2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Bayanlar bugün ki kan tahlilim düşük çıktı. Artması için umudum vardi ama maalesef olmadı. Kimyasal gebelik bir kaç güne kadar adetim başlar. Açıkçası fazla üzülmedim. Veren de alan da Allah. 3 yıl boyunca hiç hamile kalmadım. İlk defa pozitif gördüm. Doktorum da dedi zaten hamile kalabiliyorsun. Bende bu yüzden 1 ay dinlenip. Diğer ay dondurulmuş embriyom ile yola devam etmeyi düşünüyorum. Pozitif alan arkadaşlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Negatif alanlarda kendinizi fazla yipratmayin. Rabbim ol desin. Olmayacak şey yok. Şimdi olmadı. Sonra olur. Yeter ki sağlık olsun :dua:
Canım bu mesajını okumadan önce sana özelden yazmıştım... Rabbim sana sağlık versin elbet en hayırlı vakitte nasip edecektir... dualarım seninle...

Merhaba ben de ikinci tüp bebeğime bu ay başladım ilk denememde bir kizim oldu ikinciyi deneyeceğiz dün opu oldum 8 yumurtam toplandı bugün aradılar 3 tane dollenmis bakalım kizim 5 .gun embriyosuydu ama sanki bunda 3.gun çağıracaklar gibi elimizde çok yumurta yok kısmet...
Canim onemli olan kalitesi cok olmasi degil 20 tane toplanip bos olanlari okuyorum insallah olur 2 embiriyo tranferi mi yapilacak size

Merhaba 10 ocak da transferim yapildi. 21 ocakda testim yapildi ve sonuç olumlu. Bugun bir test daha yaptirdim sonuc katlanmis. Ben 39 yasindayim ve çikolata kisti (endometrioz) hastasiyim. 2 kez ameliyat oldum tek yumurtaligim neredeyse hic calismiyor. Iki yumurta dondurmustuk ve doktorum ikisinide transfer yapti. Tutacakmi diye cok endiseliydim ilk denemem cunku. Ama çok şükür tuttu. Eger hersey yolunda giderse ikizlerim olacak. Çok sabrettik doktoruma hep güvendim ne söylediyse yaptim ve iyiki bu doktoru bulmusum diye cok dua ettim. Her durumda rahatca konustugum nedenlere nicinlere cevap veren surekli iletisimde olan bir doktor. Allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin. Sabirli olun arkadaşlar sabirli ve umutlu.

Canım bu mesajını okumadan önce sana özelden yazmıştım... Rabbim sana sağlık versin elbet en hayırlı vakitte nasip edecektir... dualarım seninle...
Canım şimdi gördüm mesajını. Sağol canım allah razı olsun kısmet değilmiş vardır bunda da bir hayir yapicak birşey yok. Senin sonuçlar için çok sevindim. Böyle devam etsin inşallah benimde dualarım seninle :dua:

Merhaba 10 ocak da transferim yapildi. 21 ocakda testim yapildi ve sonuç olumlu. Bugun bir test daha yaptirdim sonuc katlanmis. Ben 39 yasindayim ve çikolata kisti (endometrioz) hastasiyim. 2 kez ameliyat oldum tek yumurtaligim neredeyse hic calismiyor. Iki yumurta dondurmustuk ve doktorum ikisinide transfer yapti. Tutacakmi diye cok endiseliydim ilk denemem cunku. Ama çok şükür tuttu. Eger hersey yolunda giderse ikizlerim olacak. Çok sabrettik doktoruma hep güvendim ne söylediyse yaptim ve iyiki bu doktoru bulmusum diye cok dua ettim. Her durumda rahatca konustugum nedenlere nicinlere cevap veren surekli iletisimde olan bir doktor. Allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin. Sabirli olun arkadaşlar sabirli ve umutlu.
Merhaba gözünüz aydın inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınızada alırsınız doktorunuzdan memnun olmanız doktorunuzun ilgili olması çok güzel birşey şayet ben birşey için telefon açsam azarlar gibi konuşuyordu hep

Merhaba gözünüz aydın inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınızada alırsınız doktorunuzdan memnun olmanız doktorunuzun ilgili olması çok güzel birşey şayet ben birşey için telefon açsam azarlar gibi konuşuyordu hep
Zaten o yuzden yazdim. Gercekten isini hakkiyla yapan doktorlar var. Dunya paralar dokuyoruz maddi manevi cok yipraniyoruz iste tamda bu sebeble doktorun iyi davranmasina sorularimiza cevap vermesine herseyden cok ihtiyacimiz oluyor.

Hayırlı olsun, tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim. Hangi şehir hangi merkezde tedavi oldunuz?

Hayırlı olsun, tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim. Hangi şehir hangi merkezde tedavi oldunuz?
Ben doktor arastirirken merkez degil doktorun uzmanlik alanlarini arastirdim. Istanbuldayim doktorum Murat Emanetoğlu. Koşuyolunda park15 muayenehanelerinde calisiyor. Disarida baska bir tup bebek merkezindede opu dondurma ve transfer islemlerini yapiyor.

Bah

Bahceci skandali gercek bu arada. İş yerindeki arkadasimin komsusu ustelik. Baya yumurtalari karistirip yanlis kisilere transfer edilmis. Mahkemeleri hala sürüyor diye biliyorum.

Allah yardımcıları olsun, ben sadece intertte okudum aklım karışınca öyle söyliyim dedim.. Bundan sonra daha çok dikkat ediyorlardır öyle birşey varsada herhalde

Canım pes etme
Sonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
Canım pes etme çok zor biliyorum ama 10 denemede gebe kalanlar var

Arkadaslar merhaba siteye yeni uye oldum transferimin 9. Gunu benimde ancak hic bir belirtim yok sadece kasik agrim var? Normal mi hic belirti olmamasi

Back
X