2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kızlar biliyorsunuzdur kaç gündür kuru öksürükten ölüyorum bugün acile gittim. doktor ilaç yazdı ama önce tahlil yaptı. Bugün transferin 7. Günü sonucum 36.22 çıktı. :emir_bebek:doktor pozitif dedi. Kendi doktorum da taze transfer oldugu icin sonuç çok güzel ama 2 gün sonra artışa bakalım dedi. İnşallah katlanarak devam eder.:anne: kızlar dua edin olur mu ? Bekleyenlere de rabbim nasip etsin :KK49:
Canım çok sevindim:KK200::anneadayı: darısı başımıza inşallah

Kızlaarrrrr kan sonucum 12.58 bugün 9.gün test günüm 23 ocak nasıl sizce erken yaptırdığım için mi böyle düşük gibi geldi bana sanki yaaa çok heyecanlıyım
Merhaba oncelikle hayirli olsun umarim degeriniz katlanarak artar. Size bisey soracaktim. Benim doktorumda ardisik transfer yapacam dedi sizinki gibi 3. ve 5. Gun avantaj ve dezavantajlari hakkinda doktorunuz size ne dedi acaba. Bide tedavi oldugunuz yer ve doktoru soyleyebilir misiniz

Merhaba oncelikle hayirli olsun umarim degeriniz katlanarak artar. Size bisey soracaktim. Benim doktorumda ardisik transfer yapacam dedi sizinki gibi 3. ve 5. Gun avantaj ve dezavantajlari hakkinda doktorunuz size ne dedi acaba. Bide tedavi oldugunuz yer ve doktoru soyleyebilir misiniz
Merhabalar teşekkür ederim inşallah artar. Dezavantaj olarak bi şey demedi 3. Gün embriyosunu laboratuvar ortamına bırakmaktansa doğal ortamına bırakmak şansımızı artırır onu riske atmamış oluruz dedi.. Sizin için hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlanır Bu arada Bahçeci Fulya Güvenç Karlıkaya doktorum ben kendisine çok güvendim çok da sorgulamadım

Evde idrar yaptın mi hiç bugün nasıl çıktı merak ettimde
Evet yaptım canım c.tesi transferim oldu ben çok kasiklarim ağrıyor diye çarşamba yani 4. Günü evde test yaptim silik 2. Çizgi vardı. ertesi gün tekrar yaptım onda da silik cizgi çıktı. Aslında test günümü beklicektim ama öksürük rahat bırakmadığı için acile gittim. Doktor Her ihtimale karşı yapalım dedi. Bugün 7. Günüm ve 36.22 çıktı :KK9:

Merhabalar teşekkür ederim inşallah artar. Dezavantaj olarak bi şey demedi 3. Gün embriyosunu laboratuvar ortamına bırakmaktansa doğal ortamına bırakmak şansımızı artırır onu riske atmamış oluruz dedi.. Sizin için hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlanır Bu arada Bahçeci Fulya Güvenç Karlıkaya doktorum ben kendisine çok güvendim çok da sorgulamadım
Anladim tesekkur ederim cevapladiginiz icin

Güzel haberlerin ardından heyecan yaptım :) evde ucuz testlerden var yapsam mı acaba? Negatif olur da üzülürüm diye tereddüt ediyorum

Aslında pazartesi kan vereceğim o güne dek beklemek istiyorum ama insan merak ediyor :)
Cok iyi anliyorum seni daha yeni yasadim bunlari 8 9 ve 10.gunlerde o idrar testlerinden 10 a yakin yaptim ve hepsi cift cizgiydi 12 .gun hcg kan testi 50.42 di 14. Gun 12.2 16 .gun 11.2 sonrasi 0 bekle sabret dua et canim bu karmaşayi yasatma kendine sabırla duayla dualarim seninle

Cok iyi anliyorum seni daha yeni yasadim bunlari 8 9 ve 10.gunlerde o idrar testlerinden 10 a yakin yaptim ve hepsi cift cizgiydi 12 .gun hcg kan testi 50.42 di 14. Gun 12.2 16 .gun 11.2 sonrasi 0 bekle sabret dua et canim bu karmaşayi yasatma kendine sabırla duayla dualarim seninle
Teşekkür ederim canım... Rabbim sana da sabır versin inşallah ve bir an evvel gönlündekini bedenine nasip etsin

Kızlar 3 gündür gonal f ve menopour iğne kullanıyorum bugün kontrole gittim 4 tane yumurta oluşmuş sizce nasıl doktor fena değil dedi bana az gibi geldi

Back
X