Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım Mayalam Humangenetik nerdeyse 3 ay sürdü. Blutgerinnung yani kan dolaşımı sorunu var ama evvelindr bildiğim. Başka birşey yoktu raporda. 10. Ay başlayacaktım. Benim kedim iyileşsin diye bekliyordum. 3 hafta antibiyotik verdik. Meğer kaş göz arası bahçeye gelen sarman( Zekeriya Beyaz diyoruz) hamile kalmış. 6 yavru doğurdu. 3 kedimiz vardı ve şuan 9 kedi ye bakıyorum. Iş ev kediler hayatı sorguluyorum Mayalam
Ay sonu inşallah hepsi gidecek arkadaşlara iyi yuvalara. 3 kedi ile kalacağım. Üzülüyorum ama az omzundan yük gidecek. Çok yoruluyorum. Böyle işte Mayalam. Halen böyle ruhen evvelki gibiyim. Icsi işe yarar diye umut ediyorum. Yaştan dolayı olmaz diye korkuyorum.Çok özledim hepinizi de. Asıl haberler sen de , sen nasılsın?
Çok şükür canım inşallah ona göre önlem alınır bu sefer her şey sağlıklı güzel geçsin inşallah Amin geç olsun güç olmasın inşallah
Ya birde çalışıyorsun ev işi ve o kadar kedilerle uğraşmak zor olur inşallah diğerlerini verince sana da kolaylık olur zor ama sen herşeye tek başına yetişemezsin birde önünde bir tedavi süreci olacak sürekli doktora git gel iş güç derken sende yorulursun Allahım inşallah yar ve yardımcın olsun sürecin boyunca Amin
Icsi diğerine göre daha bir tık şansın yüksek olur çünkü bizde çok yumurta çıkmıyor sperm faktörü de olunca ona göre en iyi sperm seçilip içine enjekte edilir en azından kafan rahat olur benim de öyle oldu şimdi senin ilki olumsuz oldu ona göre önlemler alınacaktır döllenmeye karşı falan inşallah bu sefer sağlıcakla minik mucizene kavuşursun inşallah Amin yaşın da ne varmış canım yeter ki Rabbim ol desin önünde hiç birşey duramaz Rabbimin yanında çok yeter ki nasip etsin sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak inşallah her şey gönlünce güzel olsun
Ben de iyiyim canım çok şükür artık son iki aya girdik her şey yolunda giderse 15 aralıkta doğum gerçekleşecek perinatoloji doktoru söyledi 24 kasımda tekrar gideceğim o zaman tam artık işlemleri yapacağım umarım bebeklerim o zamana kadar sağlıcakla durur
Allahım sana da ve tüm bekleyenlere bu güzel telaşlardan nasip eylesin Amin