- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
- Konu Sahibi Mucizem4564
-
29 ocak canım nasip bakalım :)Aaa geç gördüm canım üÜldüm yeni bat nedir
Hadi inşallah hayırlı olur canım çatlamanmerhaba bat 13 ocak beni de eklermisiniz.
ovülasyon testi kullandım bu ay bugün çatlamam oldu bugün işim çokkk :)
Hayırlısı olsun canım vakti gelmemiş demekli29 ocak canım nasip bakalım :)
İnşallah canım hoşgeldinBat 16 ocak hadi hayırlısı inşallah
Hayır lı olsun canım inşallah 14 ocaktada hayırlı bi haber alırız dikkat et ve dinlen bol bolArkadaslar Benimde Test günüm 14 ocak. Bugün asilama oldum insallah tutar.
Hoş geldim :) bat 6 ocak çooook az kaldıportakalcicegi3457 gel canım
İnşallah mutlu haberlerini alırız canım 2019 hepimize hayırlı evlatlar getirsin inşallah uğurlu gelir bizlereHoş geldim :) bat 6 ocak çooook az kaldı
İnşallah mutlu haberlerini alırız canım 2019 hepimize hayırlı evlatlar getirsin inşallah uğurlu gelir bizlere
Saol cnm Allah razi olsun hepimiz ins Hayirli haberler verelim birbirimize!Hayır lı olsun canım inşallah 14 ocaktada hayırlı bi haber alırız dikkat et ve dinlen bol bol
Merhaba2019 ocak ayı ve diğer ayları gelin birlikte el ele bekleyelim birbirimize umut olalım canlarım
duyguyigitemre ...... 2 ocak
portakalcicegi3457 ......6 ocak
@damlaozcan0666 ......12 ocak
C chatlak_anne ......13 ocak
S silam30 ......14 ocak
@nejlaa 86 .......16 ocak
Balkupumm ......16 ocak
@Spring212 ......19 ocak
Mucizem4564 ......22 ocak
@umutbitmz ......28 ocak
@papatyakokankadin ......29 ocak
Benim de oyle oldu bu ay bir gece gecti ve geldi reglKızlar bu sabah benim çoook açık kahverengi lekelenmem oldu yine kırmızı kart yiyeceğim sanırım. Daha 4 5 gün vardı amaböyle olunca pesinden kırmızılar geliyor alıştım artık
Kaç ay oldu seninki canım?Yani ovulasyon testi kullanmama rağmen olmadı doktorda bir sorun yok diyor yumurtlamayi yakalamama rağmen olmuyor sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?