- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.281
Cnmmm gözünaydınn hayırlı ugurlu olsunnnKızlaarrrrr kan sonucum 12.58 bugün 9.gün test günüm 23 ocak nasıl sizce erken yaptırdığım için mi böyle düşük gibi geldi bana sanki yaaa çok heyecanlıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnmmm gözünaydınn hayırlı ugurlu olsunnnKızlaarrrrr kan sonucum 12.58 bugün 9.gün test günüm 23 ocak nasıl sizce erken yaptırdığım için mi böyle düşük gibi geldi bana sanki yaaa çok heyecanlıyım
Daha da artacaktır canım gayet iyi gibiKızlaarrrrr kan sonucum 12.58 bugün 9.gün test günüm 23 ocak nasıl sizce erken yaptırdığım için mi böyle düşük gibi geldi bana sanki yaaa çok heyecanlıyım
Test gününüz ayın 23 ü ise bugün nasıl 9. Gününüz oluyor anlamadım ?Kızlaarrrrr kan sonucum 12.58 bugün 9.gün test günüm 23 ocak nasıl sizce erken yaptırdığım için mi böyle düşük gibi geldi bana sanki yaaa çok heyecanlıyım
Merhaba bana ardışık transfer yapıldı ilki 10 ocak 3. Gün embriyosu ikincisi 12 ocak 5.gün embriyosuTest gününüz ayın 23 ü ise bugün nasıl 9. Gününüz oluyor anlamadım ?
Cnmm gözünaydınnn hayırlı ugurlu olsunKızlar biliyorsunuzdur kaç gündür kuru öksürükten ölüyorum bugün acile gittim. doktor ilaç yazdı ama önce tahlil yaptı. Bugün transferin 7. Günü sonucum 36.22 çıktı.doktor pozitif dedi. Kendi doktorum da taze transfer oldugu icin sonuç çok güzel ama 2 gün sonra artışa bakalım dedi. İnşallah katlanarak devam eder.
kızlar dua edin olur mu ? Bekleyenlere de rabbim nasip etsin
![]()
Çok teşekkür ederim canım inşallah degerim katlanmaya devam ederCnmm gözünaydınnn hayırlı ugurlu olsun![]()
Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah. Dualarım seninleÇokkkk güzellll haberler geliooo ardarda darısı bizzlere kızlarrrrr![]()
Aminnn aminnnn bgn erken gebelik testinde çıkmadıRabbim sizlere de nasip etsin inşallah. Dualarım seninleseninde güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Canım doktorumu aradım en doğru 9. Gunden önce belli olmaz. Negatif çıkarsa doğru olmayabilir dedi. Ilaclarini kesme dedi. Sende son güne kadar erken olanlara güvenme. İnşallah seninde güzel haberlerini duyucazAminnn aminnnn bgn erken gebelik testinde çıkmadı8.gnm bgn rabbim işallah bnm yüzümüde güldürür
![]()
Aaa çok iyi gözünaydin çok sevindim9.gün erken dönem test sonucum kızlar
Çok saol cnm morel oldun bnaCanım doktorumu aradım en doğru 9. Gunden önce belli olmaz. Negatif çıkarsa doğru olmayabilir dedi. Ilaclarini kesme dedi. Sende son güne kadar erken olanlara güvenme. İnşallah seninde güzel haberlerini duyucaz![]()
Aaa umutsuzum felan diyordun canım maşallah. 7.gün icin yüksek iki tane mi koydularKızlar biliyorsunuzdur kaç gündür kuru öksürükten ölüyorum bugün acile gittim. doktor ilaç yazdı ama önce tahlil yaptı. Bugün transferin 7. Günü sonucum 36.22 çıktı.doktor pozitif dedi. Kendi doktorum da taze transfer oldugu icin sonuç çok güzel ama 2 gün sonra artışa bakalım dedi. İnşallah katlanarak devam eder.
![]()
Ay canım çok sevindim rabbim katlanmasini nasip etsin. Hadi bakalım yeni dönem başlıyor hayatimizdaKızlaarrrrr kan sonucum 12.58 bugün 9.gün test günüm 23 ocak nasıl sizce erken yaptırdığım için mi böyle düşük gibi geldi bana sanki yaaa çok heyecanlıyım
Rica ederim canım sen moralini bozma iyisini düşünÇok saol cnm morel oldun bna![]()
Sağol canım darısı buradaki tüm herkesin başına inşallah ama korkuyorum ya yükselmezse diye.. Nasip kısmet duadan başka ne gelir ki elimdenCnmmm gözünaydınn hayırlı ugurlu olsunnnbnce 9.gün için çok güsel
Evet canım ya. Öksürük yüzünden çok korkuyordum. Yok canım 5. Gün embriyosu tek konulduAaa umutsuzum felan diyordun canım maşallah. 7.gün icin yüksek iki tane mi koydular
Sağol canım inşallah dediğin gibi artar darısı buradaki tüm arkadaşların başına inşallah hepimize nasip olur kucağımıza almakDaha da artacaktır canım gayet iyi gibihayırlı olsun diyelim şimdiden Allah utandırmasın
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çoookk sevindim Allah isteyen herkese nasip etsinKızlar biliyorsunuzdur kaç gündür kuru öksürükten ölüyorum bugün acile gittim. doktor ilaç yazdı ama önce tahlil yaptı. Bugün transferin 7. Günü sonucum 36.22 çıktı.doktor pozitif dedi. Kendi doktorum da taze transfer oldugu icin sonuç çok güzel ama 2 gün sonra artışa bakalım dedi. İnşallah katlanarak devam eder.
![]()