- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.121
İnşallah canımins iyi haberleerini alalim.cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımins iyi haberleerini alalim.cnm
Suanlik bı sorun yaşamadım canım ama hemşire baya ilgili numarasıni verdi her zaman arayabilirsin dedi aramadım henüz bakalım ararsam açar ins:)Ayrıca Adana Başkent ten gelen arkadaslari m var memnun değilmiş doktorlardan mesaj falan atamıyormussun sanirjm
Biz de hemşireler le fazla muhatap olamıyoruz doktorla iletisim içindeyiz doktor daha iyi cevap ceriykr WhatsApp tan .. adanadaydin bende orada basliyacaktim Ankara'ya geldik iş nedeniyleSuanlik bı sorun yaşamadım canım ama hemşire baya ilgili numarasıni verdi her zaman arayabilirsin dedi aramadım henüz bakalım ararsam açar ins:)
Muayene dışında doktor hemşire bende aramadım ama süper ilgililer moral veriyolar hepsi güler yüzlü sanırım ilkkez bi hastanede kendimi rahat hissediyorumBiz de hemşireler le fazla muhatap olamıyoruz doktorla iletisim içindeyiz doktor daha iyi cevap ceriykr WhatsApp tan .. adanadaydin bende orada basliyacaktim Ankara'ya geldik iş nedeniyle
İnşallah olumlu sonuç alırız aynı anda tedavimiz oluyor gelişmelerden haberdar edersinBende 225 Gonalf ve lucrin kullniyorum 5.gun 7 yumurta çıktı
Tabiki ederim Perşembe kontrolüm var 8.gun insallah gelişmiş olurlarİnşallah olumlu sonuç alırız aynı anda tedavimiz oluyor gelişmelerden haberdar edersin
Arkadaşlar Mersin vve Hatay dan Adana'ya geliyormus Ankara'ya geçiş yapmislar ben gidecektim iş değişikliği nedeniyle Ankara'ya taşındk nasio değilmişSuanlik bı sorun yaşamadım canım ama hemşire baya ilgili numarasıni verdi her zaman arayabilirsin dedi aramadım henüz bakalım ararsam açar ins:)
Hadi inşallah benimde cuma günüTabiki ederim Perşembe kontrolüm var 8.gun insallah gelişmiş olurlar
Idrar testleri cogu zaman yaniltici. Biraz daha sabirli olmalisin. Bekleyecegn bi lac gun daha ve sonra kan testi. Ben de oyleydim gunde 2 sefer yapiyordum idrar testini hatta. Eger bunda silik c8ktiysa kan testini yaptir ve gercek sonucu ogren. Benm de dondurulmustu. 11. Gun 621 cikti. Senjn de bi ihtimal degerin yuksek olup da idrarda cikmis olabilir.Eki Görüntüle 2230070 Kızlar merhabalar
26 ocak ta transfer oldum bugün 4. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosu. Diyceksiniz ki delimisin ama transfer gününün ertesi gününden itibaren teSt yapmaya başladım acaba ilaçlardan dolayı pozitif mi çıkacak diye. 1. 2. 3. Gün direk hiçbişey çıkmadı bu sabah bi yaptım silik bi çizgi başına gelen varmıdır?
Sende haber et çok heyecanlı bu işler yaHadi inşallah benimde cuma günü
Canm
Idrar testleri cogu zaman yaniltici. Biraz daha sabirli olmalisin. Bekleyecegn bi lac gun daha ve sonra kan testi. Ben de oyleydim gunde 2 sefer yapiyordum idrar testini hatta. Eger bunda silik c8ktiysa kan testini yaptir ve gercek sonucu ogren. Benm de dondurulmustu. 11. Gun 621 cikti. Senjn de bi ihtimal degerin yuksek olup da idrarda cikmis olabilir.
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı başımıza artık. Seninle aynı gün transfer olmuşuz ama ben adet oldum Pazar günü.Kizlar 17 ocakta trqnsfer olmstu 2 embriyo. Bugun test yaptirdim degerim 621 cikti deger normal mi yoksa ikiz mi geliyorrrr.
Evet ya heyecan merak dorukta hakkımızda hayırlısı olsunSende haber et çok heyecanlı bu işler ya
Canım bu ne celal bu ne acele kendinedemi acimiyon canmi dayanır bu heyecana yaEki Görüntüle 2230070 Kızlar merhabalar
26 ocak ta transfer oldum bugün 4. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosu. Diyceksiniz ki delimisin ama transfer gününün ertesi gününden itibaren teSt yapmaya başladım acaba ilaçlardan dolayı pozitif mi çıkacak diye. 1. 2. 3. Gün direk hiçbişey çıkmadı bu sabah bi yaptım silik bi çizgi başına gelen varmıdır?
Yok cnm bi önceden daha transfer olmuştum o zaman dan az tecrübeliyim bu sefer ilacı testediyorum progestan yaparmı blmiyorm ama gün gün tutucam testleri bakalmCanım bu ne celal bu ne acele kendinedemi acimiyon canmi dayanır bu heyecana ya
Aminnn insallah canımEvet ya heyecan merak dorukta hakkımızda hayırlısı olsun
Yol canim bende gormedim arada girip bakiyorum oylesine tecrubelerden faydalanmak adina biliyorsun bende negatif sonuc almistim sen neler yapiyorsun basladinmi yeniden tedaviyeArkadaşlarcocukoloji den haberi olan var mı ? Göremedim uzun zamandır, merak ettim..