2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Bugün 10.günümdü 216 çıkmış değerim.burda negatif alan arkadaşlarım varken çok da sevinemiyorum.Allahım nasip eder de sağlıkla ilerler umarım:) darısı bu uğurda maddi manevi yorulan,yıllardır emek harcayan arkadaşlarıma olsun.sanırım hala şoktayım çok garip bir duygu
cok sevindim canım inşallah günden güne daha da katlar inşallah ilk denmen miydi senin;?

Bugün 10.günümdü 216 çıkmış değerim.burda negatif alan arkadaşlarım varken çok da sevinemiyorum.Allahım nasip eder de sağlıkla ilerler umarım:) darısı bu uğurda maddi manevi yorulan,yıllardır emek harcayan arkadaşlarıma olsun.sanırım hala şoktayım çok garip bir duygu
Canım maşallah :anneadayı::KK200: darısı tüm emek verenlerin başına.... Rabbim sağlıkla kavuştursun

Bugün 10.günümdü 216 çıkmış değerim.burda negatif alan arkadaşlarım varken çok da sevinemiyorum.Allahım nasip eder de sağlıkla ilerler umarım:) darısı bu uğurda maddi manevi yorulan,yıllardır emek harcayan arkadaşlarıma olsun.sanırım hala şoktayım çok garip bir duygu[/QUOTE

AYYY HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM :) RABBİM KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞAALLAH.

Ikiz canım yoksa bukadar yüksek olamaz

Canım benim fazla artmamış doktor evet hamilesin ama iki katı artması lazım 2 gün sonra tekrar yapalım dedi. Dua edin olur mu. :dua::eek:
Artıcaktır inşaallah Allahın izniyle, Hayırlısıyle :) çok sevindim olumlu sonuç almanıza. Hayırlı uğurlu olur inşaallah Rabbim kucağınıza da almayı nasip eder.

Canım çok güzel sonuç. Ay rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim :KK49::anne::KK200:

Amin canım benimm :) Allahım senin yüzünü de güldürsün inşallah.değerin kat be kat artsın inşallahh
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Negatif alanlar varken sevinemiyorum demistin bu ince düşüncen için çok tebrik ederim. Sen ne güzel yüreklisin. Ne dilersen rabbim sana iki katını versin. :KK200:

Back
X