2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Merhaba hanımlar ben de bu ay ilk defa tüp bebek tedavisi yaptırıyorum. Erkek faktörü nedeniyle doğal yoldan bebek sahibi olmamız çok çok zor. Tedavimin 9. günündeyim ve opu muhtemelen cumartesi olacak. Kasıklarımda şişlik ve arada batma hissediyorum ama onun dışında bir rahatsızlığım yok. İnşaallah bu ay hepimiz hamile kalırız ❤️
Biz beraber olucaz opu öyle görünüo bnmde bgn 8.günüm

duygusallık bndede var aglamak ve aglamamak arası bırseyım agrım da kasıkalrımda hanı bu dogurganlık gunlerınde yumurta catlayınca sıvı saıyor kanallara o az bı agrı yapıyor yaa sankı o sekılde tarıf edebılırı sızlere yarın soracagım doktora ve benım adetıın 2. gunu basladın bu tedavıye 4. gunu adetım kesıldı 6 gun suruyor normal az az da olsa sızlerınde o sekılde old mu acaba ?
Yok cnm bnm adetim kesilmedi, normal süreçte gitti her zmnki gbi, bnde adetin 2.günü tedaviye başladık

duygusallık bndede var aglamak ve aglamamak arası bırseyım agrım da kasıkalrımda hanı bu dogurganlık gunlerınde yumurta catlayınca sıvı saıyor kanallara o az bı agrı yapıyor yaa sankı o sekılde tarıf edebılırı sızlere yarın soracagım doktora ve benım adetıın 2. gunu basladın bu tedavıye 4. gunu adetım kesıldı 6 gun suruyor normal az az da olsa sızlerınde o sekılde old mu acaba ?
Canım benim de adetim iğnelere başlayınca birden kesildi, ama iki gün sonra tekrar lekelenmem oldu. Sonuç olarak toplam yine her zamanki kadar sürdü. Ben de şaşırmıştım senin gibi..

Merhaba hanımlar bugün bende 6.ıgnemı oldum gonal f ve menapor kullanıyorum 2 gündürde cetrotide ye başladım cetrotide ağır geliyor kanama yaptı bugün ve kollarım sertleşti iğneler zor batıyor. Geçen hafta cuma günü başladım pazartesi kontrolüm vardı 3 günde 10 mm olmuştu 9 13 yumurtam oluşmuştu ikinci kontrolüm cuma günü bakalım ne diyecek doktorum galiba pazartesi opu olurum hepimiz hamiş kalırız inşallah bu ay:anneadayı::KK200:

Merhaba hanımlar bugün bende 6.ıgnemı oldum gonal f ve menapor kullanıyorum 2 gündürde cetrotide ye başladım cetrotide ağır geliyor kanama yaptı bugün ve kollarım sertleşti iğneler zor batıyor. Geçen hafta cuma günü başladım pazartesi kontrolüm vardı 3 günde 10 mm olmuştu 9 13 yumurtam oluşmuştu ikinci kontrolüm cuma günü bakalım ne diyecek doktorum galiba pazartesi opu olurum hepimiz hamiş kalırız inşallah bu ay:anneadayı::KK200:
Cnm igneler çok rahat giriyor, yan degilde direk dik vurdugunda hemen girio daha karnın alt kısımlarına vurursa morarmada olmuo, hadi hayırlısı ile güsel haberlerle gel arkadaşım...

Tüp bebek tedavisine 1,5 ay önce başladım. Bugüne kadar sadece günde 3 defa biosteron ve vitamin b12 iğne d3 damla kullandım. Amh 0.84 çıktı. Doktorum bu ayı geçelim çok verimli görünmüyor bizim için en uygun ayda yapmamız daha doğru dedi. Ultrasonda 4 yumurtan görünüyor dedi.sizce bu tedavi süreci ne kadar uzar ben çok heyecanlıyım ve bir an önce transfer olsun istiyorm:(

Çarşamba günü yumurtlama günüm tekrar kontrole çağardı ve önümüzdeki ay adetin 2. Günü tekrar görücem seni dedi. Acaba iğnelere ne zaman başlar ve bu iğneleri kaç gün vuruyoruz bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim bu konuda hiçbir bilgim yok:((

merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim. geçen sene eşim ve bende problem olmamasına rağmen 2 başarısız aşılamadan sonra bizde bu ay tüp bebek tedavisine başladık. panol f 150, menional 75, cetrodite, kullanıyorum. bugün 10. günüm ve dün kontrolümde 5 yumurtam olmuş dr.um bize kaliteli 1 yumurta lazım en geç p.tesi opu yaparız dedi. sizce 5 yumurta az mı?

Çarşamba günü yumurtlama günüm tekrar kontrole çağardı ve önümüzdeki ay adetin 2. Günü tekrar görücem seni dedi. Acaba iğnelere ne zaman başlar ve bu iğneleri kaç gün vuruyoruz bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim bu konuda hiçbir bilgim yok:KK43:(
canım merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım. iğnelere 2. gün başlanıyormuş. sana ilaç kullanım çizelgesi veriyorlar. çizelgede 11 satır var. yani maksimum 11 gün kullanıyorsun. tabi herkezde aynı mı bilmiyorum.

Meralim85 benim 4 yumurtam olduğunu söyledi, fakat hemen başlamamız doğru olmayabilir sonu hüsran olursa psikolojik olarak çok yorulursun bu ayı pas geçelim yumurtalarını iyice takip edip iyice tanıyalım sabırlı ilerleyelim önümüzdeki adete tekrar kontrol edip ne zaman başlayacağımıza karar verelim dedi tabi bu arada vitamin ve hormon ilaçları verdi

İğneleri hemen ogün alıp başlıyorsun değil mi? Doğru mu anlamışım? 11 gün sonunda da yumurtaları toplayacak sanırım?

Back
X