Ek gıdaya geçişte yapılan yanlışlar
Ek gıdaya geçiş süreci, bebeğin daha sonraki beslenme alışkanlıklarını etkileyebilecek bir dönem. İşte Ek Gıdaya Geçişte Yapılan Yanlışlar ve doğruları.
guncelanne.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum tarihi değil de 40 haftalik doğmasi gereken tarihe Göre hesaplanıyor kuzum onu söyle bana ❤canım bizim doğum tarihide 18ocak bizim atagimiz nezaman bitecek? Bu atak bilgilerini çok iyi biliyorsun
Ondan sana sordum
Biz de 6 buçukta uyandık gece de geç yattik umarım dün gibi olmaz günümüzGünaydın hanımlar ❤
bu gün 06,40takalktik bakalım bugün nasıl geçecek
bir saattir kucakta yatağa koyunca ağlıyor
Günaydın kızlar ☀ Bugün benim doğum günüm 32 oldum![]()
Umarım bugün temizlik var bizde bakalım nasıl olacakBiz de 6 buçukta uyandık gece de geç yattik umarım dün gibi olmaz günümüz![]()
41 kere maşallah Alya kuzuyagünaydınn gece 11de yattım kızım da 19.30dan 04e dek uyanmadı maşallah maşallah diyeyım canım uykum ınsallah buaksam da benımle olur![]()
Benim için de bakar mısın lütfen normalde doğması gereken tarih 7 ocakti. 39+1 doğdu 31 aralıkta etkiler mi bilmem yazdımDoğum tarihi değil de 40 haftalik doğmasi gereken tarihe Göre hesaplanıyor kuzum onu söyle bana ❤
Bogazini almiyor dimi bizimkinin aldida korktunBende cam rende ile rendeliyorum cnm ilk verdiğimde iteledi hep diliyle o çıkardıkça ben geri verdim daha sonra hiç çıkarmamaya başladı sabırsızlanıyor bile kaşığını tanımaya basladi![]()
Canim ben de aynisini yasadim hemsire demedigini birakmadi saglik ocagindaki kendimi yetersiz anne gibi hissettim resmen. Kendi doktoruma gidip mama basliim mi dedim oyle 1 ay bakip aa az kilo alms diip mama baslanmaz hareketlendiler . 6250 den 5850 de abartmis yani tas catlasa 150 gramdir ustunddkiler ne giyebilir çocuk 5850 olcak kdr sacmaliyor bu saglik ocaklari yaGünaydın kizlar❤
Sabah asimiz vardi
2. Ay asilarinin aynisiymis verem haric
Canimi sıktı hemsire ya gecen 5700 cikmisti bu sefer tartti 6280 kusur gorunuyor 5850 saydi
Boyuda gecen 59 du bu ay 62.5 cikmis
Cok saymadin mi aradi farki dedim ustu kalin diyor
Kalin da degildi oncekilerde altta patikli alti bile vardi
Oncekilerde diger hemsire olcum yapiyor o notuni aliyordu
Simdi ilk defa bu olcum yapti bu da si.. batirdi yani
Basladi mama verme ek gidaya gec yogurt ver meyve ver siraladi
Ama ben tatmin olmadim yarin dr goturmeyi düşünüyorum ondan fikir alayim
Aglayacam diye bu ara emmiyor dogru duzgun ondan mi alamadi ne yapti kiloyu kuzum![]()
hişşş uyku öğünü verdim ben hıc uyanmadann onunustune 5saat daha uyudu ondan öyle oldu teyzesı bıdaha aksatmyacam41 kere maşallah Alya kuzuya
Benimki de dun ayniydi, ondan onceki gunde ayni bugun nasil olacak diye merak ediyorum. O kdr kotuydu ki toplamda 2 saat uyumamistir. Surekli aglama halinde bir ara katiliyordu o derece agladi sirf gezdirmedim diye emmesini soylemiyorum bile gece de 3-4 kere kalkti sabah da 6 da uyandi. Hic boyle olmamistiCanım beni doğduğundan beri bu iki gündür kadar hiç yormamisti korkuyorum bu ağlamayı mizirdanmayi alışkanlık haline getirecek diye
Aa okdr ciddi bi durum mu oluyo bu , ekran goruntusu aldim kremi aliyim ise yaramazsa sorhcam mutlakacanım büyük oglum 2 yasındayken 1 ayı aşkın çatlakla uğrastık fito ,madecassol, agrı olursa diye de anestol krem kullanmıştık anestolu kullanma bence yakabilir o ama bepanthol işe yaramazsa digerleri de aklında bulunsun dr nA danışırsın yine.
Umarim alerji degildir , cokta fazla emiyo kakamiz da ondsn cok oluyo en azindsn 2 saat beklemeye caliscam bakalim neler olcakDr bana kilo alımı iyiyse yeşil kakayı takmayız dedi seninkinin de kilo alımıı iyi.
Bu arada bizim dışkıda mukus ve kanda da var.
Helva da dahil evet. Yani bana yeme dedi sizin durumu bilemem.
dr bana kanda inek sütü alerjisi çıkmaması önemli ama bu alerji olmadığı anlamına gelmez dedi.
Tereyağı, süt, peynir, yoğurt yok.
Tereyağ o kadar çok şeyin içine giriyorki dışarıda özellikle yiyecek birşey bulmak zor
Bizimki de ayni oldu canim. Elleyince kendim cikarinca veya tuvaletini yaparken cikiyor. Doktoruna gosterdim sivazlayip cikardi kokunden itibaren 2 cm varsa sıkıntı yok dedi yolladi bizi. O bolge yagli oldugu için icine gomulebiliyormusmus da ben bu ne ya diip duruyorum her acisimdaBebişleri sünnet yaptıran arkadaşlar oğlumda sünnet için kontrole gidene kadar bir sorun yoktu kontrolde dr deriyi geriye doğru sıvazladı . Daha sonraki günlerde oğlumun penisi deri içine gömülüyor elimle sıvazlayınca çıkıyor altını açınca yine gömülü buluyorum. Aranızda böyle birşey yaşayan varmi dr a ulaşamadım.