2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Sagolasin ben çorumda oturuyorum samsun omü tüp bebekte tedavi görüyorum uzun protokol benim tedavi ilk 1 ayı ilaç ve iğne kullandım şimdi büyütmeye başladık 6 gün oldu
Neden uzun protokol bende geçen gün öğrendim uzun protokolun ne olduğunu ben adetin 5. Günü başladım iğneye 300 ml vuruyorum panik yaptım 5. Gün başlayınca uzun protokol olabilir demişlerdi ama değil sanırım

Neden uzun protokol bende geçen gün öğrendim uzun protokolun ne olduğunu ben adetin 5. Günü başladım iğneye 300 ml vuruyorum panik yaptım 5. Gün başlayınca uzun protokol olabilir demişlerdi ama değil sanırım
Kesinlikle senin uzun degil çünkü benim bu tedavi aralıkta başladı hala devam ediyo düşün niye uzun verdi bilmem ama vajina bölgemde sivilce kist olmuş onun için antibiyotik verdi ondan uzun protokol uyguladı sanırım

Yani umarim amh 0.96 cikti sağda 8-9 yumurta var dedi solda biraz daha azmis bende merak ediyorum kaç yumurta olcak hayırlısi artık :)
Çok yumurta şansı artırıyo diyolar ama 25 yumurtası olup kaliteli ve döllenmeyen oluyo 3 yumurtası olup hepsi kaliteli ve döllenen de oluyo nasip kısmet işi

Back
X