2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kendin icinde hevesin olsun 1 hafta once sonlandi ilk deneyimim ama hala umudum var allah hepizin kucagini doldursun insallah

Benimde ilk deneyimim bakalım tatlım hayırlısı ney ise o. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir-i ilahi. İnşAllah nasibimizde evlat sahibi olmak vardır, sende üzülme.. Gerçi ne kadar üzülme desemde insanın içinde olan birşey. İnşAllah en yakın zamanda nasip olur

Kızlar sabah test yapmıştım
Hemen çıkmayınca çekmeceye koymuştum
Şimdi bakıyım dedim çizgi çıkmış
İnanamadım
Ama çok beklemeden koymuştum hemen
Yaaa inşşş pozitiftir

Eklentiler

• 42E6E5FF-AAB8-4E55-B05F-5DC09975FA0D.webp
    42E6E5FF-AAB8-4E55-B05F-5DC09975FA0D.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 64
İnanamadım
Yaaa inşşş pozitiftir
Testte pozitif görünüyor kan testi günün yakınsa bence pozitif çıkacak inşallah ❤️

İnanamadım
Yaaa inşşş pozitiftir
Insallah boyle devam eder ama kan tahlil gununu bekle sonra cok uzuluyor insan pozitif cikan testlerimi hala atamiyorum biliyormusun nolur sabredin ve kan tahlil gununuzu bekleyin kizlar

Benimde ilk deneyimim bakalım tatlım hayırlısı ney ise o. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir-i ilahi. İnşAllah nasibimizde evlat sahibi olmak vardır, sende üzülme.. Gerçi ne kadar üzülme desemde insanın içinde olan birşey. İnşAllah en yakın zamanda nasip olur
Amin canim benim 1 haftadir dunyam karardı resmen ama bir daha deneyecegim rabbim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsin insallah

Insallah boyle devam eder ama kan tahlil gununu bekle sonra cok uzuluyor insan pozitif cikan testlerimi hala atamiyorum biliyormusun nolur sabredin ve kan tahlil gununuzu bekleyin kizlar

Kendimi 2 gündür. En kötü ihtimale hazırlıyorum
Olursa bayram olur sevinç göz yaşları olur

Back
X