- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.041
Canim gunaydin daha 6.gün yedin bitirdin kendini hepimiz gibi tabi oda ayri konu ama bekle daha belli bile degil belirti falan arama arıyoruz ama yok bunlar hep psikolojik inan bana sabret ve bekle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gerçekten öyle ama insan dayanamıyo Allah hepimize sabır versin sonra da inşallah müjdeli haberler almayı nasip etsinCanim gunaydin daha 6.gün yedin bitirdin kendini hepimiz gibi tabi oda ayri konu ama bekle daha belli bile degil belirti falan arama arıyoruz ama yok bunlar hep psikolojik inan bana sabret ve bekle
Amin canim insallahYa gerçekten öyle ama insan dayanamıyo Allah hepimize sabır versin sonra da inşallah müjdeli haberler almayı nasip etsin
Merhaba, umarim sende sanslilar arasina girersin. Benimde Kan testim 22 Ocak 9 Ocakta 1 adet transferim oldu ama pek ümitli degilim .. Umarim buradaki herkesin bebek hayali gercek olur..Bende de durum aynı bel ağrım var biraz arada sol kasığındaki agriyo bir de su jel artık canımı yakiyo Allahım hayırlısıyla 22 ocak bir gelsede rahatlasak
Merhaba buradaki herkesin en büyük dilegidir benim de 9. denemem umarim hepimizin duasi kabul olur...Amin cnm amin hepimizin karnı bebişlerle dolsun işallah rabbin emeklerimizin karşılıgını hepimize versin bu 5.denemem çok yoruldum![]()
Selam belirtilerin hemen hemen hepsi psikolojik ve ilaclarin etkisi inanin kandan önceki hicbirseyi göz önüne almayin.. Ben sanirim buradaki en tecrübeli olanlardan biriyim. Neredeyse artik Tüp bebek merkezinde calismaya baslayabilirim doktorum öyle diyor..Umarim seninde dilegin kabul olur ..Benimde bugün 5. günüm, test günüm 23 Ocak.
Hem umudumu kaybetmeyim olumlu düşüneyim diyorum hem de kendimi kötü bir sonuca hazırlamak istiyorum.
O kadar çok yorumları okuyorum ki belirtiler gerçek mi psikolojik mi anlamadım.![]()
Canım inşallah bu ocak ayı bize uğurlu gelir de bebislerimiz tutunuverir bize.sen hep ayni yerde mi denedin tup bebeği .degistirdinmi merkezi.bide sebepsiz infertilitemiSelam belirtilerin hemen hemen hepsi psikolojik ve ilaclarin etkisi inanin kandan önceki hicbirseyi göz önüne almayin.. Ben sanirim buradaki en tecrübeli olanlardan biriyim. Neredeyse artik Tüp bebek merkezinde calismaya baslayabilirim doktorum öyle diyor..Umarim seninde dilegin kabul olur ..![]()
Geçmiş olsun canım Allah nasip ederse hastayken de tutar... karamsar olma hayırlısıyla güzel sonuç olsun inşallahtransferden beri hastayım, bugün 7.günüm hiç azalmadı, zatürre oldum çok şiddetli öksürüğüm var umudum yok tuttuğuna dair bıseyde hissetmiyorum zaten hasta olmayı ben istemedim elimde olan bişey değildi Allahım nasip etmeyecek demek ki
İçimi bir korku sardı artıkGeçmiş olsun canım Allah nasip ederse hastayken de tutar... karamsar olma hayırlısıyla güzel sonuç olsun inşallah
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de bugün 5. Günüm ve kuru öksürükten ölüyorum. Doktorumu aradim hicbir ilac kullanma balli ilik su ic dedi. Kendim için değil de inşallah bebisim tutunmustur da ona zarar gelmesin diye çok korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Çok geçmiş olsun canımtransferden beri hastayım, bugün 7.günüm hiç azalmadı, zatürre oldum çok şiddetli öksürüğüm var umudum yok tuttuğuna dair bıseyde hissetmiyorum zaten hasta olmayı ben istemedim elimde olan bişey değildi Allahım nasip etmeyecek demek ki
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de bugün 5. Günüm ve kuru öksürükten ölüyorum. Doktorumu aradim hicbir ilac kullanma balli ilik su ic dedi. Kendim için değil de inşallah bebisim tutunmustur da ona zarar gelmesin diye çok korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Çok geçmiş olsun canım![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallah sıkıntı olmazRabbim şifa nasip etsin inşaallah bi sıkıntı yoktur. Bol bol dua edin.
Amin canimMerhaba buradaki herkesin en büyük dilegidir benim de 9. denemem umarim hepimizin duasi kabul olur...
İdrarda çıkmaz canım yapma bence boşuna üzülürsün pazar kan testinde belli olur zaten kesinİçimi bir korku sardı artıktest günümde yaklaştı pazar günü kan testi yaptıracağım idrar yapsam çıkarmış acaba 3.gün embriyosu 7.günüm
Iyi haberlerinizi duayla bekliyoruzMerhaba, umarim sende sanslilar arasina girersin. Benimde Kan testim 22 Ocak 9 Ocakta 1 adet transferim oldu ama pek ümitli degilim .. Umarim buradaki herkesin bebek hayali gercek olur..
Kızlar benim.transferin 7.günü ve transfer günü bile hastaydım hapşırık öksürük kuru oksuruk .bisi olmaz dedi doktor inşallah rabbime emanet emriyolarimiz.sinab olmuş da sınav sonucu bekler gibiyiz.az kaldı inşallah hayırlısıyla pozitifleri görüp sağlıkla kucagimiza alırız bu transferle insalahSeninle aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de bugün 5. Günüm ve kuru öksürükten ölüyorum. Doktorumu aradim hicbir ilac kullanma balli ilik su ic dedi. Kendim için değil de inşallah bebisim tutunmustur da ona zarar gelmesin diye çok korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Çok geçmiş olsun canım![]()