- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Cok sevindim tabikide kisiye ozel söyleniyorbu durum ek gida meselesi , ama onune gelene ay baslagiver 4 bitirincefln denmeseo bence dogru degil sadece , dediyin gibi secen herturlu seciyo malesef buni. Erkenden tattirmayla fln alakasi yok ne yazikki ama gelde bunu anlat etrafa , bebegin sindirim sistemi icin uygun olan zaman 6 civari tabiki bakildiginda, ay dur o zamanlar daha heyecanlo oyle yafa boyle baslanacam zayen az kaldiBence çocuğun iştahla yemesi ya da yememesi aileye bağlı gibi geliyor. Komşum demişti ek gıda döneminde her şeyi tattırdım ama seçiyor yine de başka yaşıt olan tanıdığı aynı dönemlermiş ailecek yemek yemeyi sevdikleri için ne versen hayır demez demişti. Önce meyve sebze sırası etkiler ama seçen her türlü seçer diye düşünüyorum. Benim kızım kilo alımı çok iyi ilerlemiyordu Dr 4.ay ek gıdaya başlarız dedi ama şimdi kilo alıyor artık netten de baktım zorunlu olmadıkça erken başlanulmamalıPapatyamaviss canım sen deyince aklıma takıldı netten bakınca netleştirdim 4.ay başlamayız sanırım klio alıyor artık. Dr mamaya rağmen alamadığı için dedi ama hep bi sebebi oldu iştahsızlığının şükür düzeldi