- Konu Sahibi cocukoloji
Benim toplama sonrası kıyafetlerimi giydiğimde iç çamaşırıma hafif lekelenme olmuştu kirlenmesin istersen günlük ped alabilirsin yanınaÇok tesekkur ederim hepimiz için iyi ve güzel sonuçlar olsun insaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim toplama sonrası kıyafetlerimi giydiğimde iç çamaşırıma hafif lekelenme olmuştu kirlenmesin istersen günlük ped alabilirsin yanınaÇok tesekkur ederim hepimiz için iyi ve güzel sonuçlar olsun insaallah
Allah razı olsun hepimiz güzel haberler alalım inşallahAnladım cnm güsel haberlerle gel cnm![]()
Ay canım yazdıklarını okurken çok duygulandım. Rabbim burdan güzel haberlerini vermeyi nasip etsin. Bende 2 saat sonra çatlatma ignemi olcam bakalım hayırlısıSelam kızlar işleriniz rast gitsin ...iyi insanlarla karşılaşın emekleriniz boşa çıkmasın inşallah...
Ben bugün ikinci tedavimin transferini oldum ...
Tek embiyomla ...transferimden önce ikiye bölünmüş bir resmini gösterdiler tanıştık miniğimizlesaçlarımı maşalayıp gittim güzel bir annesinin olduğunu düşünsün diye
eşimle şakalaştık aynı ben yok ya aynı babası falan sana benzemiyor gibisine
tek embriyo ama çok güçlü ve güzel göründü hep gözüme
moralim çok yüksek ...doktorum transfere başlamadan ellerimi tuttu gözlerime bakarak duasını ederek başladı ...hiç heyecanım Yok sanki tuttu gibi garip eminlik bir sakinlik ferahlık hakim içimde ...
rabbim neylerse güzel eyler ... 13gün beklemedeyim hayırlısıyla
Bende 2 saat sonra vurucam bakalim beklemedeyim. P.tesi nasil olcak bilmiyorumKızlarrrr ne durumdasınız? Bnm yumurtalıklar sırt agrım başladı ovitreli vurdgmdn beri bnde durum böle
Ben De 2 saat sonra vurucam canım. Çok mu yumurtan vardı senin.Bende 2 saat sonra vurucam bakalim beklemedeyim. P.tesi nasil olcak bilmiyorum![]()
Canım hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruzKızlar bugün opu işlemin gerçekleşti. Insan kendisini ne beklediğini bilmediği için tedirgin oluyor, ama hiç korkulacak birşey değilmiş. Sedasyonla uyutuldum, ve işlemler bittikten sonra odada uyandım. Hafif bir ağrı var, hareketlerim kısıtlı ama o kadarı da çok normal. Herşey için hamdolsun, Rabbim tedavimizi istediğimiz gibi neticedelendirsin23 tane yumurtam toplanmış bu arada.
Canım senin kaç yumurta oldu. Opu pazartesi mi senin de.benim3 tane 19, 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu acaba.bilgisi olan paylaşırsa sevinirimBizim 5 kutu gonal f 2 kutu menapor 5 kutu cetrotide ve 1 kutu ovıtrelle 2125 tuttu
Doktor 5 6 tane var dedi. Az mi dedim. Bize sağlıklı bir tane lazım dedi. Inşallah yeterlidir.Ben De 2 saat sonra vurucam canım. Çok mu yumurtan vardı senin.
Ya bizim durum aynı. Benim de 3 tane 19mm, 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu doktorun bisi dedi mi bununla ilgili diye sormuştum. Çünkü ne kadar çok olursa okadar kalanı dondurup belki ilerde lazım olurDoktor 5 6 tane var dedi. Az mi dedim. Bize sağlıklı bir tane lazım dedi. Inşallah yeterlidir.![]()
Ne zaman vuruldun canım bide ne zaman senin opuKızlarrrr ne durumdasınız? Bnm yumurtalıklar sırt agrım başladı ovitreli vurdgmdn beri bnde durum böle
Aziz olsun kaliteli olsun bizim olsun inşallah cnmmmDoktor 5 6 tane var dedi. Az mi dedim. Bize sağlıklı bir tane lazım dedi. Inşallah yeterlidir.![]()
Canım dün kontrolde doktorum ise yarar 15 yumurta var dedi ama milimlerini söylemedi benimde sormak aklıma gelmediCanım senin kaç yumurta oldu. Opu pazartesi mi senin de.benim3 tane 19, 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu acaba.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Ben vuruldum yarım saat önce ama yok böyle bir yanma acayip canım yandı keşke iğneleri hapa çevirselerBen De 2 saat sonra vurucam canım. Çok mu yumurtan vardı senin.
Cnm dün akşam 22:00de vuruldm aşırı titreme ve bel ve ayaklarım agrıo siZde oldumu böleNe zaman vuruldun canım bide ne zaman senin opu
Bnde dün vurdum hiç bişe hissetmedim demekki her bünye farklıBen vuruldum yarım saat önce ama yok böyle bir yanma acayip canım yandı keşke iğneleri hapa çevirseler![]()
Yrn sbh 8bçkta opum cnmNe zaman vuruldun canım bide ne zaman senin opu
Hayır canım bende henüz bi belirti yok sadece ilaç çok yaktı şuan bile ince ince sızlıyor kollarımCnm dün akşam 22:00de vuruldm aşırı titreme ve bel ve ayaklarım agrıo siZde oldumu böle
Olabilir canım bünye meselesi tabiBnde dün vurdum hiç bişe hissetmedim demekki her bünye farklı
Ben daha hamile kalınca 9 ay göbekten iğne kullancamBen vuruldum yarım saat önce ama yok böyle bir yanma acayip canım yandı keşke iğneleri hapa çevirseler![]()