2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Suanlik bı sorun yaşamadım canım ama hemşire baya ilgili numarasıni verdi her zaman arayabilirsin dedi aramadım henüz bakalım ararsam açar ins:)
Biz de hemşireler le fazla muhatap olamıyoruz doktorla iletisim içindeyiz doktor daha iyi cevap ceriykr WhatsApp tan .. adanadaydin bende orada basliyacaktim Ankara'ya geldik iş nedeniyle

Biz de hemşireler le fazla muhatap olamıyoruz doktorla iletisim içindeyiz doktor daha iyi cevap ceriykr WhatsApp tan .. adanadaydin bende orada basliyacaktim Ankara'ya geldik iş nedeniyle
Muayene dışında doktor hemşire bende aramadım ama süper ilgililer moral veriyolar hepsi güler yüzlü sanırım ilkkez bi hastanede kendimi rahat hissediyorum

Suanlik bı sorun yaşamadım canım ama hemşire baya ilgili numarasıni verdi her zaman arayabilirsin dedi aramadım henüz bakalım ararsam açar ins:)
Arkadaşlar Mersin vve Hatay dan Adana'ya geliyormus Ankara'ya geçiş yapmislar ben gidecektim iş değişikliği nedeniyle Ankara'ya taşındk nasio değilmiş

F042D6C3-BE2C-4614-9A5A-34CDAB3536F8.webp
Kızlar merhabalar
26 ocak ta transfer oldum bugün 4. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosu. Diyceksiniz ki delimisin ama transfer gününün ertesi gününden itibaren teSt yapmaya başladım acaba ilaçlardan dolayı pozitif mi çıkacak diye. 1. 2. 3. Gün direk hiçbişey çıkmadı bu sabah bi yaptım silik bi çizgi başına gelen varmıdır?

Canm
Eki Görüntüle 2230070 Kızlar merhabalar
26 ocak ta transfer oldum bugün 4. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosu. Diyceksiniz ki delimisin ama transfer gününün ertesi gününden itibaren teSt yapmaya başladım acaba ilaçlardan dolayı pozitif mi çıkacak diye. 1. 2. 3. Gün direk hiçbişey çıkmadı bu sabah bi yaptım silik bi çizgi başına gelen varmıdır?
Idrar testleri cogu zaman yaniltici. Biraz daha sabirli olmalisin. Bekleyecegn bi lac gun daha ve sonra kan testi. Ben de oyleydim gunde 2 sefer yapiyordum idrar testini hatta. Eger bunda silik c8ktiysa kan testini yaptir ve gercek sonucu ogren. Benm de dondurulmustu. 11. Gun 621 cikti. Senjn de bi ihtimal degerin yuksek olup da idrarda cikmis olabilir.

Canm

Idrar testleri cogu zaman yaniltici. Biraz daha sabirli olmalisin. Bekleyecegn bi lac gun daha ve sonra kan testi. Ben de oyleydim gunde 2 sefer yapiyordum idrar testini hatta. Eger bunda silik c8ktiysa kan testini yaptir ve gercek sonucu ogren. Benm de dondurulmustu. 11. Gun 621 cikti. Senjn de bi ihtimal degerin yuksek olup da idrarda cikmis olabilir.

Aynen cakım bu sonuca bakıp sevinmedim ama diğer 3 gün çıkmayıp bugün çıkınca bi şaşırdım herşeyin nasibi tabi.

Eki Görüntüle 2230070 Kızlar merhabalar
Canım bu ne celal bu ne acele kendinedemi acimiyon canmi dayanır bu heyecana ya

Kızlar merhaba bende bugün transfer oldum.doktor normal hayatına geri dön dedi.şuan yatar vaziyetteyim.siz nelere dikkat ediyorsunuz transfer sonrası?tutunmayı kolaylaştrıcı birşeyler yiyip içiyormusunuz?

Valla transfer gnünü saymazsak benim bugn 4. Günüm ilk 3 gün hiç kalkmadım bugün çok hafif odalarda biraz yürüdüm ve oturdum. Hergün havuç suyu içiyorum. Badem kabak çekirdeği mutlaka normal hayata bi önceki transferimde geri döndüm tutmadı bu sefer yatıcam.

Back
X