- Konu Sahibi cocukoloji
Sagolun arkadaşlar dua etm3kten baska yapacağım şey yok.nolur bana da dua edin.o bir tanesi sağlıkla tutunsun inşallah bana
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaç folukul vardı .insan tutar .amh kacti3 yumurta toplandı kızlar bugün 10da oku vardi.biri kaliteliymis.cok ağladım cookkk.lafta iki tane koyduracaktim.iki de dondursaydim hep hayalimdu.tekrar tup bebek işlemi olsa tekrardan o ıgneleri yiyecem çünkü donmus yok elimde.tek umudum o bi tanesi tüm zorlukları asar da tutunur inşallah bana.allahim s3n buyuksun
6 vardı 3 u büyük 3 u orta büyüklükte.ama 3 tane toplandi.ikisi kötü cikti.bir kaldi.o da insallah döllenir de tutunur mucizem olur .amh bi yıl önce 2.56 idi.ama düşmüş iste .şimdi kaç olduğunu bilmiyirum.yarin test yaptircam amh tekrarCanım kaç folukul vardı .insan tutar .amh kacti
Cnmm moralini hiç bozma sen duanı et rabbe inan bnm kaçtane embriyom vardı zamanında dondurdukta toplam 5. tüp bebek denemem ama n fayda olmayınca olmuo cnm önemli olan 1tanede olsa tutunması böle inanSagolun arkadaşlar dua etm3kten baska yapacağım şey yok.nolur bana da dua edin.o bir tanesi sağlıkla tutunsun inşallah bana(
Ya siz ne güzel şeyler yazıyor ve düşünüyorsunuz
Duygu ve düşüncelerime o kadar tercuman oldun ki okurken kendimi buldum.Yazdiklarina harfiyen katılıyorum elbette üzülmemek elde değil fakat ilk denemem ve en basında olumsuz olması belki çok üzmedi beni kim bilir belkide transfer aşamalarında olumsuzluk olsa hüznüm daha da farklı olurdu .Gün geliyor çok umutlanıyorum gün geliyor ya olmazsa demeden geçemiyorum.Ama en sonunda da "Rabbimin verdigin de de vermediginde de hayır vardir,Allah u Alem..." diyorum.Kendimi teselli ediyorum Allahın inayetiyle.Benim gibi bu imtihanı yaşayanlara nacizane dua ederim simdi bu sitedeki arkadaşlara da dua edeceğim hele ki sana....Rabbim iki dünyanda senin ve eşinin yüzünü güldürecek salih saliha mülayim gözünüzün aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin sana be buradaki tüm kardeşlerimize insaalah...Mesajin için teşekkür ederim,Allah a emenet ol...
Benim ve arkadaşlar için ne dua ettiysen, Rabbim misliyle sana da versin. Meleklerin dualarımıza şahit olup amin dediklerinden eminim... Binlerce kez Amin...
Duygu ve düşüncelerime o kadar tercuman oldun ki okurken kendimi buldum.Yazdiklarina harfiyen katılıyorum elbette üzülmemek elde değil fakat ilk denemem ve en basında olumsuz olması belki çok üzmedi beni kim bilir belkide transfer aşamalarında olumsuzluk olsa hüznüm daha da farklı olurdu .Gün geliyor çok umutlanıyorum gün geliyor ya olmazsa demeden geçemiyorum.Ama en sonunda da "Rabbimin verdigin de de vermediginde de hayır vardir,Allah u Alem..." diyorum.Kendimi teselli ediyorum Allahın inayetiyle.Benim gibi bu imtihanı yaşayanlara nacizane dua ederim simdi bu sitedeki arkadaşlara da dua edeceğim hele ki sana....Rabbim iki dünyanda senin ve eşinin yüzünü güldürecek salih saliha mülayim gözünüzün aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin sana be buradaki tüm kardeşlerimize insaalah...Mesajin için teşekkür ederim,Allah a emenet ol...
Ooo o zaman benim gelsin ikizlerBenim ve arkadaşlar için ne dua ettiysen, Rabbim misliyle sana da versin. Meleklerin dualarımıza şahit olup amin dediklerinden eminim... Binlerce kez Amin...
SüpersinŞu an oluşan yumurtalara bile olumlu enerjiler yollar duamızı etmeye devam edersek Allah ol diyecek..
Enseyi karartıp eyvah telaşına düştük mü vücut otomatikmen durduruyor metabolizmayı.. en en en önemli şey moral.. zira ben 3 tane kayıptan sonra terapistin onayıyla başlayabildim bu sürece.. ne kadın doğumcum ne terapistim izin vermediler Olumsuz etkiler doğuracağından emindiler
Bende şu an eminim! Ben ne kadar iyi olursam sonuç o kadar iyi gelecek..
Çarşamba kesinleşecek ama yüksek ihtimalle pazar günü opu olacak.. tek gerginliğim istemeden şu süreçte birini incitmek.. hormonların vücudumu ele geçirmesine izin vermek.. onuda egale edeceğim!!! Kim büyük beee?? Ben büyüğüm!!! Ilaç da neymiş???
Rabbim hepimizin gücüne güç sabrına sabır katsın..
Merhaba Her tedavide bastan mi yumurta toplandi benim de dondurulmusum kaldi ama bastan mi başlasam bilemedim hangisi daha iyi olur. Ocagin sonunda adeti bekliyrm ben de 2 sefer denedik ikisi de kimyasal oldu dogal yolla gebeliklerim daha uzun sürmüştüGenelde 11.gün opu oluo, bnm bu 3.tedavim hepsinde 11.gün oldu
Evet her tedavide baştan yumurta toplandı benim toplam 5tedavim oldu 2tanesi donmuş transfer 3defa baştan yumurta toplanarak tedavi bu 5.rabbim her diliyen istiyene tez zamanda nasip etsin, bştan başlamak çok ama çok yorucu, ama donmuş embriyonın kaliteside önemli, ve doktorun yönlendirmesi o ne dio, o da çok önemliMerhaba Her tedavide bastan mi yumurta toplandi benim de dondurulmusum kaldi ama bastan mi başlasam bilemedim hangisi daha iyi olur. Ocagin sonunda adeti bekliyrm ben de 2 sefer denedik ikisi de kimyasal oldu dogal yolla gebeliklerim daha uzun sürmüştü![]()
Hadi güsel haberlerini beklioruzBenimde bugün transferim oldu ayın 18 test tarihim hayırlısıyla
Canım şimdi baştan mı başlıyor tedavi donmuş transferimi olacak 4 tedavinin hepsi mi negatifti benim de 5.deneme oluyor bakalım nasip kısmet Rabbim çok aratmasın inşallahEvet her tedavide baştan yumurta toplandı benim toplam 5tedavim oldu 2tanesi donmuş transfer 3defa baştan yumurta toplanarak tedavi bu 5.rabbim her diliyen istiyene tez zamanda nasip etsin, bştan başlamak çok ama çok yorucu, ama donmuş embriyonın kaliteside önemli, ve doktorun yönlendirmesi o ne dio, o da çok önemli
Hep birlikte??? Her zaman... seve seve!Süpersin
Evet cnm pazar günü opu oldum baştan, 1 tane donmuş tedavim tutmuştu 6. Hftada düşük yaptım. Okdr başkada tutmadıCanım şimdi baştan mı başlıyor tedavi donmuş transferimi olacak 4 tedavinin hepsi mi negatifti benim de 5.deneme oluyor bakalım nasip kısmet Rabbim çok aratmasın inşallah
Senin hiç tuttumu cnm?? Bu baştan tedavimi?Canım şimdi baştan mı başlıyor tedavi donmuş transferimi olacak 4 tedavinin hepsi mi negatifti benim de 5.deneme oluyor bakalım nasip kısmet Rabbim çok aratmasın inşallah
Canım 1.ve 2.deneme negatif idi 3.denemede embriyolari dondurup transfer etmek istedi Dr şans daha yüksek oluyormuş embriyolar donduruldu ama ćozukme esnasında bozuldu transfer olmadım 4.deneme Ağustos ayında sil baştan oldu 2 tane 5.gün emriyisu transfer edildi 3 tanede orta kaliteli donduruldu bir tanesi tuttu herşey yolundaydi kalp atışlarını dinlediğim gün Dr herşey çok yolunda dedi 3 hafta sonra rutin kontrole gel dedi 11+4 günlükken kontrole gittim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olduSenin hiç tuttumu cnm?? Bu baştan tedavimi?