2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kızlaarrrrr kan sonucum 12.58 bugün 9.gün test günüm 23 ocak nasıl sizce erken yaptırdığım için mi böyle düşük gibi geldi bana sanki yaaa çok heyecanlıyım
Daha da artacaktır canım gayet iyi gibi:anneadayı:hayırlı olsun diyelim şimdiden Allah utandırmasın

Kızlar biliyorsunuzdur kaç gündür kuru öksürükten ölüyorum bugün acile gittim. doktor ilaç yazdı ama önce tahlil yaptı. Bugün transferin 7. Günü sonucum 36.22 çıktı. :emir_bebek:doktor pozitif dedi. Kendi doktorum da taze transfer oldugu icin sonuç çok güzel ama 2 gün sonra artışa bakalım dedi. İnşallah katlanarak devam eder.:anne: kızlar dua edin olur mu ? Bekleyenlere de rabbim nasip etsin :KK49:

Kızlar biliyorsunuzdur kaç gündür kuru öksürükten ölüyorum bugün acile gittim. doktor ilaç yazdı ama önce tahlil yaptı. Bugün transferin 7. Günü sonucum 36.22 çıktı. :emir_bebek:doktor pozitif dedi. Kendi doktorum da taze transfer oldugu icin sonuç çok güzel ama 2 gün sonra artışa bakalım dedi. İnşallah katlanarak devam eder.:anne: kızlar dua edin olur mu ? Bekleyenlere de rabbim nasip etsin :KK49:
Cnmm gözünaydınnn hayırlı ugurlu olsun:anneadayı::emir_bebek:

Aminnn aminnnn bgn erken gebelik testinde çıkmadı:olamaz::olamaz: 8.gnm bgn rabbim işallah bnm yüzümüde güldürür:dua::dua::dua::dua:
Canım doktorumu aradım en doğru 9. Gunden önce belli olmaz. Negatif çıkarsa doğru olmayabilir dedi. Ilaclarini kesme dedi. Sende son güne kadar erken olanlara güvenme. İnşallah seninde güzel haberlerini duyucaz :KK49:

Aaa umutsuzum felan diyordun canım maşallah. 7.gün icin yüksek iki tane mi koydular

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çoookk sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X