- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.001
3.gun embriyosu muyduBenimde test günüm pazar günü bugün 6.günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.gun embriyosu muyduBenimde test günüm pazar günü bugün 6.günüm
Evet3.gun embriyosu muydu
Benim ardışık transfer yapıldı biri 10 ocak diğeri 12 ocak sanırım 12 ocak olana göre test tarihi verdiÇok geç değil mi ya carsamba test icin.benimde 6.gün ama ben pazar ya da pazartesi yapicam sanirim
Bnmde 5.gün aynı gündeiz<3 Günaydın kızlar transfer sonrası 5. günüm benimde beklemek cok zormuş gercekten :) inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız ❤
6.günüm benimde kasıklar ağrıyordu şimdi belimde ağrımaya başladı inşallah bunlar belirtilir.Kızlar belirtileriniz neler? 5.gündeim belim agrımaya başladı, sag kasık sızım sızım..
Cnm ardışık transfer nasıl oluo nsl 2 gün arayla transfer yaptılar??6.günüm benimde kasıklar ağrıyordu şimdi belimde ağrımaya başladı inşallah bunlar belirtilir.
İlk transfer yapılan 3.gün embriyosuydu diğeri 5.gündü. Dr 3.gün ebriyosunu laboratuvar ortamına bırakmaktansa doğal ortamına bırakalım şansımız artar dedi iki gün sonra da 5.gün embriyosunu transfer ettiCnm ardışık transfer nasıl oluo nsl 2 gün arayla transfer yaptılar??
O jel bni mahvettii yakıo su gbi gelio, berbat bişi rabbimmm hepimizin emeklerinin karşılıgını versinBende de durum aynı bel ağrım var biraz arada sol kasığındaki agriyo bir de su jel artık canımı yakiyo Allahım hayırlısıyla 22 ocak bir gelsede rahatlasak
Allah razı olsun canım benim amin inşallah hepimizgüzel sonuçlar alıp sağlıkla kucağımıza alırız inşallahÇok üzüldüm çok geçmiş olsun bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Evet canım kontrole gittiğimde de vuruluyordum halaPıhtılaşma iğneci vurmuş muydun canım
Oooo hadi bakalım hayırlısı ile bu defa sağlıkla gelsin minnoş o zamanKızlar belirtileriniz neler? 5.gündeim belim agrımaya başladı, sag kasık sızım sızım..
Hakkında hayırlısı kuzum üzüldüm canım ama inan kalp atışlarını dinleyip gebelik ilerledikten sonra kaybetmektense şimdi kaybetmek daha az acıtır canınıKızlar ben artık adet olmayı bekliyorum
Olmadı üzüldüm ağladım kendimi hırpaladım ama kabullendim
Şimdi dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım
Muhtemelen diğer adette başlarım
Benim gibi dondurulmuşlarla yoluna devam edecek arkadaşlar varsa hangi grupta olursanız etiketleyin beni
Allah’ım güzel haber bekleyen herkese nasip etsin inş
Hakkında hayırlısı kuzum üzüldüm canım ama inan kalp atışlarını dinleyip gebelik ilerledikten sonra kaybetmektense şimdi kaybetmek daha az acıtır canınıbiliyorum zor bir durum ama hayırlısı buymuş kuzum
ben 6 kasımda 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 2 aydır yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
Allahtan bu defa donmus embriyo kaldı da beni ayakta tuttu biraz şimdi onlari transfer için hazırlık aşamasındayım heyecan var ama deli gibi de bir korku var 5.denemem olacak o kadar yoruldum ki
kusura bakma canım benim kafanı sisirdim
ama beterin beteri var
Rabbim hepimize tez zamanda sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallah
sende dualarımda olacaksın
![]()