- 6 Ocak 2019
- 25
- 5
- 1
- Konu Sahibi cocukoloji
Benim Amh 0.28 idi balık yağı,biesteron (dhea) kullanıyorum hala.Teatrio yu bilmiyorum.
Kaç ay kullandın.bunlarin en az.uc ay kullanılması gerekiyormuş canım.yasin kaç bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Amh 0.28 idi balık yağı,biesteron (dhea) kullanıyorum hala.Teatrio yu bilmiyorum.
Canım amg düşüklüğüne rapor vermiyorlar mi ilaclar icin
Daha öncede kullanmıştım 6 ay kadar ve aşılama yaptirmıştım tutmamıştı.Simdi takriben 2 aydır kullaniyorum.Tedavi görüyor musunuz?
Rapor olayına hiç girmedim bildiğim kadariylada vermiyorlar
Evet .ben de üç aydır ilaç tedavisi görüyorum .bu ay yine başlayacağız .hakkımızda hayirlisi
Bende 3 ünde transfer oldum canım. Sende değişiklik var mı. Bende hiç elle tutulur bir değişiklik yok![]()
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün insallah senin regl tarihi ne zaman bugun yarın bekliyorum ben bekliyorum ya gelmeyecegi tutar diyede korkuyorumMerhaba arkadaşım allah im nasip kısmet ederse benimde ilk tüp bebeğim olcak ve benimde devlette olcak hiç bi tecrübeye sahip değilim çok heyecanlıyım
Daha evvelde 2 yıl önce 6 ay kadar kullandım ama tüp bebek tedavisi olmamıştım o zaman. Şimdi ise takriben 2 aydır kullanıyorum. Ikıncı tedavi için bir ay ara verecegim o zamana kadar takviyeleri kullanmaya devam.Yas 38 bu arada.Sizin durumlar nedir?Kaç ay kullandın.bunlarin en az.uc ay kullanılması gerekiyormuş canım.yasin kaç bu arada
İnşallah sonuçlarımız güzel olur canım. Vücudumuz bize sürpriz yaparBende dün oldum 5.gün blast bendede bişi yok henüz
Cnm bn şöle sölim, en iyi kalite konup çok tutan var kötü kalite denilipte tutan çok var yni işin özü rabbim saati vakti dakkası geldiyse bu işi olmuş bil. Güsel haberlerle gel cnmmMerhabalar ben aranıza yeni katıldım, 03.01 ta 2 adet 5A blast transfer edildi ,,, çatlicammm çok merak ediyorum beklemek zormuş tutma şansım nedir acaba fikri olan var mu acaba
Kaçtı canımBenim amh düşüktü rapor çıktı.
0,3 çıktıKaçtı canım
Bir sakin olur Musun lütfen elindeki bir Taneye bak. Neden bitmeden sanki her şey olumsuz olmuş gibi düşünüp kendini demoralize ediyorsun ? Bu işlerde en önemli şey moral stres. Neler okudum 10 tane toplansa 5 i döllense transfer için bir tanesi sonuca da erebilirdi. İyi düşün lütfen3 yumurta toplandı kızlar bugün 10da oku vardi.biri kaliteliymis.cok ağladım cookkk.lafta iki tane koyduracaktim.iki de dondursaydim hep hayalimdu.tekrar tup bebek işlemi olsa tekrardan o ıgneleri yiyecem çünkü donmus yok elimde.tek umudum o bi tanesi tüm zorlukları asar da tutunur inşallah bana.allahim s3n buyuksun
3 yumurta toplandı kızlar bugün 10da oku vardi.biri kaliteliymis.cok ağladım cookkk.lafta iki tane koyduracaktim.iki de dondursaydim hep hayalimdu.tekrar tup bebek işlemi olsa tekrardan o ıgneleri yiyecem çünkü donmus yok elimde.tek umudum o bi tanesi tüm zorlukları asar da tutunur inşallah bana.allahim s3n buyuksun
İnşallah canım dualarım seninle3 yumurta toplandı kızlar bugün 10da oku vardi.biri kaliteliymis.cok ağladım cookkk.lafta iki tane koyduracaktim.iki de dondursaydim hep hayalimdu.tekrar tup bebek işlemi olsa tekrardan o ıgneleri yiyecem çünkü donmus yok elimde.tek umudum o bi tanesi tüm zorlukları asar da tutunur inşallah bana.allahim s3n buyuksun