- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi _Citlembik_
Sağol canım isteyen herkes kavuşsun bebişlerinehayırlısı olsun belki bu seferkinde kavuşurusunuz bebişinize
rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım isteyen herkes kavuşsun bebişlerinehayırlısı olsun belki bu seferkinde kavuşurusunuz bebişinize
rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Şimdiden geçmiş olsun evet tanı amaçlı ama sanırım sorun varsa myom vs gibi onlarıda temizlerlerBenimde neden olmadığına yönelik yarın histeroskopi ile bakılacak tanı amaçlı . Zaten sanırım histeroskopi bi tanı amaçlı bakılıyormuş bir de narkoz verilerek yapılıyormuş .
Umarım olumlu olur probleminiz neydiMerhaba, bende aşılama sonucu bekliyorum. Olumsuz gelirse mayısta tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Süreç nasıl ilerliyo? Nasıl bi yol izlemeliyim?
İnşallah tüm bekleyenlerinUmarım olumlu olur probleminiz neydi
İlaçla düşebiliyor iyi o zaman canımİnşallah tüm bekleyenlerinHipofiz adenomum var prolaktin ilaç kullanırken güzel bırakınca yükseliyo
En azından embriyon varmış benim 3.oşacak embriyom hiç yok hep sil baştan kendini sağlam tutMerhaba arkadaşlar..
Benim transferim hazıran da nasipse..
2. Tüp bebek tedavisi..
2 tane dondurulmuş embriyo var ikisinide transfer yapmayı düşünüyoruz inşallah..
Bir yandan korkuyorum bir yandan bu kez olacak diyorum çok karmaşık duygular içindeyim..
Allahım tekrardan aynı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.. ilkinde çok etkilendim 6 ay Piskolojik tedavi gördüm.. umutlarımı tekrar yeşertdim ...
Inşallah bu kez olsun hayırlısı ile..
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah kızlar.. bizi bizden başkası anlamaz![]()
Merhaba dun ameliyattan ciktim. Bugun iyi sayilirim. Amh ilkinde 0.83 tu sonrasinda .adetliyken de 1.02 cikti. Yasim 29.merhaba
hayırlı olsun tedaviniz amh kaç çıktı yaşınız ne?
Forumda yeniyim kusura bakmayin bu rakamlar sgk anlasmali rakamlar mi acavaMerak edenler için
Aynen elimizden gelen tek şey moralimizi yüksek tutmak,iyi tarafından bak dondurulmuşun var benimde 2.tedavi başlayacak ve dondurulmuşum yok maalesef.İnşallah bu sefer hepimiz kavuşuruz bebişlerineMerhaba arkadaşlar..
Benim transferim hazıran da nasipse..
2. Tüp bebek tedavisi..
2 tane dondurulmuş embriyo var ikisinide transfer yapmayı düşünüyoruz inşallah..
Bir yandan korkuyorum bir yandan bu kez olacak diyorum çok karmaşık duygular içindeyim..
Allahım tekrardan aynı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.. ilkinde çok etkilendim 6 ay Piskolojik tedavi gördüm.. umutlarımı tekrar yeşertdim ...
Inşallah bu kez olsun hayırlısı ile..
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah kızlar.. bizi bizden başkası anlamaz![]()
Hayır canım bahçeci fulyanın sgk anlaşması yok,başka arkadaşlar yardımcı olur,sgklı tedavi ve ilaçların çok daha uyguna gelirForumda yeniyim kusura bakmayin bu rakamlar sgk anlasmali rakamlar mi acava
Geçmiş olsun canımMerhaba dun ameliyattan ciktim. Bugun iyi sayilirim. Amh ilkinde 0.83 tu sonrasinda .adetliyken de 1.02 cikti. Yasim 29.
Cok tesekkurederim gercekten zormus. Nisanda lucrin 1 aylik daha lucrin vurulup mayista tup bebek tedavisine baslayacagim . Sizde durumlar nedirGeçmiş olsun canım
Merhaba sizin sorun ne benim düşük amhKızlar mrb benimde ilk denemem olacak çoğunluğun öyle heralde nasipse nisanda olur diye umuyorum yardımlaşalım lütfen
Zor kuzum ama en azından tıp diye bşy var çaresiz değilizCok tesekkurederim gercekten zormus. Nisanda lucrin 1 aylik daha lucrin vurulup mayista tup bebek tedavisine baslayacagim . Sizde durumlar nedir
Benim pcos eşimin sayı düşük hareketlilik az canmMerhaba sizin sorun ne benim düşük amh