2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Yapma bence daha çok erken oldugumuz günde sayılıyor bende de bek bişey yok yani
İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsüm canım valla ne biliyim gerçi öncekinde zaten 3 4 günden itibaren başlamıştı belirti ama bunda bişey hissetmiyorum hatta afedersin ishal oldum ve korkuyorum normalde adet gününden 1 2 gün önce ishal olurum inşallah öyle bir şey değildir ilaclardandir inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım benim Rabbim bu defa kucağımıza alacağımız evlatları nasip etsin inşallahhhh

Benim normalde adet ağrım pek olmaz.bu defa olmuştu ve bel ağrım da çoktu.ayakta duramıyordum özellikle 5-6.günler.test günümde hafifledi herşey.hamileliktenmiş yani arkadaşım.inşallah senin de o sebeptendir
Peki adet agriniz oldugu gunler lekelenme veya hafif pembe akinti falan oldu mu?

Merhaba ben diyarbakirda 2 kere tup bebek tedavisi gordum. Ilki kisa digeri uzun protokoldu fakat 2 denemede de yumurta toplama isleminden sonra folikulun icindeki yumurtanin yeterli olgunlukta olmadigi goruldu. Buyuzden tedavi iptal edildi. Buarada 33 yasindayim. Benzer durumda olan ve tedavi goren var mi merak ediyorum. Ankara ya da istanbulda 3. Denemeyi yapmak istiyorum ama hangi doktora
Benmde bugün 5. Günüm transfer gününü saymıyomuşuz sanırım adet ağrısı günüm oldugu içinmidir bilmiyorm ama ağrılarım oluyo ateş basması oluyo karın ağrısı gibii değilde sanki tuvalete gtsem adetim başlayacak gibi ama kanama olmuyo başına gelen varmıdır arkadşlar böyle
Oluyor cnm

Burda birilerine yardımcı ve umut olmak adına kısaca özet geçeyim durumumu kızlar.henüz kese görmedim daha ama son adete göre 5 haftalık hamileyim.4yıldır çocuk düşünüyorduk ve doğal yolla 2 kez kimyasal gebelik geçirdim.baktık olmuyor bir tüp bebek denemesi yaptım.ilk transfer hiç tutmadı.ikinci transfer de dondurulmuşlara yapılan genetiğe gitmiş embriyo(başka doktorlar yanlış buldu bunu) ile oldu ve kimyasal gebelikti.herşeyim sorunsuz gözükse de histeroskopi önerildi.sonuç olarak rahim temizdi sadece çizik atıldı.sorun olarak eşimin morfolojisinin 1 olmasını sebep gösterebilirim.bundan 3 ay sonra başka bir merkezde 2.tüp bebek denememi yaptım.2 adet 3.gün embriyom kalmıştı 3.güne ve onlar konuldu.sonuç olarak şuan hamileyim.buarada mikroçip de yapıldı bize.10.gün beta hcg 216 , 12.gün 477 çıktı.bu defa kan sulandırıcı ve bağışıklık baskılayıcı hap kullandım.belki bunlarda bir vesile olmuştur tutmasında.yani demem o ki sperm ve yumurta olduktan sonra öyle veya böyle sizler de güzel haberler alacaksınız vakti gelince.canı gönülden inanıyorum.sadece herşey vaktini bekliyor.Dualarım sizlerle.

Bence hiçbie belirte olamaz.hepsi bence psikolojik.o kadar ilaç alıyoruz.progesteron.cirone jel.prograf.bunlar hepsi vüvutta ağrı yapar.ben de kendimi.dinledim acaba niye olmuyor diye.bu 7.nci denemem.kafamı rahat tutucam.bende size tavsiye 12 güne kadar bekleyin.test yspıp erkenden canınızı moralinizi bozup strese girmeyin derim.

Yok kasık ağrısı yok o yok bu.bence psikolojik.rshst olmak lazım.bu sefer 12 güne kadar bekleyeceğim.inşallah prograf ilaç iyi geleceğini düşünüyoeum.kullanan var mı ?

Burda birilerine yardımcı ve umut olmak adına kısaca özet geçeyim durumumu kızlar.henüz kese görmedim daha ama son adete göre 5 haftalık hamileyim.4yıldır çocuk düşünüyorduk ve doğal yolla 2 kez kimyasal gebelik geçirdim.baktık olmuyor bir tüp bebek denemesi yaptım.ilk transfer hiç tutmadı.ikinci transfer de dondurulmuşlara yapılan genetiğe gitmiş embriyo(başka doktorlar yanlış buldu bunu) ile oldu ve kimyasal gebelikti.herşeyim sorunsuz gözükse de histeroskopi önerildi.sonuç olarak rahim temizdi sadece çizik atıldı.sorun olarak eşimin morfolojisinin 1 olmasını sebep gösterebilirim.bundan 3 ay sonra başka bir merkezde 2.tüp bebek denememi yaptım.2 adet 3.gün embriyom kalmıştı 3.güne ve onlar konuldu.sonuç olarak şuan hamileyim.buarada mikroçip de yapıldı bize.10.gün beta hcg 216 , 12.gün 477 çıktı.bu defa kan sulandırıcı ve bağışıklık baskılayıcı hap kullandım.belki bunlarda bir vesile olmuştur tutmasında.yani demem o ki sperm ve yumurta olduktan sonra öyle veya böyle sizler de güzel haberler alacaksınız vakti gelince.canı gönülden inanıyorum.sadece herşey vaktini bekliyor.Dualarım sizlerle.
Benimde bu 2. Denemem Allah bizlerede nasip eder inş bugünleri kaldı 6 günüm

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bişey soracaktım size
Peki kimyasal embriyoya ngs mi yapıldı?
Histereskopi den sonraki kaçıncı adet de transfer oldunuz..bu da genetik çalışıldı mı? Çok sordum kusura bakmayın :)

Arkadaşlar ben ve eşim 5 senedir çocuk için aralıksız uğraşıyoruz başladığımızda ben 27 eşim 31 yaşındaydı.ikimizinde hiç bir sağlık sorunu yok sadece eşimin morfolojisi% 4
Medipol Mustafa acet ile başladım histeroskopi yaptı hiç problemin yok kendilignden olur bir yıl bekledik
Sonra Mustafa hastaneden ayrılınca Beylikdüzü medicana selman Laçine geçtik kabus günlerim başladı
İki kere toplama yapıldı iki defa da 8/10 arası yumurta çıktı birinde altı tane beş gün digerinde 8 beşinci gün embiriyosu. Oldu
Birinci transfer tek transfer negatif
İkinci çift transfer embiriyo glu ile kimyasal
Üçüncü yine çift negatif
Dondurulmuş altı yumurtayı liv Hospital Prof Banu kumbak Aygün’e taşıdık toplam iki çift transfer onla yaşadım negatif
Bu arada bir sürü Profla görüştüm ulun bey felan
Yok bu iş doktorla gitmeyecek en iyi laboratuvar araştırarak bahçeci Kübra boynukalına başladım bir tane o bir tane
Era,cd 56 yaptı 10 yumurta 8 döllenme 6 tane Blast 4 tane ngs gitti 3 temiz geldi serum tedavisiyle transfere başladı tek transfer ama her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen bir doktor
Bitane o ve pozitif olacak inşallah
Bende medicana selman laçine gitmek istyrdum ama bu yorumu gördukten sonra çelişkim olustu yardımcı olursanız cok sevinirim.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bişey soracaktım size
Peki kimyasal embriyoya ngs mi yapıldı?
Histereskopi den sonraki kaçıncı adet de transfer oldunuz..bu da genetik çalışıldı mı? Çok sordum kusura bakmayın :)
Ne kusuru aşkolsun :) teşekkür ederim.amin.darısı size olsun.evet genetik yapılmış embriyo kimyasal gebelikle sonuçlandı.ama dondurulmuş 2 embriyom gitti genetiğe.2 side iyi geldi dendi.biri transfer günü çöp oldu hatta.şuanki tedavimde genetik değil ama mikroçip yapıldı.o da sağlıksız spermi eliyor zaten.eylülde histeroskopi yaptırdım.aralık sonu tedavime başladım taze transfer oldum

Bende pazartesi günü transfer oldum hiçbir belirtim yok öncekinde bayağı belirti vardı ve pozitifti ama şimdi hiçbir şey hissetmiyorum umutsuzluğa kapıldım hayırlısı olsun
bende salı oldum cnm cok mu kendimi dinliyorum diyorum bazen mam insan herhalde belirti arıyor ya bklm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun senin kacıncı gün embriyosuydu

Back
X