2019 Nisan,Mayıs,Haziranda Tüp bebeğe başlayacaklar

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Ankete Katılan
    150
Benimde neden olmadığına yönelik yarın histeroskopi ile bakılacak tanı amaçlı . Zaten sanırım histeroskopi bi tanı amaçlı bakılıyormuş bir de narkoz verilerek yapılıyormuş .
Şimdiden geçmiş olsun evet tanı amaçlı ama sanırım sorun varsa myom vs gibi onlarıda temizlerler

Merak edenler için

Eklentiler

• 415FEA59-1387-4766-BD39-A506EDE18BDC.webp
    415FEA59-1387-4766-BD39-A506EDE18BDC.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 148
Merhaba arkadaşlar..
Benim transferim hazıran da nasipse..
2. Tüp bebek tedavisi..
2 tane dondurulmuş embriyo var ikisinide transfer yapmayı düşünüyoruz inşallah..
Bir yandan korkuyorum bir yandan bu kez olacak diyorum çok karmaşık duygular içindeyim..
Allahım tekrardan aynı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.. ilkinde çok etkilendim 6 ay Piskolojik tedavi gördüm.. umutlarımı tekrar yeşertdim ...
Inşallah bu kez olsun hayırlısı ile..
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah kızlar.. bizi bizden başkası anlamaz :(

Merhaba arkadaşlar..
2. Tüp bebek tedavisi..
2 tane dondurulmuş embriyo var ikisinide transfer yapmayı düşünüyoruz inşallah..
Bir yandan korkuyorum bir yandan bu kez olacak diyorum çok karmaşık duygular içindeyim..
Allahım tekrardan aynı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.. ilkinde çok etkilendim 6 ay Piskolojik tedavi gördüm.. umutlarımı tekrar yeşertdim ...
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah kızlar.. bizi bizden başkası anlamaz :KK43:
En azından embriyon varmış benim 3.oşacak embriyom hiç yok hep sil baştan kendini sağlam tut

Merhaba araniza yeni katildim 1 oglum var ancak 6 yildir 2. Olmuyor 2 kimyasalim var doktorum tup bebek onerdi haftaya rapor cikacak devlette yaptiran var mi gata da cok merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar..
2. Tüp bebek tedavisi..
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah kızlar.. bizi bizden başkası anlamaz :KK43:
Aynen elimizden gelen tek şey moralimizi yüksek tutmak,iyi tarafından bak dondurulmuşun var benimde 2.tedavi başlayacak ve dondurulmuşum yok maalesef.İnşallah bu sefer hepimiz kavuşuruz bebişlerine🙏

Cok tesekkurederim gercekten zormus. Nisanda lucrin 1 aylik daha lucrin vurulup mayista tup bebek tedavisine baslayacagim . Sizde durumlar nedir
Zor kuzum ama en azından tıp diye bşy var çaresiz değiliz👍🏻Benim ilk deneme olumsuz oldu,nisanda 2.denemeye başlayacağım,dondurulmuşum yok maalesef.sebepsiz infertilite sorunumuz

Merhaba arkadaşlar. Bizim 2.5 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Eşimin değerleri normal çıktı. Aralık ayında tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik. Tüplerim de açık cıktı ve amh değerim 1.27 cıktı. Doktor bana vakit kaybetmenin lehimize işlediğini istersek bekleyebileceğimizi söyledi. Bizde 3 ay daha beklemeye karar verdik. Bu 3 ay içinde de olmadı. Artık mart ayında Tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik ve doktora randevu için adetimin 2. Gününü bekliyordum. Adetim 2 gün gecikince stresten zannettim yine de test yaptım cok şükür ki pozitifi gördüm. Bu 3 ay boyunca vitamin takviyeleri kullandım ve bunların etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu derdi yaşayan sizlerle de paylaşmak istedim. 3 ay boyunca d vitamini, omega 3 ve koenzim q10 vitamin takviyelerini düzenli kullandım. Umarım sizlere de faydası olur. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Back
X