- 11 Kasım 2015
- 1.764
- 2.838
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
hadi hayırlı olsun tedavin. rabbim yardımcın olsunKızlar yarın adet olmam gerekiyor olunca benimde tüp bebek tedavim başlamış olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlı olsun tedavin. rabbim yardımcın olsunKızlar yarın adet olmam gerekiyor olunca benimde tüp bebek tedavim başlamış olacak
Evet diyarbakir bahcecide nasipse carsamba gorusmeye gidicem sen neredesinNerde tedavi olacaksınız Diyarbakır'da mı
Kızlar yarın adet olmam gerekiyor olunca benimde tüp bebek tedavim başlamış olacak
ay normalse çok şükür o zaman. internette araştırmaktan kafam karıştı. bu yüzden doktoru da aramak istemedim
ohh çok şükür :) teşekkür ederim :)))Yok yok normal, ben transferden cıkınca hemşirelerde aynısını dedi normal diye böyle böyle olabilir diye
Amin canımhadi hayırlı olsun tedavin. rabbim yardımcın olsun![]()
Sağol canmHayirlisi insallah canim
Arkadaşlar Tedaviden önce mutlaka rahim filmi çekilmesi isteniyo mu? Ben henüz çektirmedim. Görüşmeden sonra çektirirsin denildi. Bir de ne zaman çektirdiniz, benim arayıp sorduğum özel hastanede adetin 1. Gününden itibaren 9-10-11. Günlerde çektiklerini söylediler. Bu heryerden böyle mi acaba?
Tmm teşekkür ederim.Çektirmenizde fayda var. Ben tedaviye başlamadan önce çektirmiştim ve sol tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. Doktorum belirli bir zaman söylememişti bana. Randevu alıp gittim sıradan bir günde.
Evet canım. Benim 1.5 yıl olmadı araştırma hastanesine gittim bütün tahlil tetkikleri yaptılar bunların içinde rahim filmide vardı. Amh düşük olduğu için direk tüp bebeğe yönlendirildim. Rapor çıkması için bazı şartlar var bunlardan biri de rahiö filmiydi. Önceden çektirmiş olmam bana zaman kazandırdı. Evrak toplamak için ayrıca uğraşmadık. Yani sana kalmış yada gittiğin doktorun bütün tetkikleri takibine kalmış bi durum. Adetin 1. Gününden itibaren sayıyorlar ben 13. Gün olmuştum hastane yok yoğundu. Adet bitince o güne kadar ilişkiye girmemem söylenmişti. Ayrıca bentten okuyuşta çok sancılı oluyor diyede strese girme gaz sancısı şeklinde birşey hissediyorsun hepsi o kadar.Arkadaşlar Tedaviden önce mutlaka rahim filmi çekilmesi isteniyo mu? Ben henüz çektirmedim. Görüşmeden sonra çektirirsin denildi. Bir de ne zaman çektirdiniz, benim arayıp sorduğum özel hastanede adetin 1. Gününden itibaren 9-10-11. Günlerde çektiklerini söylediler. Bu heryerden böyle mi acaba?
Tamam çok teşekkür ederim, keşke herşeyi açık net anlatsalar da kafamız karışmasa..bana ilişki yasağından bahsetmedi randevu için bağlanan bayan, hafif narkoz verilerek de çekiliyomuş galiba, öyle çektirmeyi düşünüyorum.Evet canım. Benim 1.5 yıl olmadı araştırma hastanesine gittim bütün tahlil tetkikleri yaptılar bunların içinde rahim filmide vardı. Amh düşük olduğu için direk tüp bebeğe yönlendirildim. Rapor çıkması için bazı şartlar var bunlardan biri de rahiö filmiydi. Önceden çektirmiş olmam bana zaman kazandırdı. Evrak toplamak için ayrıca uğraşmadık. Yani sana kalmış yada gittiğin doktorun bütün tetkikleri takibine kalmış bi durum. Adetin 1. Gününden itibaren sayıyorlar ben 13. Gün olmuştum hastane yok yoğundu. Adet bitince o güne kadar ilişkiye girmemem söylenmişti. Ayrıca bentten okuyuşta çok sancılı oluyor diyede strese girme gaz sancısı şeklinde birşey hissediyorsun hepsi o kadar.
Özelde mi yaptırıyorsun? Ben devlette yaptırdım narkoz falanda vermediler çok sıkıntı da olmadı inşallah seninkide ağrısız sorunsuz geçer. Şimdiden geçmiş olsun.Tamam çok teşekkür ederim, keşke herşeyi açık net anlatsalar da kafamız karışmasa..bana ilişki yasağından bahsetmedi randevu için bağlanan bayan, hafif narkoz verilerek de çekiliyomuş galiba, öyle çektirmeyi düşünüyorum.
teşekkür ederim. Evet özel hastaneyi arayıp sordum, devlet ve üni. Hastanesine de sorucam, haziranda bir arkadaşım özelde 850 tl ye çektirmiş, şimdi 1000 tl olmuştur herhalde.. maddi manevi zor bi sürece giriyoruz , Allah hepimize kolaylık versin..Özelde mi yaptırıyorsun? Ben devlette yaptırdım narkoz falanda vermediler çok sıkıntı da olmadı inşallah seninkide ağrısız sorunsuz geçer. Şimdiden geçmiş olsun.
Evet her yeree böyle hamile olmaman gerekiyor rahim filmi çekilirken benim adetten 3-4gün sonra çekilmişti birde narkozlu olanı tercih et benim tüplerim kapalıydı açılmış hsg ile narkozsuz yaptırsaydım canm çok yanardı sonrasında bile 2 gün karnım ağrımıştıArkadaşlar Tedaviden önce mutlaka rahim filmi çekilmesi isteniyo mu? Ben henüz çektirmedim. Görüşmeden sonra çektirirsin denildi. Bir de ne zaman çektirdiniz, benim arayıp sorduğum özel hastanede adetin 1. Gününden itibaren 9-10-11. Günlerde çektiklerini söylediler. Bu heryerden böyle mi acaba?
Tmm teşekkürlerEvet her yeree böyle hamile olmaman gerekiyor rahim filmi çekilirken benim adetten 3-4gün sonra çekilmişti
Canim bence birden daha hizli articak 12. Gunlerde daha yeni salgilaniyorEki Görüntüle 2225318 Ben dayanamadım bugünde yaptırdım
Sırasıyla
6.gün 4.4
7.gün 6.5
8.gün yanı bugün 7.5
Farklı bi hastanede yaptırdım bu sefer
7500 yazıyor ama 7.5 tir
İlerlememekte direniyo
Canim bence birden daha hizli articak 12. Gunlerde daha yeni salgilaniyor