- Konu Sahibi cocukoloji
Aminnn rabbim diliyen istiyen herkese tezz zamanda hayırlısı ile nasip etsinYaa umarım testten önce adet olmaz bizim ilk deneme Bahçeci Fulya.. Allah bu sefer nasip etsin size inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn rabbim diliyen istiyen herkese tezz zamanda hayırlısı ile nasip etsinYaa umarım testten önce adet olmaz bizim ilk deneme Bahçeci Fulya.. Allah bu sefer nasip etsin size inşallah
Yoooo hemen sölim latif küpelioglu siz?
3.gün bgn sizin?Benimde serdar bey, belki orada karşılaşmışızdır otururken :) sizin kaçıncı gün
3.gün bgn sizin?
Evet 2 embriyo, bu bnm 5. Denemem sizin kaçıncı?Benimde 4.günüm. Benim tek embriyo, sizin 2miydi yanlısmı hatırlıyorum
Bence 12 gunu bekle canim 12.gun hcg 50.42 cikti yani hamile sayiliosun ama iki gun daha beklemen gerekio sonra 12.2 degerim dustu yani kimyasal gebelik sanirim tup bebekte kalp atisini duyana kadar bekleyisimiz umudumuz surecek rabbim yardimcimiz olsun minnoslarimiz bizlere tutunsun sımsıkı insallah..Yok normalde de klinikten 9.gün yap dediler
Ama erken gibi sanki dimi
Evet 2 embriyo, bu bnm 5. Denemem sizin kaçıncı?
Rabbim nasip etsin insallah hepimize kun fe ye kun rabbim ol der ve olur ol dediklerinden olalim canlarİnşAllah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Benim ilk denemem fakat hiç olumlu bakamıyorum içimden niyeyse.
Rabbim nasip etsin insallah hepimize kun fe ye kun rabbim ol der ve olur ol dediklerinden olalim canlar
Amin canim insallahElhamdülillah hep öyle dua ediyorum, transfer zamanıda öyle dua ettim. Son 8 gün nasipse teste.. hepimiz için hayırlısı
Evet fazla erken hemdeYok normalde de klinikten 9.gün yap dediler
Ama erken gibi sanki dimi
Evet fazla erken hemde
Canim transfer gunude dahil 9. GunmuEvet fazla erken hemde
Benimki 3.gun transferi 10 gün sonra yap dediler 12.gun de katlanıp katlanmadıgına baktırırlar heralde5.gün embriyosuydu
Belki o yüzden olabilir
3.gün transferine 12.gün test yapın deniliyosa
5.gün transferi 10.gün falan olmalı
Transfer.gunu dahil edilmiyor canım sonraki günden başlıyorsun saymayaCanim transfer gunude dahil 9. Gunmu
Canim transfer gunude dahil 9. Gunmu
Amin aminnn hepimizin yüzü güler işallah rabbin eliyle iyi düşünmek lazım rabbim hayırlısı ile hepimizi sevindiricekİnşAllah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Benim ilk denemem fakat hiç olumlu bakamıyorum içimden niyeyse.
Napıcan yarın tekrar mı yaptırıcan canım testKlinikle görüştük az önce
9.gün kanda 30 ve üzeri bekleniyormuş
İnşallah canım inşallah ne güzel dualar ediyorsunuz hepimiz aynı dönem transfer olduk inşallah peş peşe pozitif haberlerimizi vermek nasip olurAmin aminnn hepimizin yüzü güler işallah rabbin eliyle iyi düşünmek lazım rabbim hayırlısı ile hepimizi sevindiricek![]()
12.gun 50.42 di dusunun 14.gun net sonuc aliyorsunuz kendimi felaket tellali gibi goruyorum su an emin olun ama yeni tecrube yasadim ve sanirim su an yeni yasayan benim lutfen sabredin dualarim sizinle rabbim nasip etsin hepimizeNapıcan yarın tekrar mı yaptırıcan canım test