2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kızlar günaydın
Aranızda daha tecrübelileriniz vardır
Bugün transfer sonrası 4.günüm ve sabah şeffaf uzayan akıntım oldu aynı yumurtlama akıntısı gibiydi
Çok endişelendim
Aranızda böyle bi akıntı yaşayan oldu mu
İnş bebeğim benimledir Allah’ım nolur
Cnm bazılarında çok yogun akıntı oluo hamilelikte, bazısında hiç olmuo tam tersi kuruluk oluo, belirtiler hiç mi hiç belli olmuo, güsel haberlerini beklioruz...

Benim de opu işlemim yarın olacak. Rabbim hayırlısını versin. Çok ama çok zor bir süreç. Dün hüngür hüngür ağladım. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Tükenmiş gibiyim. Eşim elinden gelenin fazlasını yapıyor bana destek olmak için sağ olsun ama yaşayan bilir. İlk başlarda çok heyecanlıydım, her şeye olumlu bakmaya çalışıyordum. Fakat gücümü kaybediyorum yavaş yavaş. Transfer işlemim 2,5 ay sonra olacak. Umarım o zamana kadar toparlanabilirim. Rabbim umutlarımızı, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Merhaba bende dondurulmuşlarla ilk transferimi yaptıtıcam.doktor size adet olunca gelinmi dedi? Bana doktorum ayın 30 unda transfer olacağını söyledi.
Canım Dr adet olunca haber ver bana dedi ikinci gün basloyacaz dedi bugün ikinci gün hastaneye gidecem senin Dr neye göre 30unda transfer yapacağını söyledi çünkü ikinci gün hap tedavisi ile rahmi hazırlıyorlar ve istenilen kalinliga gelince transfer ediliyor ama bazı Dr lar da tedavisiz transfer ediyor benim arkadaşıma hap tedavisi olmadan transfer etti mesela

Benim adete 5 gün kaldı tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum
İnsan tedaviye başlayacağı zaman 4 gözle bekliyor:KK76::KK76:ve o zaman da gelmek bilmiyor :KK49:hadi bakalım hayırlısı ile başlasın hayırlı haberler alalım cnm:anneadayı::KK200:allah yardımcımiz olsun hepimizin :KK200::dua:

Benim de opu işlemim yarın olacak. Rabbim hayırlısını versin. Çok ama çok zor bir süreç. Dün hüngür hüngür ağladım. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Tükenmiş gibiyim. Eşim elinden gelenin fazlasını yapıyor bana destek olmak için sağ olsun ama yaşayan bilir. İlk başlarda çok heyecanlıydım, her şeye olumlu bakmaya çalışıyordum. Fakat gücümü kaybediyorum yavaş yavaş. Transfer işlemim 2,5 ay sonra olacak. Umarım o zamana kadar toparlanabilirim. Rabbim umutlarımızı, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
2,5 ay sonra neden transfer edıyor canım hormonal degelrınden dolayı mı ?

Cnm bazılarında çok yogun akıntı oluo hamilelikte, bazısında hiç olmuo tam tersi kuruluk oluo, belirtiler hiç mi hiç belli olmuo, güsel haberlerini beklioruz...
Ben transferden sonra çok sık akıntı yaşadım günde 4 5 defa iç çamaşırı değiştiriyirdum hamile kaldığım süre boyunca hep böyleydi mesela

Yok, rahmimde küçük bir polip var, önce onun alınması gerekiyor.
hmm anladım histereskopi yapılacak yanı canım allah sıfa versın ınsallah benimde hormon sevıyelerımden dolayı erteledı emebrıyoların bugun 3. günü daha aramadılar bakalım ne dıyecekler 5. günden snra mı donduracaklar ?

Hadi hayırlısıyla insallah Sonunda oldu müjde dersin insallah benimki hala gemedi cok sinir bozucu :KK43:
Allah razı olsun inşallah olur ve sağlıkla kucağımıza alırız bu defa :dua:bekliyorsun diye gelmek bilmez gerçekten sinir bozucu bir durum :işsiz:ben her tedavi dönemi 4 gözle beklerim ve her beklediğimde daha bir gecikir :KK50:hadi bakalım seninki de tez zamanda gelsin gün sayalım hepimiz beraber :dua::anneadayı::anneadayı:mutlu sonla bitsin inşallah bu defa :dua::dua::anneadayı::anne::emir_bebek:

hmm anladım histereskopi yapılacak yanı canım allah sıfa versın ınsallah benimde hormon sevıyelerımden dolayı erteledı emebrıyoların bugun 3. günü daha aramadılar bakalım ne dıyecekler 5. günden snra mı donduracaklar ?
Bugün arayıp bilgi verirler canım beni döllenme olduğu gün aradılar ve durumlarına göre 5.güne bırakıp birakmayacaklarını haber verdiler 8 tane döllenmisti 3.gün arayıp hepsinin hal sağlıklı 1.kalite olduklarını bu yüzden 5.güne birakacaklarini söylediler 5.güne 5 tane gelmisti iki tane taze transfer edilmişti 3 tane dondurulmuştu eğer donmuß transferi olacaksa 1.gün 3
Gün ve dondurulacaklari gün arayıp haber vermeleri gerekiyor
Hadi bakalım güzel haberler alasın inşallah

Allah razı olsun inşallah olur ve sağlıkla kucağımıza alırız bu defa :dua:bekliyorsun diye gelmek bilmez gerçekten sinir bozucu bir durum :işsiz:ben her tedavi dönemi 4 gözle beklerim ve her beklediğimde daha bir gecikir :KK50:hadi bakalım seninki de tez zamanda gelsin gün sayalım hepimiz beraber :dua::anneadayı::anneadayı:mutlu sonla bitsin inşallah bu defa :dua::dua::anneadayı::anne::emir_bebek:
Aminnmmnn insallahhhhh

Canım Dr adet olunca haber ver bana dedi ikinci gün basloyacaz dedi bugün ikinci gün hastaneye gidecem senin Dr neye göre 30unda transfer yapacağını söyledi çünkü ikinci gün hap tedavisi ile rahmi hazırlıyorlar ve istenilen kalinliga gelince transfer ediliyor ama bazı Dr lar da tedavisiz transfer ediyor benim arkadaşıma hap tedavisi olmadan transfer etti mesela
Canım benim hap tedavim yarın başlıyor estrofeme başlıyorum aspirin ve elevit diye vitaminde var...estrofeme 1 hafta düşük dozda sonra günde 2 ye 3 e çıkarmış.yani bana bir ilaç kullanma şeması verdi... 24 undede rahim kalınlığına ve progesterona bakılacak kontrole gideceğim.ya adet olmazsam o zaman ne olacak yani hiç adet olmadan da yapılırmıki acaba transfer? Ne zaman adet olacağımı bilmiyorum çünkü ilaçlardan adet düzenimde değişti.en son 12 aralıkta adet olmuştum opudan 5 gün sonra.bugünlerde adet olmam lazım.

Canım benim hap tedavim yarın başlıyor estrofeme başlıyorum aspirin ve elevit diye vitaminde var...estrofeme 1 hafta düşük dozda sonra günde 2 ye 3 e çıkarmış.yani bana bir ilaç kullanma şeması verdi... 24 undede rahim kalınlığına ve progesterona bakılacak kontrole gideceğim.ya adet olmazsam o zaman ne olacak yani hiç adet olmadan da yapılırmıki acaba transfer? Ne zaman adet olacağımı bilmiyorum çünkü ilaçlardan adet düzenimde değişti.en son 12 aralıkta adet olmuştum opudan 5 gün sonra.bugünlerde adet olmam lazım.
Allah allah adet olmadan estrofom mu başlattı gerçi vardır drun bir bildiği her Dr un tedavi yöntemi farklı Dr una güven
Rabbim yar ve yardımcımiz olsun inşallah hepimizin

O konuda henüz bir bilgim yok. Öğrenince yazarım ;)

Arkadaşlar opu için hastaneye giderken neler götürmek gerekiyor? Nelere ihtiyaç duyuyoruz? İşlemden hemen sonra eve dönüyor muyuz yoksa 1-2 saat bekliyor muyuz? Pijama falan lazım olur mu? :D

Arkadaşlar opu için hastaneye giderken neler götürmek gerekiyor? Nelere ihtiyaç duyuyoruz? İşlemden hemen sonra eve dönüyor muyuz yoksa 1-2 saat bekliyor muyuz? Pijama falan lazım olur mu? :KK70:
Yok canım birşey lazım değil.istersen ince bir ped alabilirsin lekelenme olabiliyor.ama onlar koyuyor pedi de genelde.ben valla 10 dk yattım yatmadım.hemen kalkıp giyindim çıktım

Back
X