2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Merhaba arkadaşım allah im nasip kısmet ederse benimde ilk tüp bebeğim olcak ve benimde devlette olcak hiç bi tecrübeye sahip değilim çok heyecanlıyım
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün insallah senin regl tarihi ne zaman bugun yarın bekliyorum ben bekliyorum ya gelmeyecegi tutar diyede korkuyorum

Kaç ay kullandın.bunlarin en az.uc ay kullanılması gerekiyormuş canım.yasin kaç bu arada
Daha evvelde 2 yıl önce 6 ay kadar kullandım ama tüp bebek tedavisi olmamıştım o zaman. Şimdi ise takriben 2 aydır kullanıyorum. Ikıncı tedavi için bir ay ara verecegim o zamana kadar takviyeleri kullanmaya devam.Yas 38 bu arada.Sizin durumlar nedir?

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım, 03.01 ta 2 adet 5A blast transfer edildi ,,, çatlicammm çok merak ediyorum beklemek zormuş tutma şansım nedir acaba fikri olan var mu acaba
Cnm bn şöle sölim, en iyi kalite konup çok tutan var kötü kalite denilipte tutan çok var yni işin özü rabbim saati vakti dakkası geldiyse bu işi olmuş bil. Güsel haberlerle gel cnmm

Ben daha önce bir ay kullanmıştım .ben de 35 yaşındayım .folukuller boş çıktı .sizde kaç folukul gorunuo .benim solda bı tane .bitmek üzere yani .amh yeni mı yaptırdınız iki yıl.once mı .

3 yumurta toplandı kızlar bugün 10da oku vardi.biri kaliteliymis.cok ağladım cookkk.lafta iki tane koyduracaktim.iki de dondursaydim hep hayalimdu.tekrar tup bebek işlemi olsa tekrardan o ıgneleri yiyecem çünkü donmus yok elimde.tek umudum o bi tanesi tüm zorlukları asar da tutunur inşallah bana.allahim s3n buyuksun

Bende düşük rezerv varmis.3yildir gitmediğim doktor kalmadi.hic böyle bisi demediler.allahindan bulsunlar.yoksa erken başlardık 3yil gecmeden.3 tane kimyasal gebelik olmuştu demekki kalitesiz yumurtadan olmus.okadar yüksek doz igneye 3 yumurtam oldu biri kaliteli cikti.

3 yumurta toplandı kızlar bugün 10da oku vardi.biri kaliteliymis.cok ağladım cookkk.lafta iki tane koyduracaktim.iki de dondursaydim hep hayalimdu.tekrar tup bebek işlemi olsa tekrardan o ıgneleri yiyecem çünkü donmus yok elimde.tek umudum o bi tanesi tüm zorlukları asar da tutunur inşallah bana.allahim s3n buyuksun
Bir sakin olur Musun lütfen elindeki bir Taneye bak. Neden bitmeden sanki her şey olumsuz olmuş gibi düşünüp kendini demoralize ediyorsun ? Bu işlerde en önemli şey moral stres. Neler okudum 10 tane toplansa 5 i döllense transfer için bir tanesi sonuca da erebilirdi. İyi düşün lütfen

Canım benim nolur üzme kendini
Hepimiz inançlı insanlarız
Biliyoruz ki allah ol derse olur
Gönlünü içimi ferah tut
İnş tutunacak sana bebeğin
Güzel düşün güzel olsun
Hadi canım benim topla kendini

İnşallah canım dualarım seninle

Back
X