2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
günaydınn gece 11de yattım kızım da 19.30dan 04e dek uyanmadı maşallah maşallah diyeyım canım uykum ınsallah buaksam da benımle olur 😊
Coookkk sanslisin. Masallah kizina
Günaydın kızlar ☀ Bugün benim doğum günüm 32 oldum 😂
Dogum gunun kutlu olsun canim 🌷
Canim ben de aynisini yasadim hemsire demedigini birakmadi saglik ocagindaki kendimi yetersiz anne gibi hissettim resmen. Kendi doktoruma gidip mama basliim mi dedim oyle 1 ay bakip aa az kilo alms diip mama baslanmaz hareketlendiler . 6250 den 5850 de abartmis yani tas catlasa 150 gramdir ustunddkiler ne giyebilir çocuk 5850 olcak kdr sacmaliyor bu saglik ocaklari ya
Aynen oyle ya bende sastim dona kaldim oyle siralayinca
Bugun dr a gidecektik esimin isi yogunmus yarin dr nöbetciymis o zaman bakacaz

Bizimki de ayni oldu canim. Elleyince kendim cikarinca veya tuvaletini yaparken cikiyor. Doktoruna gosterdim sivazlayip cikardi kokunden itibaren 2 cm varsa sıkıntı yok dedi yolladi bizi. O bolge yagli oldugu için icine gomulebiliyormusmus da ben bu ne ya diip duruyorum her acisimda :olamaz:
Sorma canım ya sabah sabah masaj yapılması lazım deniliyor diye yapayım dedim benim oğluş işedi 😂

Coookkk sanslisin. Masallah kizina

Dogum gunun kutlu olsun canim 🌷

Aynen oyle ya bende sastim dona kaldim oyle siralayinca
Bugun dr a gidecektik esimin isi yogunmus yarin dr nöbetciymis o zaman bakacaz
canım bız de 1hafta sıkıntı yaşadık ama duzeldı şükür tavan yaptıkları surec en fazla 1hafta oluyor atakta..

7ocak baz aliniyor kuzum. 6gunun var senin atagin bitmesine❤ atlatmissin sen 🙂
kızlar okadsr cok eğitimci okudumkı hepsı de ataklar 1hafta sürer dıyor bu prıg bızı yıyor resmen sadece 1hafta sürdü kızımn huysuzlugu atakta ama neden keyıflı dıyordum. kullanmıcam o uygulamayı gercektende 1hafta surdu onca egıtımcı yanls bılıyor olamaz buyume atakları en fazla 1haftadır dıyorlar. bıyle daha btmedı dıye kötü enerjı yolluyoruz resmen. sözde atakbtmedı ama kacgundur duzeldık bız

canım şöyle ki 4.aydan sona rüya öğünü dıyor traccy hogg. benn bunun ıcn 4.ayı bekledım oncesnde uyandırmıyordum eger 45dkda dalıyorsa sen 1saat oncesndem gır sakin.sakin akıvıte yap yataga yorgu gırmesin ertesı gun de aunını uygulayablrsın bemce onemlı olan rutınlere nezaman basladıgın
Kuzum uykuya geçişimiz 10-15 dakka sürüyor benim kız epeydir aynı saatte uyuyor aslında sonrs 9buçuğa doğru uyanıp 10buçukta tekrar uyuyor ben arada uyanmasını engellemeye çalışıyorum 2 gündür sıkıntı yok şükür ne kadar sürede buna alışır şimdi bekliyorum uyanırsa hemen geri uyutuyorum yani ben arada uyanmadan devam etsin istiyorum😂😂çok şey mi istiyorum 😁

Neyi kazandirip kazandirmadigimi bile bilmiyorum canim ya ruh gibi geziyorum. Sadece gece her kalktiginda meme verniyorum aliskanlik olmasin diyr. Onun disinda kucagimda bazen ayakta bazen yatakta .Eve ani biri gelse her yer her yerde :KK43:

19 gün gorunuor canim benim ki 3 gün onceden giriyor o yizden 16 gun insallah. Tukendim goz altlarim goz alti olmaktan cıktı. Sacimi yikayip yikayip tarayamamaktan acilacak gibi degil :KK70: bazen oturup agliyorum sonra da ya Allah ceza verir saglikli Çocugun var diyorum duruyorum fln kafalar bi dunya bende :KK70:
Biz biraz daha iyiyiz aslında yada ben bu duruma alıştım normal geliyor :-) sadece uyuturken içinden canavar çıkıyor çocuğun bende artık 1buçuk saatte uyutmuyorum oyalayıp 2 saatte uyutuyorum değilse aradaki yarım saat uyumadığı yetmezmiş gibi ağlayıp duruyor iyice geliyor uykusu yorgunluktan uyuyuveriyor😀 fırtınalı günlerede 2 günümüz kaldı siz yarın başlıyorsunuzdur ben ondan korkuyorum bakalım nasıl etkileneceğiz çok hasar bırakmasaydı bari😂😂

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Forumu pek duzenli takip edemiyorum. Benim kız durulacak yerde gittikçe zorlaşıyor , yemek temizlik için gün içinde hiç vakit bırakmıyor 😰
Dört ay bir haftalık olduk, yatınca çok sıkılıyor , sürekli oturmak istiyor oturtuyormusunuz bebisleri?
Dr altıncı aydan sonra bu aralar çok kısa oturt dedi ama çok ağlıyor yatınca da.
Bende mama sandalyesi alicam @Kartanesii8892 sizinki kullanışlı duruyor, güle güle kullanın cok tatlıs olmuş Alya cik . Benim ev küçük o yüzden hafif olanlardan alıp minderle yastıkla destekleyip yemek yediğim sırada koyayım diyorum içine

ne güzel canım ben de ay ay büyüdükce ne lazımsa onları almak ıstıyorum. benım kızım zeka kartlarıyla pek ılgılenmıyor azcık guluyyor bakıyor sonra elıne alıp agzına sokuyor amacı dışında kullanıyor😃 anlatıyorum annecim bu şöyle bu böyle diye ama sanırım anne benım bunlara ıhtıyacm.yok dıyor :KK45:

Faydası oluyor gerçekten yiğenlerimin arasında 1 gün var ikisi de 5 yaşında şu an hala setin hikayelerini okurlar her okudukça farklı bir şey öğreniyorlar. Az bakması bile yeter ona belki😊 senin kız maşallah ya baktıkça o yanaklar ısırmalık :KK60:

Biz biraz daha iyiyiz aslında yada ben bu duruma alıştım normal geliyor :-) sadece uyuturken içinden canavar çıkıyor çocuğun bende artık 1buçuk saatte uyutmuyorum oyalayıp 2 saatte uyutuyorum değilse aradaki yarım saat uyumadığı yetmezmiş gibi ağlayıp duruyor iyice geliyor uykusu yorgunluktan uyuyuveriyor😀 fırtınalı günlerede 2 günümüz kaldı siz yarın başlıyorsunuzdur ben ondan korkuyorum bakalım nasıl etkileneceğiz çok hasar bırakmasaydı bari😂😂
Evet canim biz de gayet oynuyorduk fln uykusu gelince kriz yasiyorduk ama herhalde firtinaliya girdik biz 2 gundur. Cunku uyku disinda da durmuyor balkona cikiorum agliyor, oyun agliyor, uyutmaya calisiyorum agliyor uyuyor 10 dk sonra geri uyaniyor, sonra gene agliyor. Tv bile izlettim bi 10 dk dursun diye onda bile agladi :D biz kesin firtinadayiz kasirga hatta :D

Bu atak olayına herkes inanıyor mu ya bi tek inanmayan ben miyim acaba tabiki buyume gelişim dönemleri oluyor benim kızda farkettiğim şu sadece ayın 20 si doğumlu ve her ayın böyle 20 sine yakın zamanlar yaklaştığında 15 nde falan başlıyor daha çok emmek istiyor daha çok uyumak istiyor ama o 20-21 i geçtikten sonra normale dönüyor ama ben atak konusuna inanmıyorum ☺️

Kuzum uykuya geçişimiz 10-15 dakka sürüyor benim kız epeydir aynı saatte uyuyor aslında sonrs 9buçuğa doğru uyanıp 10buçukta tekrar uyuyor ben arada uyanmasını engellemeye çalışıyorum 2 gündür sıkıntı yok şükür ne kadar sürede buna alışır şimdi bekliyorum uyanırsa hemen geri uyutuyorum yani ben arada uyanmadan devam etsin istiyorum😂😂çok şey mi istiyorum 😁
o uyanması tamamen alıskanlık olmus 2yontem varmıs kuzum ya sen degıl baba pışpışlayacak ya da her uyandıgı saatten 1saat oncesı sen hafif uyandırcaksın tekrar uyucak. boylece 3gun sonunds o saatte uyanmıyormus

kızlar okadsr cok eğitimci okudumkı hepsı de ataklar 1hafta sürer dıyor bu prıg bızı yıyor resmen sadece 1hafta sürdü kızımn huysuzlugu atakta ama neden keyıflı dıyordum. kullanmıcam o uygulamayı gercektende 1hafta surdu onca egıtımcı yanls bılıyor olamaz buyume atakları en fazla 1haftadır dıyorlar. bıyle daha btmedı dıye kötü enerjı yolluyoruz resmen. sözde atakbtmedı ama kacgundur duzeldık bız
Ben de öğrenmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Uygulamayı yükleyemedim.

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Forumu pek duzenli takip edemiyorum. Benim kız durulacak yerde gittikçe zorlaşıyor , yemek temizlik için gün içinde hiç vakit bırakmıyor 😰
Dört ay bir haftalık olduk, yatınca çok sıkılıyor , sürekli oturmak istiyor oturtuyormusunuz bebisleri?
Dr altıncı aydan sonra bu aralar çok kısa oturt dedi ama çok ağlıyor yatınca da.
Bende mama sandalyesi alicam @Kartanesii8892 sizinki kullanışlı duruyor, güle güle kullanın cok tatlıs olmuş Alya cik . Benim ev küçük o yüzden hafif olanlardan alıp minderle yastıkla destekleyip yemek yediğim sırada koyayım diyorum içine
[/QUOTE
ıcanım benımnkızım 2haftasonra 5ayı bıtecek ben yatar pozısyonu var oyle koyuyorum bugun 1kademe daha yukselttım sen de yastkkla destek yapabılırsın hafıf egık koyabılırsın hosuna gıder durur bence de. yanı ben rahat ettım busabah kahvaltımı ederken o da sandalyesınde oyuncakları ıleydı. arada ona da bır ıkı tadımlık sey verdım oyle oyalıyorlar kendılernı 😍

Ben de öğrenmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Uygulamayı yükleyemedim.
harika haftalar adlıprog çok şeyı benım kızıma uymuyor ataklar 1hafta sürer dıyorlar genelde ama program bana gore bıraz saptırmıs daha dogrusu bu kıtabı yazan yanlıs bılıyor bana gore artık bukanıdayım. bebekler belırlı aylarda büyüme atakları yasar bununla.ılgılı bı yazı atayım

Kuzum Alya kus Şakin masallah belki ondan daha rahat daha az sürede geçiriyor ama beni mki kesinlikle 1 hafyalik değil inan 😞

Back
X