2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Evet canım daha önce 2018 topigindeydim hatta senin test günün sana çok dua etmiştim evet canım hamileydim Kasım ayında 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum malesef :KK43::KK43:inşallah yine olur ve bu defa sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz cnm:dua:
Üzüldüm canim hakkını helal et nolur..amin Allah razi olsun..
bende bir süre ara vermistim yaz dönemi babamı ve dedemi kaybettim ard arda toparlaninca yeniden başlayabildim..
çok üzüntüm oldu üstüne 2 de negatif..
Ama hayat devam ediyor ve Allahim herşeyin sabrını veriyor hiçbirşey kolay degil dualarım hepimize; artık imtihanımiz dinmistir ve mutlu günler gelmistir insallah..herkes teker teker bebislerini yazacak buraya inanıyorum ben

Üzüldüm canim hakkını helal et nolur..amin Allah razi olsun..
bende bir süre ara vermistim yaz dönemi babamı ve dedemi kaybettim ard arda toparlaninca yeniden başlayabildim..
çok üzüntüm oldu üstüne 2 de negatif..
Ama hayat devam ediyor ve Allahim herşeyin sabrını veriyor hiçbirşey kolay degil dualarım hepimize; artık imtihanımiz dinmistir ve mutlu günler gelmistir insallah..herkes teker teker bebislerini yazacak buraya inanıyorum ben
Kız saçmalama ne hakkım var ki sende :KK60::KK60:allah razı olsun inşallah senin baban ve deden için de üzüldüm allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun :dua:inşallah bitanem inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım hasretlerimize hepimiz :dua::dua::dua:

2014 te evlendim
1 buçuk sene eşimle ayrı şehirlerdeydik çocuk düşünmedik
Sonrasında çocuk istediğimizde her ay kesin hamileyim diye kendime bi ayrı bakmalar sabah yumurta haşlamalar falan tabi her ay hüsran
Bu ay kesin oldu diğer ay kesin hamileyim diye hissetmelerimiz hiç bitmedi
Dediler 1 sene normaldir
Dedik bünye yeni alışıyo sıkıntı yok
Olayların bu noktaya geleceği kendimi bu uğraşların içinde bulacağımı zar zor kenara koyduğum bitiklerimin hatta çok sevdiğim varlığından güç aldığım bileziklerimin bu uğraş uğruna gidebileceğini de hiç düşünmedim
Gitmediğim doktor kalmadı
Her seferinde her şeyin çok iyi tüm değerlerimin normal olmasından bile bıkmıştım
Bi sıkıntı olsa da tedavisine baksak diye
Ama ne bende ne eşimde bi problem yoktu
Her şey biZler için
Allah’ım düşmanımı evlat acısıyla sınamasın
Sayısız iğneli haplı tedaviler sayısız aşılama ve tüp bebek
Bu sürede hiç bir şekilde hamile kalamadımo duyguyu bir kez olsun yaşayamadım
Eşime ben hamileyim diye sürpriz yapamadım
Anneme babama torun Sevincini yaşatamadım
Bebek mağazalarında beğendiğim minik minik kıyafetleri ayakkabıları tokaları alamadım
Hepsi içimde kaldı hepsi ukte kaldı
Allah’ıma şükürler olsun bana bu gücü verdi maddi manevi
Ama artık dayanamıyorum Allah’ım
Şuan transferin 3. Günündeyim
Allah’ım nolur bana bu duyguları hayırlısıyla sağlıkla yaşat rabbim isteyen herkese yaşat Allah’ım
Çok duygusallaştım
Kusura bakmayın buraya yazmak iyi geliyor
Tüm kalbimle dualarına amiin... Ben de 2012de evlendim. Okuduğum için 2016ya kadar dert etmedik. Sonrası malum..

Nasil gecti opun ?
Bu gun benim transferim oldu
Opuda 6 yumurta toplanmishdi
Pazartesi aradilar 4 tanesi mayalanmish
Bu gun 4 taneden 3-u kalmish dediler
Zaten catlama ignesinden once doktor bana 3 tane olgun yumurtan var demishdi
Arkadan gelishen o 3 taneden o kadar da umutlu deyildim
Bu gun 2 embriyo transfer edildi
Sen de haberler nasil ?
Opudan sonra karnim davul gibi shishdi bir az rahatsizdim
Buralara ugrayamadim....
Cnm opum iyi geçti 2.günü şişlik oldu bol bol su içtim eser kalmadı cnm, bni crinone jel maff edio rahin agzım hep kanayan sivilcelerle doluo çok agrı çekiorm düzgün yürüyemiorm bile ama doktor çare yok dedi, kullancan en etkili crinone jel miş, bnm de 3tane var bakalım yarın 4.gün transfer olabilirsin dedi heyecanla bekliorm...

Cnmm ohhhh sen rahatladın bebişlerini aldın geldin hadi hayırlı ugurlu olsun güsel haberler ver bize heyecanlı bekleyiş başladı desene...

Merhabalar. Size de geçmiş olsun. Benimki tam olarak haşimato değilmiş sınırda olduğu için. Doktorum ilaç verdi. Hamilelik sırasında da kullanıyor muyuz ilacı? Bir de bebekte zeka geriliğine yol açabiliyormuş anti TPO nun yüksek çıkması diye duydum. :KK43:
Teşekkür ederim canım
Evet hamilelikte de ilacı kullanmaya devam ediyoruz hatta her ay rutin kontrolde olman gerekiyor
İlaçlarını düzenli kullanırsan bebeğin sağlığında bir sıkıntı olmayacağını söylüyor doktorlar

Evet genelimiz transferi bekliyoruz. Inşallah allahın izniyle son güne kadar olur embriyomuz. evet canım opu işlemi anestezili oluyor. Sadece transferde sana kalmış. Ben transferi de anestezili olucam inşallah embriyolar 5. Gune giderse ki umarim gider. :dua:
Evet raporuyduk. Üni. Hastanesinden bütün genetik taramadan gectikten sonra aldık.
Tedavi öncesi vitamin takviyesi olarak folik asit kullanıyordum. Diğer vitaminleri doktor tedavi başında baslatti bende. Herkeste aynı mi bilmiyorum. :110: Şuan beklemedeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dualarımız kabul olsun inşallah. Bakalim mevlam neyler. Neylerse güzel eyler :KK49::KK49:
Anladım canım çok teşekkür ederim cevapların için Rabbim kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin bizlere inşaallah
Bana tedaviye başlamadan bi ay öncesinden vitamin kullanman lazım dedi

10 gun kadar surer dedi embriyolog.
İnşaallah embriyolarınız sağlıkla 5.güne gelirler gelmezse bile 3.gün embriyosu transfer olup tutan birçok kişi var kendinizi bu yüzden strese sokup üzmeyin
Herşey Rabbimin elinde Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın

2014 te evlendim
1 buçuk sene eşimle ayrı şehirlerdeydik çocuk düşünmedik
Sonrasında çocuk istediğimizde her ay kesin hamileyim diye kendime bi ayrı bakmalar sabah yumurta haşlamalar falan tabi her ay hüsran
Bu ay kesin oldu diğer ay kesin hamileyim diye hissetmelerimiz hiç bitmedi
Dediler 1 sene normaldir
Dedik bünye yeni alışıyo sıkıntı yok
Olayların bu noktaya geleceği kendimi bu uğraşların içinde bulacağımı zar zor kenara koyduğum bitiklerimin hatta çok sevdiğim varlığından güç aldığım bileziklerimin bu uğraş uğruna gidebileceğini de hiç düşünmedim
Gitmediğim doktor kalmadı
Her seferinde her şeyin çok iyi tüm değerlerimin normal olmasından bile bıkmıştım
Bi sıkıntı olsa da tedavisine baksak diye
Ama ne bende ne eşimde bi problem yoktu
Her şey biZler için
Allah’ım düşmanımı evlat acısıyla sınamasın
Sayısız iğneli haplı tedaviler sayısız aşılama ve tüp bebek
Bu sürede hiç bir şekilde hamile kalamadımo duyguyu bir kez olsun yaşayamadım
Eşime ben hamileyim diye sürpriz yapamadım
Anneme babama torun Sevincini yaşatamadım
Bebek mağazalarında beğendiğim minik minik kıyafetleri ayakkabıları tokaları alamadım
Hepsi içimde kaldı hepsi ukte kaldı
Allah’ıma şükürler olsun bana bu gücü verdi maddi manevi
Ama artık dayanamıyorum Allah’ım
Şuan transferin 3. Günündeyim
Allah’ım nolur bana bu duyguları hayırlısıyla sağlıkla yaşat rabbim isteyen herkese yaşat Allah’ım
Çok duygusallaştım
Kusura bakmayın buraya yazmak iyi geliyor
Ne kusuru olur mu öyle şey hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yazdıklarında kendimi buldum Allahım inşaallah bizim gibi isteyen uğraş veren ne kadar kadın varsa kucağını doldursun İnşaallah bebeğin seninledir ve 9ay sımsıkı sarılır sana

Nihan sanırım senle hayatlarımız çok aynı benim de eşim bir sene başka şehirde görev yaptı 2 aşılama 6 tüp bebek ve bugün 2 gün ben yazmadım ama senin yazdıgın kadar belki fazlası belki de azını yaşadım ve ikinci günden çöktüm yine negatif alacağım diye çıktı çünkü negatif görmeye alıştık rabbim bu sefer bizi güldür mü acaba diye düşünmeden duramıyorum
Olumsuz düşünüp kendinizi üzmeyin Herkesin bir imtihanı var Rabbim bizlere bunu uygun görmüş inşaallah bu defa pozitif haberi alıp burada hep beraber sevineceğiz

Cnm opum iyi geçti 2.günü şişlik oldu bol bol su içtim eser kalmadı cnm, bni crinone jel maff edio rahin agzım hep kanayan sivilcelerle doluo çok agrı çekiorm düzgün yürüyemiorm bile ama doktor çare yok dedi, kullancan en etkili crinone jel miş, bnm de 3tane var bakalım yarın 4.gün transfer olabilirsin dedi heyecanla bekliorm...

Cnmm ohhhh sen rahatladın bebişlerini aldın geldin hadi hayırlı ugurlu olsun güsel haberler ver bize heyecanlı bekleyiş başladı desene...
Maşallah çoğunuz opuyu tamamlayıp transfer zamanına geldiniz
Allahım hepinize pozitif sonuçlarıda göstersin inşaallah

İnşaallah embriyolarınız sağlıkla 5.güne gelirler gelmezse bile 3.gün embriyosu transfer olup tutan birçok kişi var kendinizi bu yüzden strese sokup üzmeyin
Herşey Rabbimin elinde Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin inşallah. Zaten beşinci güne üç embriyo geldi ve pgd için biyopsi alınıp donduruldular

Kızlar günaydın
Aranızda daha tecrübelileriniz vardır
Bugün transfer sonrası 4.günüm ve sabah şeffaf uzayan akıntım oldu aynı yumurtlama akıntısı gibiydi
Çok endişelendim
Aranızda böyle bi akıntı yaşayan oldu mu
İnş bebeğim benimledir Allah’ım nolur

catlatma ıgnesı ovıtrella vurulmayan hastaların embrıyoların daha sağlıksız olduguunu soyledı doktor ama ohss olamman ıcın de onune gecılmesı ıcınde yapamayız ovıtrelle dedı bu nedenle lucrın dıe bor catlatma ıgnesı vurdu size nasıl bır catlatma ıgnesı vuruldu acaba ?
Bendede ohss riski olduğu için ismini hatırlamıyorum ama ikili satılan bir çatlatma iğnesi vuruldum ben.

Veee beklenen adet geldi :halay::halay::halay:yarın 12de Dr a gideceğim :dua::dua:donmuş yavrucaklar için başlıyoruz :dua:bu defa hepimiz için herşey yolunda gitsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :dua::dua::dua::KK49:
Merhaba bende dondurulmuşlarla ilk transferimi yaptıtıcam.doktor size adet olunca gelinmi dedi? Bana doktorum ayın 30 unda transfer olacağını söyledi.

Back
X