi gelişme olmamış deyip iğnenin dozunu artırdı bu gün yene gittik 4 tane yumurta net gördüm ama dr gelişme olmamış iki gün daha devam et iğnelere böyle giderse iptal edicem paranıza yazık dedi yani yumurta var ama gereken boyuta gelmiyorŞimdi ben anlamadım siz tedavi görüyorsunuz iğne oluyorsunuz ama folukül mu hiç oluşmadı amh düşük ama 01le bile Hamile kalan oluyor sizin neden yumurta oluşmuyor
İnşallah gereken boyuta gelir . Emeklerin boşa cikmazgeçen salı dr 3 folikül gördü başlayalım dedi iğnelere başladık iki gün sonra gittiğimizde istediğim gibi gelişme olmamış deyip iğnenin dozunu artırdı bu gün yene gittik 4 tane yumurta net gördüm ama dr gelişme olmamış iki gün daha devam et iğnelere böyle giderse iptal edicem paranıza yazık dedi yani yumurta var ama gereken boyuta gelmiyor
İnşallah canım yaa rabbim yüzümüzü güldürür psikolojik olarak çok yıprandımİnşallah gereken boyuta gelir . Emeklerin boşa cikmaz
Zor surecler hemde çok buda bizim imtihanımız allah sonumuzu hayır etsinİnşallah canım yaa rabbim yüzümüzü güldürür psikolojik olarak çok yıprandım![]()
Evet zor süreç ama olsun bu bizim imtihanımız Rabbim elimizi kolumuzu doldursun inşallahMrb bende iğneye başladım 3. Günümdeyim Pazartesi kontrolüm var. İnş pozitif sonuçlar alırız süreç zor gerçekten![]()
Yarıyor canım yarıyor son zamanlar hissedersin yumurtaların büyüdüğünde ağrılarıGonal-f kullanıyorum hiç ağrı felan yok acaba işe yaramıyo mu![]()
tedavi fiyatı beş bin lira. ilaçlar dahil değil. dondurulursa binbeşyüz lira. anladığım kadarıyla toplamı ilaçlarla falan sekiz bin lira olacak. ilaçlar konusunda cok yardım etti doktor. eczaneyi aradı. fiyat uygun.İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah korkma korkma herşey evlatlarımız için sizin tedavinizin fiyatı nedir acaba