- 12 Nisan 2019
- 167
- 112
- 23
- 30
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Ilk denemem canım inşallah hayırla sonuçlanırinşallah canım bende 20si gibi başlayacağım ilaçlara daha önce başka bir yerde denedin mi ilk denemen mi olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk denemem canım inşallah hayırla sonuçlanırinşallah canım bende 20si gibi başlayacağım ilaçlara daha önce başka bir yerde denedin mi ilk denemen mi olacak
hangi ilaçları verdi hoca canım direkt iğneyle mi başlayacaksın yoksa önce hap mı kullanacaksınIlk denemem canım inşallah hayırla sonuçlanır
Ne yaptın canım kontrol nasıl geçti?Ilk denemem canım inşallah hayırla sonuçlanır
Normal bence canım 15.gün opu işlemin olacak herhalde.Benim geçen sefer 13.gün opu olmuştu ama herkes farklı tepki veriyor.Kaç yumurta gözüktü ? Dozunu değiştirmemiş doktor büyümüyor olsa yükseltirlerdi dozunu endişe etmeYumurtlarım hızlı büyümüyor sanırım kızlar yada normal mi anlamadım![]()
ben adetle başlayacağım canım bir kaç güne başlarım benim önceki tedavilerimde yumurta sayım çok fazla olduğu için dozu düşük tuttu önce famara diye bir hapla başlayacağım ardından gün aşırı 187,5 mg menagon 9.günde kontrole gideceğim sen benden öndesin yani
8 tane var dediler canım inşallah içleri dolu çıkarNormal bence canım 15.gün opu işlemin olacak herhalde.Benim geçen sefer 13.gün opu olmuştu ama herkes farklı tepki veriyor.Kaç yumurta gözüktü ? Dozunu değiştirmemiş doktor büyümüyor olsa yükseltirlerdi dozunu endişe etme
Evet ama transfer bu ay olmayacak sanırım senin iğnen değişikmiş neden acababen adetle başlayacağım canım bir kaç güne başlarım benim önceki tedavilerimde yumurta sayım çok fazla olduğu için dozu düşük tuttu önce famara diye bir hapla başlayacağım ardından gün aşırı 187,5 mg menagon 9.günde kontrole gideceğim sen benden öndesin yani![]()
daha önceki tedavimde gonalf kullanmıştım belki onuüzden değiştirmiştir bilmiyorum canımEvet ama transfer bu ay olmayacak sanırım senin iğnen değişikmiş neden acaba
Değişik tedavi uygulanmış ben direk gonal f le başlamıştım özel değilse problem kimdeydi canım. Centrum da şuan 3 embriyom var dondurulmş dinleme sürecindeyimadetimle beraber ilaç kullanmaya başladım kızlar femara diye bir hap verdi doktor ilk 5 gün onu kullanacağım ardından iğneye geçeceğim sizler ne durumdasınız transfer olan var mı aranızda
BENIm transferin 5 ci gunuadetimle beraber ilaç kullanmaya başladım kızlar femara diye bir hap verdi doktor ilk 5 gün onu kullanacağım ardından iğneye geçeceğim sizler ne durumdasınız transfer olan var mı aranızda
sevindim canım bende hala yumurta takibi yapılıyor bir kaç güne toplanacak kaçıncı gün embriyosu kendini nasıl hissediyorsunBENIm transferin 5 ci gunu
Değişik tedavi uygulanmış ben direk gonal f le başlamıştım özel değilse problem kimdeydi canım. Centrum da şuan 3 embriyom var dondurulmş dinleme sürecindeyim
Merhaba,Yasemin hanımdan memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz? Laboratvuvarları ve başarı oranlarını biliyor musunuz?tedavi fiyatı beş bin lira. ilaçlar dahil değil. dondurulursa binbeşyüz lira. anladığım kadarıyla toplamı ilaçlarla falan sekiz bin lira olacak. ilaçlar konusunda cok yardım etti doktor. eczaneyi aradı. fiyat uygun.