2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

9 ay kullanacağın için olumlu yönünden bak derim. Ne güzel problemin aslında kan sulandırıcı gibi bir çözümü var. Allah korusun ya bilmeden ilerleseydiniz? O levele bir geleyim iğneleri atlaya Zıplaya yapacağım ben.
Senin sorun belli değil mi canım. Benim de belli değil aslında. Iğne attığım halde de düşmüştü

Senin sorun belli değil mi canım. Benim de belli değil aslında. Iğne attığım halde de düşmüştü
Bende pıhtılaşma sorunu var çözümü de kan sulandırıcı iğne olacak. Bunu bilip ona göre hareket edecek olmak benim için büyük şans. Düşükler kaçıncı haftada oldu peki?

Hanimlar merhaba bende 2019 insallah tup bebek yaptracagim esimin spermlerinde sıkıntı var 6.ay tedavimiz bitmek uzere nasipse insallah subat ayinda birkac tup.bebek.merkeoznde konuscamak ve artik.baslamak istyoruz cok.sukur sonucalrimiz guzel gidiyor insallahda oyle olur sizler nwrde yaptrdiniz bana neolur bir fikir verin erkek faktorlu olup tupe giden varmi bn ankaraya yakinim orda bir merkez olaun istyorim bana yazramsiniz?ve bir rapordan bahsetti bazi arkadaslsrim cikaran varmi

Rabbim ol deyince herşey olur Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsin anneliği iyi düşünelim iyi olsun
Aynen canım iyi düşünelim iyi olsun Rabbimin izniyle inşallah... kurban oldum Rabbimin günü saati zamanı vardır o bilir vereceği zamanı bişeyler bişeye hep vesile dir sabırla dualarimiz la beklemekte yız. Merhamet i boldur onun. Şükürler olsun onun verdiği her derde her sınava derdi veren Rab dermanini da verir. Hepimizin kucağını doldur sun inşallah l. . . . Amin

Meraba kızlar bende tüp bebek yapmaya karar verdim..evliligimizin 7.çi yılına girmek üzereyiz..daha drla görüşme yapmadım ama önümüzdeki haftalarda inşallah adimm aticaz..rabbim herkesin yardımcısı olsun..inşallah hepimizin mutlu olacağı bi sene olur böyle bebislerimiz kucagimizda düşünmesi bile çok güzel:)
Amin canım bende bu yıl başladım. Bende 9 yıldır evliyim. Rabbim hepimizin kucağını doldur sun insallh

Bende pıhtılaşma sorunu var çözümü de kan sulandırıcı iğne olacak. Bunu bilip ona göre hareket edecek olmak benim için büyük şans. Düşükler kaçıncı haftada oldu peki?
Anladim canim.sen de de mi homozigot.yoksa heterozigot mu.adet tarihinden 5gun sonra düşüyorlar

Anladim canim.sen de de mi homozigot.yoksa heterozigot mu.adet tarihinden 5gun sonra düşüyorlar
Bende mtfr677 heterozigot bu folat metabolizması ile ilgili çok anlamlı değil benim için ancak diğeri factor v leiden bunu önemsiyorlar. Biyokimyasal bir gebelik ise hep embriyolarda genetik bir defekt olabilir mi acaba? Çünkü pıhtılaşmadan kaynaklı düşükler 10. Haftadan sonra gerçekleşenlermiş. Gebeliğin 10. Haftasına kadar anne ve fetüs arasında herhangi bir kan akışı olmadığı için olmayan bir kan akışının atacağı pıhtıdan söz edilmezmiş. Siz kromozomlarınıza baktırdınız mı?

Ay canım yazdıklarını okurken çok duygulandım. Rabbim burdan güzel haberlerini vermeyi nasip etsin. Bende 2 saat sonra çatlatma ignemi olcam bakalım hayırlısı

Canım benim bu imkanları veren rabbime şükürler ...maddi manevi bunu deneyecek gücü imkanı bulmamız ...bu bile bir şükür sebebi ...
İllaki birgün rabbim ol der ve olur ...
Ama birincide ama beşincide ...

Ay canım yazdıklarını okurken çok duygulandım. Rabbim burdan güzel haberlerini vermeyi nasip etsin. Bende 2 saat sonra çatlatma ignemi olcam bakalım hayırlısı

Canım benim bu imkanları veren rabbime şükürler ...maddi manevi bunu deneyecek gücü imkanı bulmamız ...bu bile bir şükür sebebi ...

Emeklerin boşa çıkmasın allah gönlüne göre versin

Bende mtfr677 heterozigot bu folat metabolizması ile ilgili çok anlamlı değil benim için ancak diğeri factor v leiden bunu önemsiyorlar. Biyokimyasal bir gebelik ise hep embriyolarda genetik bir defekt olabilir mi acaba? Çünkü pıhtılaşmadan kaynaklı düşükler 10. Haftadan sonra gerçekleşenlermiş. Gebeliğin 10. Haftasına kadar anne ve fetüs arasında herhangi bir kan akışı olmadığı için olmayan bir kan akışının atacağı pıhtıdan söz edilmezmiş. Siz kromozomlarınıza baktırdınız mı?
Kromozom baktirdik normal çıktı bi homozigot bisey cikti iste.ama onlar normal yolla hamilelikti.insallah bu tüp tedavisi sonunda yavrularımızı kucagimiza alırız

Ya bizim durum aynı. Benim de 3 tane 19mm, 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu doktorun bisi dedi mi bununla ilgili diye sormuştum. Çünkü ne kadar çok olursa okadar kalanı dondurup belki ilerde lazım olur
Canım o zamana kadar büyür mü bilmiyorum. Ben doktorumun asistanina sordum. Bana biz ultrasonda o kadar gördük opu yapılırken fazla da olabilir dedi. Ben üstüne fazla düşmedim. Çünkü 1 tane kaliteli olsun yeter demişti doktorum. 3 yıldır o kadar çok istiyorum ki. Esimle bende problem olmadigi halde hiç gebelikte olmadı bende. Bu yüzden Birtane bile olsa kaliteli olsun, tutsun, diye dusundum. O kadar yer etmiş ki içimde doktor dondurmaya gerek yok tahlillerin çok iyi taze transfer yapicaz dediğinde bile havalara uçtum düşün. bol bol dua ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Yüzümüzü güldürsün inşallah :dua::dua::anneadayı::anne:

Kesinlikle haklısın. Şu halimize bile bin şükür. Rabbim gerceklestirmeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmiş. Hayal ettiğimiz ne varsa kabul olsun inşallah :dua:

Arkadaslar hepinize basharilar
Ben bu gun opu olucam bir kach dakika kaldi ....3 tane yumurtam var doktor en son kontrolde 1 kach tane de kucuk de var soylemishdi...
Umarim o kucukler de gelishmishdir
Bizi ancak biz anlariz
Benim bir kizim var 4 denemede bashardik
Simdi ona kardesh istiyoruz
Aslinda ben istemedim bashlarda kizim kardesh diye tutdurunca dayanamadim...
Inanin tam samimiyyetle soyluyorum
Once Allahim olmayanlara versin
Sonra benim gibilere.....Chunki her kadin bu duyguyu tatmali
Umarim bu topikde olanlarin hepsi bu ayin sonunda hamish haberlerini yazar buraya
Sadece yalniz olmasa zaman ve maddiyat oldugu surece pes etmeyin
Kendinizi dinlendirin ama pes etmeyin
Ben kizim da o kadar cok istiyordum o kadar inaniyordum bir gun hamish olucagima ....kendi tecrubelerimden soyluyorum
Bence en onemli shey inanmak
Bol bol dua edin ve bir gun dualarinizin kabul olucagina inanin

Hanimlar merhaba bende 2019 insallah tup bebek yaptracagim esimin spermlerinde sıkıntı var 6.ay tedavimiz bitmek uzere nasipse insallah subat ayinda birkac tup.bebek.merkeoznde konuscamak ve artik.baslamak istyoruz cok.sukur sonucalrimiz guzel gidiyor insallahda oyle olur sizler nwrde yaptrdiniz bana neolur bir fikir verin erkek faktorlu olup tupe giden varmi bn ankaraya yakinim orda bir merkez olaun istyorim bana yazramsiniz?ve bir rapordan bahsetti bazi arkadaslsrim cikaran varmi
Ben varim canim erkek faktorulu tup bebek ysptitan ankaraya yakindan gent art veya centrum tup bebek merkezi var oralarla gprus derim bizde spermleri centrum tup bebek merkezinde dondurmustuk embroyolok semra hnim var cok ilgili esinle alakali nasil bir tedavi goruyorsunuz ? Cikisiniz var mi? Yada tese mi olacaksiniz

Canım o zamana kadar büyür mü bilmiyorum. Ben doktorumun asistanina sordum. Bana biz ultrasonda o kadar gördük opu yapılırken fazla da olabilir dedi. Ben üstüne fazla düşmedim. Çünkü 1 tane kaliteli olsun yeter demişti doktorum. 3 yıldır o kadar çok istiyorum ki. Esimle bende problem olmadigi halde hiç gebelikte olmadı bende. Bu yüzden Birtane bile olsa kaliteli olsun, tutsun, diye dusundum. O kadar yer etmiş ki içimde doktor dondurmaya gerek yok tahlillerin çok iyi taze transfer yapicaz dediğinde bile havalara uçtum düşün. bol bol dua ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Yüzümüzü güldürsün inşallah :dua::dua::anneadayı::anne:
Inşallah kuzum.duygularıma tercüman oldun. Inşallah buradan müjdeli haberler veririz. Beni de kat duana ben de katicam seni

Back
X