2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

merhaba arkadaslar bende tedavinin 8.günündeyim gonal f merional cetroitede iğnelri kullanıyorum yarın kontrolum var ilk kontrolde 9 yumurta gordugunu soyledı doktor bakalım yarın neler olacak ?
Benimde ilk kontrolde 10 tane gözüküyor acaba daha çok çoğalır mı diğer kontrol de.. inşallah sizinde güzel sonuçlanır tedaviniz

Benimde ilk kontrolde 10 tane gözüküyor acaba daha çok çoğalır mı diğer kontrol de.. inşallah sizinde güzel sonuçlanır tedaviniz

inşallah hepimizin güzel sonuclansın kucaklarımız boş kalmasın yanı cok olması onemlı degıl aslında 10 tane olup 10 u da keske dolu saglıklı yumurta cıksa yarın gorecegızz ne durumdalar artmıs mı boyurtları vs

BANA OPU YU PAZARTESI GUNU DEMSTI PAZARTESI GUNU AMA KENDIMI COK RAHATSIZ AGRILI HISSEDIYORUM CANIM SANKI CUMARTESI ALIR MI GIBIME GELIYOR BANA SEN HANGI MEREKZDE APTIRIYORSUN?
Medicalpark bahçelievler cnm sen? Genelde opu tedavinin 11.günü oluo cnm bn muhtemelen cumartesi opu olcam.

BANA OPU YU PAZARTESI GUNU DEMSTI PAZARTESI GUNU AMA KENDIMI COK RAHATSIZ AGRILI HISSEDIYORUM CANIM SANKI CUMARTESI ALIR MI GIBIME GELIYOR BANA SEN HANGI MEREKZDE APTIRIYORSUN?
Cnm nden agrılı gibisin? Ne iyi gelmedi? Bnm hçbişeyim yok yalnız çok duygusalım çok aglıorum..

inşallah hepimizin güzel sonuclansın kucaklarımız boş kalmasın yanı cok olması onemlı degıl aslında 10 tane olup 10 u da keske dolu saglıklı yumurta cıksa yarın gorecegızz ne durumdalar artmıs mı boyurtları vs
Haberdar et bizi de burdan inşallah artmıştır kaç gün sonra opu gerçekleşecek senin şimdi

hanimlar insallah güzel yumurtalar toplarlar hepside döllenir insallah bende en son opumda 21 tane topladilar 18 tanesi döllendi ve 5. güne 8 tanesi basardi cok sükür ama sayinin bir önemi yok bakin 21 den 8 kaldi geriye ve ben ohss oldum hergün hastanedeydim serum igne yemekten cok kötü olmustum o yüzden donduruldu. hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Yumurta toplama aşamasını da atlattım beş tane toplandı hepsinin de durumu iyiymiş yarın embriyolog haber edecek kaç tanesi döllendi ne durumdalar diye.

Cnm nden agrılı gibisin? Ne iyi gelmedi? Bnm hçbişeyim yok yalnız çok duygusalım çok aglıorum..
duygusallık bndede var aglamak ve aglamamak arası bırseyım agrım da kasıkalrımda hanı bu dogurganlık gunlerınde yumurta catlayınca sıvı saıyor kanallara o az bı agrı yapıyor yaa sankı o sekılde tarıf edebılırı sızlere yarın soracagım doktora ve benım adetıın 2. gunu basladın bu tedavıye 4. gunu adetım kesıldı 6 gun suruyor normal az az da olsa sızlerınde o sekılde old mu acaba ?

hanimlar insallah güzel yumurtalar toplarlar hepside döllenir insallah bende en son opumda 21 tane topladilar 18 tanesi döllendi ve 5. güne 8 tanesi basardi cok sükür ama sayinin bir önemi yok bakin 21 den 8 kaldi geriye ve ben ohss oldum hergün hastanedeydim serum igne yemekten cok kötü olmustum o yüzden donduruldu. hayirlisi olsun hakkimizda insallah
transfer olmadın sanırım dımı n zmn dusunuyorsun transferı

Herkese iyi aksamlae insallah bol yumurtalı bol döllenmeli ve sapasaglam tutunan embriyolarımız olsun. Bende tedavi için regl belkiyorum bu ay baslayıp baslanayacagınıda tam bilmiyorum aslında gidince öğrenicez bakalım

hepimizin ilk dnemesi mi acaba ? sebep nedir
Benim ilk. Aşılama için gittiğimiz süreçte esimin sayısında problem oldugu ortaya cıktı :( doğal yolla cok zor tüp bebek dediler biz devlet hastanesinde deneyeceğiz insallah sizler özelmi

Merhaba hanımlar ben de bu ay ilk defa tüp bebek tedavisi yaptırıyorum. Erkek faktörü nedeniyle doğal yoldan bebek sahibi olmamız çok çok zor. Tedavimin 9. günündeyim ve opu muhtemelen cumartesi olacak. Kasıklarımda şişlik ve arada batma hissediyorum ama onun dışında bir rahatsızlığım yok. İnşaallah bu ay hepimiz hamile kalırız ❤️

Merhaba hanımlar ben de bu ay ilk defa tüp bebek tedavisi yaptırıyorum. Erkek faktörü nedeniyle doğal yoldan bebek sahibi olmamız çok çok zor. Tedavimin 9. günündeyim ve opu muhtemelen cumartesi olacak. Kasıklarımda şişlik ve arada batma hissediyorum ama onun dışında bir rahatsızlığım yok. İnşaallah bu ay hepimiz hamile kalırız ❤️
Duamı eksik etmeyeyim diye düzeltme yapıyorum. Allahtan dilerim ki bu ay hepimiz hamile kalır, sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız hayırlısıyla ☺️

Back
X