2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

pozitif alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Almayı bekleyen arkadaşlar hepiniz bu mübarek cuma günü hürmetine pozitifi alırsınız ve korkan arkadaşlar içinizi ferah tutun herşey olması gerektiği gibi olacaktır olmuyorsa zamanı değildir. Rabbim olmasını nasip etsin inşaallah. Hayırlısın nasip etsin.

Benim sorum şu transferden sonra ne yiyip içmek gerekir. olumlu sonuç alan arkadaşlar
@mayissinegi @sinsirella2 @Glueckwunsch @Meralim85 @Esenyel99 @Duaherderdedeva
@Moon Sun @nnnnnnnnn @Rana4853 Lilyum1634 Lilyum1634

bu konuda yardımlarınız bekliyoruz.
koyu yeşil yapraklı sebzelerin içerisine kıvırcıkta giriyor dimi :) ıspanak prasa bunları mı tüketmek lazım.
Her zaman ne yiyorsam o şekilde devam ettim canım.sadece kabız yapacak şeylerden uzak durdum ama yine de biraz oldum.şurup bike içtim hatta sorun olmadı.transferin ilk zamanları gün kurusu,kabak çekirdeği yedim 3-4 gün boyunca.genelde sebze ağırlıklı beslendim ben.eti sevmiyorum ama arada protein diye hazır olmayan köfte de yedim.ev yapımı yoğurt yedim çokca.böyle kısaca.hiç kasmadım yani.şuanda da yoğurt,süt,yumurta hergün tüketmeye çalışıyorum ve mevsim sebzelerini.bundan sonra bir parça daha araştırarak faydası olan şeyleri katarım beslenmeme.suyu hala çok tüketiyorum sayılmaz.onu da halletti mi tamamdır.

Her zaman ne yiyorsam o şekilde devam ettim canım.sadece kabız yapacak şeylerden uzak durdum ama yine de biraz oldum.şurup bike içtim hatta sorun olmadı.transferin ilk zamanları gün kurusu,kabak çekirdeği yedim 3-4 gün boyunca.genelde sebze ağırlıklı beslendim ben.eti sevmiyorum ama arada protein diye hazır olmayan köfte de yedim.ev yapımı yoğurt yedim çokca.böyle kısaca.hiç kasmadım yani.şuanda da yoğurt,süt,yumurta hergün tüketmeye çalışıyorum ve mevsim sebzelerini.bundan sonra bir parça daha araştırarak faydası olan şeyleri katarım beslenmeme.suyu hala çok tüketiyorum sayılmaz.onu da halletti mi tamamdır.
gün kurusu ne canım ? onu anlayamadım :) birde kabak çekirdeğini çiğ mi aldın yoksa hazır kabak çekirdeklerindenmi ?

Canım ben yemek konusunda kendimi kısıtlamadım herşeyden yedim sadece corbalardan çok içtim katı yiyecekleri kabız olmamak için fazla tüketmedim bol bol ve düzenli olarak meyve yedim kuruyemıs yedim suyumuda içtim. Genelde dinlendim hiç bi iş yapmadım evin içinde yürüdüm hepsi o kadar. Sizlerinde pozitif olur inşallah darısı bekleyen herkese hepinize :)
ne kadar süre iş yapmadın? yani yemek falan yapabilirsiniz diyorlar o yüzden sordum. ilk 3 gün bende yemek stoğu yapıp sadece evin içinde yürüyeceğim. Ne kadar süreyle yürüdün? bu kabızlık beni ilk transferimde mahvetmişti daha yeni geçti 2,5 ay sonunda. Onu nasıl çözerim bilemiyorum.

gün kurusu ne canım ? onu anlayamadım :) birde kabak çekirdeğini çiğ mi aldın yoksa hazır kabak çekirdeklerindenmi ?
Gün kurusu normal kuru kayısıdan daha koyu renk tadı daha güzel canım:) çiğ aldım kabak çekirdeğini.faydalı olan o

Gün kurusu normal kuru kayısıdan daha koyu renk tadı daha güzel canım:) çiğ aldım kabak çekirdeğini.faydalı olan o
çiğ kabak çekirdeği nerden bulabilirim :) gün kurusunu bende bi önceki transferimde yemiştim ama ismini bilememişim :) koyu kayısı kurusu diyordum ben ona :D teşekkür ederim açıklamalar için canlar :) bide hurma içine seviz koyup yiyordum oda çok lezzetliydi ve hurmanında mutlaka faydası vardır diye düşünüyorum :)

çiğ kabak çekirdeği nerden bulabilirim :) gün kurusunu bende bi önceki transferimde yemiştim ama ismini bilememişim :) koyu kayısı kurusu diyordum ben ona :KK70: teşekkür ederim açıklamalar için canlar :) bide hurma içine seviz koyup yiyordum oda çok lezzetliydi ve hurmanında mutlaka faydası vardır diye düşünüyorum :)
Aktarda oluyor canım.olmadı markette paketlerde olandan alırsın:) şifa olsun yarasın herşey de bebişin tutunsun.kabızlık demişsin ona da şurup al birkaç kez kullan sorun olmaz.zaten ilaç diye geçmiyor o verilen meşhur şurup.şerbet gibi tadı

Az önce merkezi aradım 10 yum toplanmıştı perşembe günü bugün 3 tanesi olgunlaşmış döllenen yok dediler yarın arayacaklarmış bilgi için merak ettiğim toplanan gün 1. Gün mü sayılıyor bugün mü 1. Gün sayılıyor moralim bozuldu ya 10 yumurtadan 3 yum olgunlaştı ve döllenme yok dedikleri zaman

çiğ kabak çekirdeği nerden bulabilirim :) gün kurusunu bende bi önceki transferimde yemiştim ama ismini bilememişim :) koyu kayısı kurusu diyordum ben ona :KK70: teşekkür ederim açıklamalar için canlar :) bide hurma içine seviz koyup yiyordum oda çok lezzetliydi ve hurmanında mutlaka faydası vardır diye düşünüyorum :)
Ayy canım hurma yeme bnde geçen yiyodm tam boğazıma dizildi. Hurma doğum kolay olsun diye açılma yaparmış. Şuan sakın hurma yeme

Az önce merkezi aradım 10 yum toplanmıştı perşembe günü bugün 3 tanesi olgunlaşmış döllenen yok dediler yarın arayacaklarmış bilgi için merak ettiğim toplanan gün 1. Gün mü sayılıyor bugün mü 1. Gün sayılıyor moralim bozuldu ya 10 yumurtadan 3 yum olgunlaştı ve döllenme yok dedikleri zaman
Toplanan gün spermle birleştiriyolar ve döllenmesi için bişeyiniçine koyuyolar ertesi gün döllendi veya döllenmedi diye arıyolar. Yani toplandığı günün sonraki günü 1.gün sayılıyo

Ben transferimin ilk günü oturdum güzel güzel yedim 1 tane 2 .yi yerken yorumlarda gördüm resöen boğazıma dizildi yutsam dert çıkarsam günaha girerim diye çıkaramadım yuttum :KK48::KK48::KK48:
:D :D ay güldürdün beni :) bitaneden birşey olmaz ki olmamış bak maşaallah sübhanallah darısı başımıza inşaallah :)

degerim iyi demi kızlar insallah yukselir 5.gün embriyosu insallah katlanarak artar

Canım benim de 5. Gün embriyosu bugün transferin 10. Günüydü benim de 52 çıktı değerim. Hemşire ile görüştüm birazcık düşük ama ilaçlarına devam et 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Çok şükür hamileyiz canım benim içimizi ferah tutup dua etmekten başka çaremiz yok. Rabbime hamd olsun bugünü de gördük ben çok mutluyum kızlar hepiniz dualarımdasınız inşallah Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu bizim de hamileliğimiz sağlıkla devam etsin kucağımıza alalım bebişleri inşallah.

Daha sonra da baştan sona yaşadıklarımı anlatıcam :))

Canım benim de 5. Gün embriyosu bugün transferin 10. Günüydü benim de 52 çıktı değerim. Hemşire ile görüştüm birazcık düşük ama ilaçlarına devam et 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Çok şükür hamileyiz canım benim içimizi ferah tutup dua etmekten başka çaremiz yok. Rabbime hamd olsun bugünü de gördük ben çok mutluyum kızlar hepiniz dualarımdasınız inşallah Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu bizim de hamileliğimiz sağlıkla devam etsin kucağımıza alalım bebişleri inşallah.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. İnşaallah darısı hepimize inşaallah. Benim ayn 15 nde testim çok uzunmuş gibi gliyo iğneleri kullanırken çabk geçiyl ama snrası geçmiyoooooo

Daha sonra da baştan sona yaşadıklarımı anlatıcam :))
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. İnşaallah darısı hepimize inşaallah. Benim ayn 15 nde testim çok uzunmuş gibi gliyo iğneleri kullanırken çabk geçiyl ama snrası geçmiyoooooo

Amin canım inşallah Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah, hiç sorma transferden sonra daha kolay geçer sandım ama geçmek bilmedi

G Gongagul
Canım öncelikle seni etiketledim transferden sonra herkes sabırsızlanıyor tabiki :)
Ben hemen transfer sonrasını özetlicem :)
Öncelikle hergün kuru kayısı, ananas, kivi , taze sıkılmış havuç suyu ve kabak çekirdeği tükettim. İlaçlarım da folik asit, coraspin ve prolutex iğne günde 1 er tane hepsi. Bol bol yattım oturdum dinlendim 10 gün hiç dışarıya çıkmadım işe gitmedim. Hatta ilk 4 gün kayınvalidem kaldı yanımda sonra da hergün yemeğimi annem yaptı getirdi. Kendimi hiç yormadım uzanmaktan uyuştum :) 6. Gün sarı akıntı başladı moralim bozuldu kesin kahverengiye dönecek ve adet olacağım dedim çünkü adetim hep öyle başlar. 7. Gün çok çok az kahverengi kum gibi akıntım oldu ne kadar pozitif de olmaya çalışsam biraz ağladım :KK43: hemşireyi aradım kahverengi olabilirmiş eski kan demekmiş. Sonra devam etmedi zaten kahverengi ama sarı akıntı hala devam ediyor. Dayanamadım 7. Gün akşam idrar testine başladım. Negatif çıktı ama 1 saat sonra hayalet çizgi gördüm çok mutlu oldum. 8. Gün sabah idrar testi bu sefer ilk 5 dk içinde hayalet çizgi belirdi içim rahatladı. Dün test yapmadım bugün 10. Gün kan testine gitmeden önce idrar testi yaptım sabah hemen ikinci çizgi çıktı o yüzden kan değerimi çok yüksek bekledim aslında ama sonuç kan değerim 52,37 çıktı vee değerim biraz düşük de olsa hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm. Uzun oldu ama benim hikayem bu :) sorunuz olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum çünkü ben bu siteden çok şey öğrendim :)

Back
X