Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rutinlerin neler mesela canım? Biraz detay verir misin?ben aslında pek bisey yapmadım meger coktan bebegım uyurmus da ben onu belli kalıplara sokmusum ben alıstırmısım farknda olmadan memeye, sallamaya. karnı tok altı temz bıraksam zten uyıcakmıs en basından. belli rutınler sonrası yatagına bırakıyorum elını tutuyorum bıraz kızıyor bana ılk gun agladı cok ama bu meme aglamasıydı bellı alıskanlıklardan dolayı annem ne yapıyor yahu dıyordu ılk gun 50dkda 2.uykuda 35 aksam uykusunda 20dk da uyudu ve sıtemı.gıderek azaldı sımdı 5,10dk arada aglıyor ama ozamanda sakınlestırıyorum. asla yalnız degıl ve guven duygusu zedelenmıyor cnku yalnız bırakmak yok.. burda onemlı olan anne karaelılıgı dıyordu dınledıgım bıdeoda egıtmenler. ben de hep bır bahane bulmuşum yok eşimin işi bılmem ne sımdı baktım kı hıcbısey bahane değilmiş. üstelik aksam eşim yatırdı ve eşime gülerek nazlarla uyudu. burdan da anladık kı nazı bana sırf memever dıye aglıyor:)
Bizimki de 5 de kalkti bi ayaklarini kendine cekme pat diye ayaklarini besige vuruyor fln aldim yanima 5-10 dk uyudu uyandi uyudu uyandi . Gene haberlesmis bizimkilerGünaydın hanımlar
Saat:05.00 ye gaz sancısı ile uyandı sonrasında yanıma aldım emzirirken uyurmu dedim bir koku aldı ortalığı kaka yapmış sıpa bu saatte kalktık temizledik gülücükler atıyor kuzum uykusunu almış
bende kendimce sebzeyle başlamak mantıklı geliyo dediğin gibi nette yoğurt 8. Aydan sonra diyo ağır geleceği için bizimki niye ilk yoğurt dedibüyük oğlumda dr yogurtun bazı bebeklere agır gelebileceği daha sonra veeilmesinin daha uygun olacagını söylemişti dr .ama her doktorun bu konuda görüşü farklı bence anneler dogru yolu deneye yanıla buluyor ben sebzeyle baslayıp sonra süt ürünleri vs ve en son meyve seklinde gitmryi planlıyorum ama bazen cok spontan da gelişebiliyor çok kasma bumursun sen de yolunu![]()
Benimki hergün yarım gün şeklinde geliyor, büyük oğlumla ilgilenip temizlik yapıyor, makine boşaltıyor çamaşır katlıyor, ne denk gelirse.1000 verdim Bu sene bende evdeydim beraber hallettik. Seneye oğlum kreşe gidicek 2 saat bakıcak ona sadece , küçüğe yarım gün. 1250 tl ye anlaştık.Gün aşırı yarım gün mü geliyor canım. Ne ödüyorsunuz ayıp olmazsa. Ama sen de 2 çocuk vardı değil mi?
Valla faydaları olmadıktan sonra aynı şehirde yaşamanın hiçbi anlamı yok demi? Sanki sen önceki yaşadığınız yerde çok mutluyduk diye anlatmıştın demi canım.. inş gönlündeki gibi birini bulursun yaAileler burda canım biz memlekette yaşıyoruz rahatına düşkün bizimkiler zahmet etmiyorlar 3 yıl yardımcı aldım buraya taşınalı bir yıl oldu bulamadım düzgün birini
Neti bosver dr a bak bencebende kendimce sebzeyle başlamak mantıklı geliyo dediğin gibi nette yoğurt 8. Aydan sonra diyo ağır geleceği için bizimki niye ilk yoğurt dediaslinda belkide mama kulldigimiz icindir ben 6. Ayi beklerken dr mama kullananlarda 4. Ayda tadimlarla baslatiyoruz dedi. Biz 5 ay olduk yeni taddircam bakalim umarım güzel güzel yer
Ben 180 gün dolunca başlayacağım canım.Doktor daha ek gidaya baslatmadi bizi,siz neler veriyorsunuz
Ben korkuyorum bu bebeklerdenBizimki de 5 de kalkti bi ayaklarini kendine cekme pat diye ayaklarini besige vuruyor fln aldim yanima 5-10 dk uyudu uyandi uyudu uyandi . Gene haberlesmis bizimkiler![]()
Evet kujum Alanyadaydık sırf aile olsun çocuklar sevgisiz büyümesin dedik geldik pirince giderken evdeki bulgurdan olduk =(Valla faydaları olmadıktan sonra aynı şehirde yaşamanın hiçbi anlamı yok demi? Sanki sen önceki yaşadığınız yerde çok mutluyduk diye anlatmıştın demi canım.. inş gönlündeki gibi birini bulursun ya
Sözüm meclisten dışarı fakat doktorların ek gıda ile acelesiini anlamak mümkün değilGünaydın hanımlar bu ek gıda olayı kafamı karıştırdı onu araştırmaktan buralara uğrayamıyorumdr yogurt peynirle baslamami söyledi ama nette yoğurt peynir hep daha sonra ek gıdaya baslayanlar sizin deneyimleriniz den faydalanmak isterim varmı tavsiyeleriniz
Ahh zaten şu çamaşır katlama işi yeter.Benimki hergün yarım gün şeklinde geliyor, büyük oğlumla ilgilenip temizlik yapıyor, makine boşaltıyor çamaşır katlıyor, ne denk gelirse.1000 verdim Bu sene bende evdeydim beraber hallettik. Seneye oğlum kreşe gidicek 2 saat bakıcak ona sadece , küçüğe yarım gün. 1250 tl ye anlaştık.
Canım baştan sona Neler yaptığımı yazarım arkadaşım gelecek kahvaltı yapacağız kusura bakma uzun olduğu için şu an yazamıyorum 1saate yazarmRutinlerin neler mesela canım? Biraz detay verir misin?
Benim ki de Geçen yeşil yaptı. Ben yine üşüttü dedim yazmıştım doktoruyla. İlaçtan mu ki acaba yaMerhaba kızlarDemir ilacına başladığımızdan beri bebeğim gün içinde ara ara ıkınmaya başladı
Kakası hep sulu oluyordu bu zamana kadar. Şimdi krem kıvamında ve yeşil. İki güne bir yapıyor kakasını. İlacın etkisi diye biliyorum ama ıkınmasına da kıyamıyorum. Ben kabızlık için bişeyler yesem kayısı filan bebişi de rahatlatır mı acaba
![]()
Ben bir şey okudum 9.aya kadar bebekler gıda tatlarını pek ayırt edemezlermiş Sadece tuzlu ve tatlı ayrımı yapablrmıs net olarak mesela kabak ve oatates ona aynı gelırmıs yemedı deyıp vazgecmemek lazmmıs. acaba buyuzden mı acelecıler erkenden alıssın dyeSözüm meclisten dışarı fakat doktorların ek gıda ile acelesiini anlamak mümkün değil
İlk kızım sadece mama yemesine rağmen yoğurda 7.ayda peynire 8.ayda geçtik