2019 nisan ayı tüp bebek süreclerimizi beraber paylaşalım

Merhaba arkadaşlar benim bu gün opm oldu 1 yumurta tek gelişti oda boş çıktı o kadar üzgünüm ki çok kötü oldum o kadar emek boşa gitti neden böyle oldu anlayamıyorum😢
OPUDAN ÖNCE KAÇ YUMURTA GÖRÜYORDU DOKTOR . YAŞINIZDAN KAYNAKLI MI ACABA . COK GEÇMİŞ OLSUN

OPUDAN ÖNCE KAÇ YUMURTA GÖRÜYORDU DOKTOR . YAŞINIZDAN KAYNAKLI MI ACABA . COK GEÇMİŞ OLSUN
opu dan önce iki yumurta gözüküyordu ama birtanesi alınıcak durumdaydı o da boş çıktı yaşım 29 dr pes etmicez 3 ay vitamin kullan sonra tekrar başlarız dedi ben fsh dan kaynaklandığını düşünüyorum 😔

Selamlar iki kez opu oldum ikisindede boş çıktı yumurtam en son prp oldum o gün aynı zamanda yumurtam toplanmıştı oda boş maalesef iki ay beklemede olucam iki ay sonrası sonuç veriyormuş prp
çok zor bi durum 1 tane yumurtam gelişti oda boş çıktı inşallah sende işe yarar rabbim hayırlı sağlıklı evlat verir

çok zor bi durum 1 tane yumurtam gelişti oda boş çıktı inşallah sende işe yarar rabbim hayırlı sağlıklı evlat verir
Gerçekten çok zor çok yıpratıcı bi umut opuya girip boş olduğunu öğrenmek daha da yıkıyo insanı inşallah işe yyarar bu işlem sizin amh ve fsh durumu nasıl hangi merkezde tedavi oluyorsunuz prp yaptırmayı düşünüyo musunuz

Gerçekten çok zor çok yıpratıcı bi umut opuya girip boş olduğunu öğrenmek daha da yıkıyo insanı inşallah işe yyarar bu işlem sizin amh ve fsh durumu nasıl hangi merkezde tedavi oluyorsunuz prp yaptırmayı düşünüyo musunuz
benim amh 0.40 fsh genelde 20 ben Urfa’da yaptım ama bu ay Diyarbakır’da Bahçeciye gidicem gidince konuşucam prp onlarda onaylarsa düşünüyorum

canım bende diyarbakır kliniği hastasıyım dün forumdaki yazışmalarda gördüm prp bahçecide de yapılıyormuş bir konuş istersen

merhabalar arkadaşlar bu ay bende adetle başlayacağım tedaviye centrum tüp bebek merkezi recai pabuççu doktorum .daha önceki iki denememde çok fazla yumurta olup kaliteli embriyon oluşmayınca recai hoca çok soft bir program uygulayıp 4-5 kaliteli yumurta elde edeceğini söyledi.umarım bu sefer hepimizin yüzü güler

merhabalar arkadaşlar bu ay bende adetle başlayacağım tedaviye centrum tüp bebek merkezi recai pabuççu doktorum .daha önceki iki denememde çok fazla yumurta olup kaliteli embriyon oluşmayınca recai hoca çok soft bir program uygulayıp 4-5 kaliteli yumurta elde edeceğini söyledi.umarım bu sefer hepimizin yüzü güler
İnşallah inşallah allah hepimizin ugradlarinun sonucunu pozitif eylesin kimseyi. Evlat hasretiyle sınamasın Rabbim

Selam bende 13 martta negatif sonucu aldım,dondurulmuş olmadığı için dün iğnelere başladık,yine zor bir süreç başlıyor,herkesin gönlünce olsun.

Merhaba canım bende recai hocamın hastasıyım yarın kontrolüm var bende geçen hafta başladım tedaviye inşallah güzel sonuçlar alırız :)

inşallah canım bende 20si gibi başlayacağım ilaçlara daha önce başka bir yerde denedin mi ilk denemen mi olacak

Selam bende 13 martta negatif sonucu aldım,dondurulmuş olmadığı için dün iğnelere başladık,yine zor bir süreç başlıyor,herkesin gönlünce olsun.
hayırlısı olsun canım hakkında yalnız hiç ara vermeden başlamanda bir sıkıntı görmedi mi doktorların bana en az 3 ay ara verdirmişti doktorum

hayırlısı olsun canım hakkında yalnız hiç ara vermeden başlamanda bir sıkıntı görmedi mi doktorların bana en az 3 ay ara verdirmişti doktorum
Dün kendi doktorum yoktu başka doktor kontrol etti.Yumurtalar senkronize dedi verdi iğneleri başladık

Back
X