- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.101
Ankara Başkent hastanesinde sen:)Nerde yaptiriyorsun benimde 2. Günü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara Başkent hastanesinde sen:)Nerde yaptiriyorsun benimde 2. Günü :)
Adana kışla başkent Adanagelini yazınca sende burdasın sandımAnkara Başkent hastanesinde sen:)
Sagolasin ben çorumda oturuyorum samsun omü tüp bebekte tedavi görüyorum uzun protokol benim tedavi ilk 1 ayı ilaç ve iğne kullandım şimdi büyütmeye başladık 6 gün olduBasın sagolsun cnm kaçıncı gunundesin iğnenin nerde yaptiriyorsun
Çok iyi hangi iğneden kullanıyorsun ben henüz bilmiyorum kaç yumurtan varBugün 6. İğneyi yaptım 16 yumurta olmuş iğneye devam cuma tekrar gitcem
Neden uzun protokol bende geçen gün öğrendim uzun protokolun ne olduğunu ben adetin 5. Günü başladım iğneye 300 ml vuruyorum panik yaptım 5. Gün başlayınca uzun protokol olabilir demişlerdi ama değil sanırımSagolasin ben çorumda oturuyorum samsun omü tüp bebekte tedavi görüyorum uzun protokol benim tedavi ilk 1 ayı ilaç ve iğne kullandım şimdi büyütmeye başladık 6 gün oldu
5 doz lucrin 375 gonalf f kullandım bugun 450 ye çıkarttı gonalf f yi göbekten kendim yapıyorum 16 yumurtam olmuş sen ne kullanıyısunÇok iyi hangi iğneden kullanıyorsun ben henüz bilmiyorum kaç yumurtan var
Bende gonal f kullanıyorum 300 doz pazartesi kontrol var ne olduğunu bilmiyorum5 doz lucrin 375 gonalf f kullandım bugun 450 ye çıkarttı gonalf f yi göbekten kendim yapıyorum 16 yumurtam olmuş sen ne kullanıyısun
Kesinlikle senin uzun degil çünkü benim bu tedavi aralıkta başladı hala devam ediyo düşün niye uzun verdi bilmem ama vajina bölgemde sivilce kist olmuş onun için antibiyotik verdi ondan uzun protokol uyguladı sanırımNeden uzun protokol bende geçen gün öğrendim uzun protokolun ne olduğunu ben adetin 5. Günü başladım iğneye 300 ml vuruyorum panik yaptım 5. Gün başlayınca uzun protokol olabilir demişlerdi ama değil sanırım
İnşallah güzel yumurtalar olmuştur canımBende gonal f kullanıyorum 300 doz pazartesi kontrol var ne olduğunu bilmiyorum
Lucrin ne işe yarıyor ben sadece gonal f kullanıyorum5 doz lucrin 375 gonalf f kullandım bugun 450 ye çıkarttı gonalf f yi göbekten kendim yapıyorum 16 yumurtam olmuş sen ne kullanıyısun
Lucrin uzun protokolde veriliyo sanırım doğum kontrol hapı ve lucrin kullandım 1 ay yumurta baskılayıcı iğne küçük yumurtaların büyümesini saglıyo büyükleri baskılıyo o orada küçüklerde büyüyoLucrin ne işe yarıyor ben sadece gonal f kullanıyorum
Yani umarim amh 0.96 cikti sağda 8-9 yumurta var dedi solda biraz daha azmis bende merak ediyorum kaç yumurta olcak hayırlısi artık :)İnşallah güzel yumurtalar olmuştur canım
AminRabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah hiçbirimize senin kaybın için de üzüldüm Rabbim kimseyi evladiyla ve evlatsizlikla sınamasın
ins iyi haberleerini alalim.cnmEvet canım ilk olacak nasipse
Çok yumurta şansı artırıyo diyolar ama 25 yumurtası olup kaliteli ve döllenmeyen oluyo 3 yumurtası olup hepsi kaliteli ve döllenen de oluyo nasip kısmet işiYani umarim amh 0.96 cikti sağda 8-9 yumurta var dedi solda biraz daha azmis bende merak ediyorum kaç yumurta olcak hayırlısi artık :)