2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kesinlikle öyle canım transferden sonra ömrümüz beklemekle geçiyor hoş gerçi bişeylerle ugrassak bile aklımız hep orda oluyor Allah hayırlısını versin :)
Aynen öyle ben bide 2 aydır bekliyordum transferi daha heyecanlı oldu bide şu bekleme süresi eklendi

Canım endişe etme . Benim 4 iğneden sonra tek yumurta vardı. Doktor iğneleri bıraktırıp hapla büyüteliö iğnelere yazık olmasın dedi. Son iki gün yinede iğne vurdurdu tek yumurtamı topladı, döllenince 3.gün transfer etti. Şimdi sonuc bekliyorum. Bence sende iptal ettirme.
merhaba sonuç belli oldumu acaba

bugün tedavinin 13. günündeyim ve 2 tane 20 mm civarı yumurta vardı 5 tanede 15 16 mm bu aksam çatlarla iğnesi vur dedi cuma toplayicaz dedi ama yumurtalar 16 mm deyken neden vurdurdu acaba hiç anlamadım ben :(

Canım ne durumdasın
Canım bugün 3.günüm ama ben de tik yok hiçbir şey hissetmiyorum önceki denemeleri belirtilerin hiçbiri yok bugün aklımdaydı sen nasılsın ne durumdasın var mı belirti falan ben iki gündür umutsuzum sanki olmayacak gibi his var içimde hayırlısı olsun bakalım pazar günü idrar testi yapacağım

Bugün 7.nci günüm bende de hiçbir belirti yok.bu 7.nci deneme.ilk denemem tuttu.sonrasında mürtaj oldum.doktor mzhfetti.onın rezilliğiyle uğraştım.neyse ki düzeldi.normalde zaten belirti de olmazmış.psikolojik sanırım.açıkcası duygular karşmaşık.beta hcg yine negatif olmasından korkuyorum.

Bugün 7.nci günüm bende de hiçbir belirti yok.bu 7.nci deneme.ilk denemem tuttu.sonrasında mürtaj oldum.doktor mzhfetti.onın rezilliğiyle uğraştım.neyse ki düzeldi.normalde zaten belirti de olmazmış.psikolojik sanırım.açıkcası duygular karşmaşık.beta hcg yine negatif olmasından korkuyorum.
İnşallah tutunmuştur bebeğin canım hakkında hayırlısı olsun :)

Benmde bugün 5. Günüm transfer gününü saymıyomuşuz sanırım adet ağrısı günüm oldugu içinmidir bilmiyorm ama ağrılarım oluyo ateş basması oluyo karın ağrısı gibii değilde sanki tuvalete gtsem adetim başlayacak gibi ama kanama olmuyo başına gelen varmıdır arkadşlar böyle

Canım bugün 3.günüm ama ben de tik yok hiçbir şey hissetmiyorum önceki denemeleri belirtilerin hiçbiri yok bugün aklımdaydı sen nasılsın ne durumdasın var mı belirti falan ben iki gündür umutsuzum sanki olmayacak gibi his var içimde hayırlısı olsun bakalım pazar günü idrar testi yapacağım
Yapma bence daha çok erken oldugumuz günde sayılıyor bende de bek bişey yok yani

kızlar ben transfer olakı 3gün oldu 2 embriyo transfer edildi hiç agrım belirtim yok normal mı?:KK200:
Bende pazartesi günü transfer oldum hiçbir belirtim yok öncekinde bayağı belirti vardı ve pozitifti ama şimdi hiçbir şey hissetmiyorum umutsuzluğa kapıldım hayırlısı olsun

Benmde bugün 5. Günüm transfer gününü saymıyomuşuz sanırım adet ağrısı günüm oldugu içinmidir bilmiyorm ama ağrılarım oluyo ateş basması oluyo karın ağrısı gibii değilde sanki tuvalete gtsem adetim başlayacak gibi ama kanama olmuyo başına gelen varmıdır arkadşlar böyle
Benim normalde adet ağrım pek olmaz.bu defa olmuştu ve bel ağrım da çoktu.ayakta duramıyordum özellikle 5-6.günler.test günümde hafifledi herşey.hamileliktenmiş yani arkadaşım.inşallah senin de o sebeptendir

Back
X