- Konu Sahibi cocukoloji
Test yaptım arkadaşlar 7 gün ama test bozuk mu çizgi var mı hiç bişey anlamadım ki ben
Canım test bozuk gibi ama o tarafta da bi kıpırdama var gibi bana pozitif gibi geldi
Allah’ım inş öyledir
Bende yarın kan vercem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptım arkadaşlar 7 gün ama test bozuk mu çizgi var mı hiç bişey anlamadım ki ben
Bahçeci Fulya da oldu benim de
Bahçeci Fulya da oldu benim de
Amin inşallah ama umutsuz olmayalım pozitif olalım güzel sonuçlar gelsinGüzel sonuçlar alırız inşAllah cümlemiz.. Kendim için pek hevesim yok ama bilmiyorum. Hayırlısı inşAllah
Amin inşallah ama umutsuz olmayalım pozitif olalım güzel sonuçlar gelsin![]()
Agrilar normal canimArkadaşlar bir şey sormak istiyorum transferin 4. günü bugün kasıklarım ilk günden beri ağrıyor genelde ara ara ağırırmış vajinal jelin yan etkisi falan olabilir mi sizde böyle bir durum var mı
Kendin icinde hevesin olsun 1 hafta once sonlandi ilk deneyimim ama hala umudum var allah hepimizin kucagini doldursun insallahGüzel sonuçlar alırız inşAllah cümlemiz.. Kendim için pek hevesim yok ama bilmiyorum. Hayırlısı inşAllah
Kendin icinde hevesin olsun 1 hafta once sonlandi ilk deneyimim ama hala umudum var allah hepizin kucagini doldursun insallah
Testte pozitif görünüyor kan testi günün yakınsa bence pozitif çıkacak inşallahKızlar sabah test yapmıştım
Hemen çıkmayınca çekmeceye koymuştum
Şimdi bakıyım dedim çizgi çıkmış
İnanamadım
Ama çok beklemeden koymuştum hemen
Yaaa inşşş pozitiftir
Insallah boyle devam eder ama kan tahlil gununu bekle sonra cok uzuluyor insan pozitif cikan testlerimi hala atamiyorum biliyormusun nolur sabredin ve kan tahlil gununuzu bekleyin kizlarKızlar sabah test yapmıştım
İnanamadım
Yaaa inşşş pozitiftir
gozun aydin cnm hayırlı olsun:)Kızlar sabah test yapmıştım
İnanamadım
Yaaa inşşş pozitiftir
Testte pozitif görünüyor kan testi günün yakınsa bence pozitif çıkacak inşallah![]()
Amin canim benim 1 haftadir dunyam karardı resmen ama bir daha deneyecegim rabbim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsin insallahBenimde ilk deneyimim bakalım tatlım hayırlısı ney ise o. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir-i ilahi. İnşAllah nasibimizde evlat sahibi olmak vardır, sende üzülme.. Gerçi ne kadar üzülme desemde insanın içinde olan birşey. İnşAllah en yakın zamanda nasip olur
Insallah boyle devam eder ama kan tahlil gununu bekle sonra cok uzuluyor insan pozitif cikan testlerimi hala atamiyorum biliyormusun nolur sabredin ve kan tahlil gununuzu bekleyin kizlar
gozun aydin cnm hayırlı olsun:)
Kacinci gun bugun cnm
Insallah canim benim insallahKendimi 2 gündür. En kötü ihtimale hazırlıyorum
Olursa bayram olur sevinç göz yaşları olur
Amin canim benim 1 haftadir dunyam karardı resmen ama bir daha deneyecegim rabbim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsin insallah
İnşallah sevinç göz yaşları olurKendimi 2 gündür. En kötü ihtimale hazırlıyorum
Olursa bayram olur sevinç göz yaşları olur
Sabredicez dua edicez ve guclu olucaz baska care yokAminnnn inşAllah. Hepimiz güzel sonuçlar alalım tek duam
Canim bence bi sikintibyok icini ferah tut ilk gunude sayiyormusunTransferin 6.günü 4.4
7.günü 6.5
Bugün 8.günü ve kan vermedim idrar testi yaptım silik çıkmış
Yükselir mi bilemedim