- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.481
amin cnm amin. ins rabbim bizede nasip etsn bu yil. hem maddi hem psikolojik yorldk
Bende aynı durumdayım
Allah’ım maddi manevi güç versin hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm amin. ins rabbim bizede nasip etsn bu yil. hem maddi hem psikolojik yorldk
kuzum. nerde baslayacaksn tedavineBende aynı durumdayım
Allah’ım maddi manevi güç versin hepimize
amin
kuzum. nerde baslayacaksn tedavine
En zoru da bu benimde arkadaşım yaptı bana böyle şimdi yeni hamile sürekli düşük tehlikem var diye yalan söylüyor bana nazar etmeyim diye benim sevdiğim ismi koyacakmış bebeğine de kim önce doğurursa o koysun dedi banaben halamin torununu 6 aylik olunca gormeye gittim ki, lohusaligini gecirmis olsn diye. bana dediki cocugn yok anlamazsin. nazar degmesin de de. ogluma nazar degmesin dedi. ben.sok.oldm. bir daha evine dahi gitmesim. glmk istedi kbl,etmedm.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canmYarın kan testi verecekler kimler. Benim 11. gün sabah olmuş olacak. Gideceğim artık
3 unu koyarlarmi cnm.tek.seferdeAnatoliada canım hakan hocada
3 tane dondurulmuş var
saka gibi. bizim bebekler daha iyi daha kiymetli olck cnm. yapsinlar bakalm. allah buyukEn zoru da bu benimde arkadaşım yaptı bana böyle şimdi yeni hamile sürekli düşük tehlikem var diye yalan söylüyor bana nazar etmeyim diye benim sevdiğim ismi koyacakmış bebeğine de kim önce doğurursa o koysun dedi bana
Hayırlısı canm benim içim rahat o düşünsün diyorumsaka gibi. bizim bebekler daha iyi daha kiymetli olck cnm. yapsinlar bakalm. allah buyuk
Beeeen... epey de stres yaptımYarın kan testi verecekler kimler. Benim 11. gün sabah olmuş olacak. Gideceğim artık
oyle cnm. bizde hamile kalsakta diger asamalari konussak artk.Hayırlısı canm benim içim rahat o düşünsün diyorum
Ben deee. inşallah rabbim sevindirir bizi de canımBeeeen... epey de stres yaptım
Amin canım... mutlaka haber ver olur mu? Benim randevum 13.30 da, öğleden sonra öğrenmiş olurum inşallahBen deee. inşallah rabbim sevindirir bizi de canım
Benimde 11. Günüm. Hayırlı haberleri alırız inşallah.. rabbim yar ve yardımcımız olsun.Yarın kan testi verecekler kimler. Benim 11. gün sabah olmuş olacak. Gideceğim artık
Ben varım canım 11.gün yarın bakalım katlanmış mı değerim sabaha kadar uyuyamayacağım galibaYarın kan testi verecekler kimler. Benim 11. gün sabah olmuş olacak. Gideceğim artık
Allah razı olsun canım hepimiz güzel sonuçlarla gelelim Allahın izniyleSonuç alacak tüm arkadaslarıma dua ediyorum. Hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle.
Allah razı olsun canım hepimiz güzel sonuçlarla gelelim Allahın izniyle
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır tedavin.. Ben bu süreçte moralin çok çok önemli olduğuna inanıyorum onun için çok iyi yapıyorsun hep pozitif ol ki sonucun da pozitif olsun inşallahŞubatta ilk tüp bebek denemesine başlıyorum. Garip duygular içindeyim. Hem korkuyorum hem mutluyum kendimi olacağına inandırıyorum hata mı yapıyorum onu da bilmiyorum aslında.
İHayırlısı olsun canım, Kaç yıllık evlisin? Yaşın kaç? Sorun ne? İnşallah kolaylıkla geçsin bu süreç. Çok kafaya takmamaya çalış. Süreç kendiliğinden gelişio zaten..Şubatta ilk tüp bebek denemesine başlıyorum. Garip duygular içindeyim. Hem korkuyorum hem mutluyum kendimi olacağına inandırıyorum hata mı yapıyorum onu da bilmiyorum aslında.