- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.441
Selm kızlar ya bnde aradaa bi karnımda kasıklarımda kasılmalar oluyo nrmalmi sizce. Acayip belim ağrıyooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selm kızlar ya bnde aradaa bi karnımda kasıklarımda kasılmalar oluyo nrmalmi sizce. Acayip belim ağrıyooo
slm kızlar 10.gün kan degerim 70 cıktı sizce iyimi?
Benim daha çok var. İnşaallah bizimledir kuzularımızzzBende de ara ara oluyor inşallah normaldir yarın öğrenicem ben de sonucu![]()
Tebrikler canım kaçıncı gün embriyosuslm kızlar 10.gün kan degerim 70 cıktı sizce iyimi?
Canım tebrık ederim güzel görünüyor sonucun 2 gün sonra katlanır inşallah bide sonraki kanını aynı saatte vermeye özen göster canımslm kızlar 10.gün kan degerim 70 cıktı sizce iyimi?
Geçmiş olsun inşallah darısı transfere. Ağrı benim de çok olmuştu hele o dinlenmeden sonra kalkıyoruz ya iki büklüm olmuştum sanki karnımda büyük bir gaz kütlesi var gibi sıkıştırıyordu. Sana tavsiyem evde sıcak su kesesi yap ayaklarını sıcak tut üşüme.Kızlar siz atlattınız sonuç bekliyorsunuz bugun yum toplandı benimde 11 tane aman allahım ölüyorum ağrıdan ne kadar zor muş ya anestesi altında toplandı ama şuan çok kötüyüm eve geldim hemen yattım inşallah pozitif sonuç alırsınız kızlar
Geçmiş olsun canım benim o kadar ağrım olmamıştı ama dikkat et kendine yinede güzel sonuçlar alırsın inşallah :)Kızlar siz atlattınız sonuç bekliyorsunuz bugun yum toplandı benimde 11 tane aman allahım ölüyorum ağrıdan ne kadar zor muş ya anestesi altında toplandı ama şuan çok kötüyüm eve geldim hemen yattım inşallah pozitif sonuç alırsınız kızlar
Sağol canım eve geldim aynı senin gibi oldum hatta daha beter oldum yatsam yatamıyorum gezmiyorum oturamıyorum şükür atlattım transfere allah kerimGeçmiş olsun inşallah darısı transfere. Ağrı benim de çok olmuştu hele o dinlenmeden sonra kalkıyoruz ya iki büklüm olmuştum sanki karnımda büyük bir gaz kütlesi var gibi sıkıştırıyordu. Sana tavsiyem evde sıcak su kesesi yap ayaklarını sıcak tut üşüme.
Amin inşallah ben çok ağlamışım ayılırken bile aglamaşım çünkü doktor işlemlere ben uyumadan başladı canım çok yandıGeçmiş olsun canım benim o kadar ağrım olmamıştı ama dikkat et kendine yinede güzel sonuçlar alırsın inşallah :)
Nasıl yani ya işleme başlarken anestezi vermemişler miydi sanaAmin inşallah ben çok ağlamışım ayılırken bile aglamaşım çünkü doktor işlemlere ben uyumadan başladı canım çok yandı
Tebrik ederim canımm , içini ferah tut inşallah katlanarak artar kan değerin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah , darısı bizlere :)
Tebrikler canım kaçıncı gün embriyosu
degerim iyi demi kızlar insallah yukselir 5.gün embriyosu insallah katlanarak artarCanım tebrık ederim güzel görünüyor sonucun 2 gün sonra katlanır inşallah bide sonraki kanını aynı saatte vermeye özen göster canım
Benim test günüm yarın ben yarın yapacağım28 Ocakta transferi olan arkadaslar yarin mi test yapacaksiniz cunartesi mi
Gayet güzel çıkmış sonucun canımdegerim iyi demi kızlar insallah yukselir 5.gün embriyosu insallah katlanarak artar
Histereskopi sonrası gecikiyor diyorlar adaçayı falan için isterseniz fayda sağlıyor.. bende bu ay histeteskopi oldum ama daha gelmedi adet günümarkadaşlar tüp bebek tedavisi alıp hıstereskopı yaptırıp reglgeciken var mı yada tam gununde mı adet oldunuz? ben tranbsfer beklıyorum normal gunumden tam 15 gun gecti![]()
Transferin 8. Günü 18,80Ne yaptın canım aldın mı sonucunu
Sakın ümidini yitirme avokado ye bol bol su iç bol bollll dua et. Ağlayıp kndini strese sokma canım senin morelinin yüksek olması çok önemli. Rabbim sna bağışlasjn bebişiniii korkma.Transferin 8. Günü 18,80
10. Günü 24,40
12. Günü 24,90 ama doktor ilaçları kesmedi değerin düşmediği için 2 gün sonra yine bakalım dedi. Ama hiç umudum kalmadı artık sabahtan beri ağlıyorum![]()