- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.481
Her zaman ne yiyorsam o şekilde devam ettim canım.sadece kabız yapacak şeylerden uzak durdum ama yine de biraz oldum.şurup bike içtim hatta sorun olmadı.transferin ilk zamanları gün kurusu,kabak çekirdeği yedim 3-4 gün boyunca.genelde sebze ağırlıklı beslendim ben.eti sevmiyorum ama arada protein diye hazır olmayan köfte de yedim.ev yapımı yoğurt yedim çokca.böyle kısaca.hiç kasmadım yani.şuanda da yoğurt,süt,yumurta hergün tüketmeye çalışıyorum ve mevsim sebzelerini.bundan sonra bir parça daha araştırarak faydası olan şeyleri katarım beslenmeme.suyu hala çok tüketiyorum sayılmaz.onu da halletti mi tamamdır.pozitif alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Almayı bekleyen arkadaşlar hepiniz bu mübarek cuma günü hürmetine pozitifi alırsınız ve korkan arkadaşlar içinizi ferah tutun herşey olması gerektiği gibi olacaktır olmuyorsa zamanı değildir. Rabbim olmasını nasip etsin inşaallah. Hayırlısın nasip etsin.
Benim sorum şu transferden sonra ne yiyip içmek gerekir. olumlu sonuç alan arkadaşlar
@mayissinegi @sinsirella2 @Glueckwunsch @Meralim85 @Esenyel99 @Duaherderdedeva
@Moon Sun @nnnnnnnnn @Rana4853Lilyum1634
bu konuda yardımlarınız bekliyoruz.
koyu yeşil yapraklı sebzelerin içerisine kıvırcıkta giriyor dimi :) ıspanak prasa bunları mı tüketmek lazım.