- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.361
Hala haber yok.ümidim kalmadı.sonuç negatif diyr aramıyorlar.geç arıyorlar.daha önce olduğu. Gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M Merveyakup ben de de doğru düzgün belirti yok sadece sağ kasığım da biraz ağrı oluyor ara ara okadar ama umutluyum cuma günü güzel haberler alırız inş sen daha önce pozitifi görmüşsün yine görürsün bebişini de boşuna sitrese sokmaBende bekliyorum ya çok belirti yok o yüzden biraz tedirginlik var
Canım benim çok üzüldüm hayırlısı olsun ne diyelim zor çok zor ama allahın takdiri boynumuz kıldan ince Rabbim tez zamanda kucaklarimizı doldursun inşallah canım benim yaHaber geldi.olmadı yine.yine yine...artık acaip yoruldum.bir doktorun hemde prof.beni ne hale soktu.mehmet emin soysal.seni allaha havale ediyorum.senin yaptığın işlemler ne hale soktu beni.lanet olsunnn lanett
Çok üzüldüm Canım tez zamanda nasip olur insallahHaber geldi.olmadı yine.yine yine...artık acaip yoruldum.bir doktorun hemde prof.beni ne hale soktu.mehmet emin soysal.seni allaha havale ediyorum.senin yaptığın işlemler ne hale soktu beni.lanet olsunnn lanett
Canım bende acayip adet sancıları var iki gündür erken gebelik testi yaptırıyorum negatif çıkıyor benim artık umudum kalmadı önceki denemede 7gun ucuz testlerde bile pozitif çıkmıştı ne diyim hayırlısı böyleymiş olupta kaybetmektense böylesi daha az acıtır insanın canını hayırlısı olsun canım benimBu ikincisi aslında ilkde tutmuştu ama onda sancim vardı bunda pek yok k gibi ama o 3 günlük emriyodu bu 5 günlük
Çok şükür sağlıklı artış var inşallah kucağına aldığın gunleride görürsün canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahKızlar kan değerim yukselmis
10. Gün 31
12. Gün 66 ama hala hafif kanama var umarım olumludur her sey
canım progesteron değerin kaç çıktıKızlar kan değerim yukselmis
10. Gün 31
12. Gün 66 ama hala hafif kanama var umarım olumludur her sey
Öyle bir şeye baktırmadık Canım sadece bthcg baktırdıcanım progesteron değerin kaç çıktı
canım normalde 2 hormana birden bakıyorlar çünki progesteronda çok önemliÖyle bir şeye baktırmadık Canım sadece bthcg baktırdı
Canım hiç bilmiyordum ilk denememde de sadece bthcg baktırdım o pozitifti şükür bunda da aynen doktorum istemedicanım normalde 2 hormana birden bakıyorlar çünki progesteronda çok önemli
Neden önemli kanamamdan dolayı mi acaba?canım normalde 2 hormana birden bakıyorlar çünki progesteronda çok önemli
bende ilk test yaptıracağım zaman doktorum progesteron ve bthcg ikisine birden baktır dedi 9. günümde bthcg 71.9 progesteron 4.97 çıkmıştı doktorum progesterona düşük diyip hemen bir iğne yazdı proluton depot onu vurundum. bugün test yaptık bthcg 335 progesteron 8.73 çıktı 3 günde bir vurduğum prolutex iğnemi hergün vur dediCanım hiç bilmiyordum ilk denememde de sadece bthcg baktırdım o pozitifti şükür bunda da aynen doktorum istemedi
Ben dün yaptırdım zaten iğneyi kanamadan dolayı bugünden itibaren de fitili iki tane takip clexane kullanma dedi ilk defa duydum her merkez ayrı takılıyor sanırım ilk kızım da bu merkezde olmustumbende ilk test yaptıracağım zaman doktorum progesteron ve bthcg ikisine birden baktır dedi 9. günümde bthcg 71.9 progesteron 4.97 çıkmıştı doktorum progesterona düşük diyip hemen bir iğne yazdı proluton depot onu vurundum. bugün test yaptık bthcg 335 progesteron 8.73 çıktı 3 günde bir vurduğum prolutex iğnemi hergün vur dedi
Çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyoru inş en yakın zaman da tekrar denersin ve Rabbim kucağını boş bırakmazHaber geldi.olmadı yine.yine yine...artık acaip yoruldum.bir doktorun hemde prof.beni ne hale soktu.mehmet emin soysal.seni allaha havale ediyorum.senin yaptığın işlemler ne hale soktu beni.lanet olsunnn lanett
valla bilmiyorum canım ben burda baya bir duydum merak ediyordum hep bendende istedi doktor. önem veriyor çünki progesteron hormonunaBen dün yaptırdım zaten iğneyi kanamadan dolayı bugünden itibaren de fitili iki tane takip clexane kullanma dedi ilk defa duydum her merkez ayrı takılıyor sanırım ilk kızım da bu merkezde olmustum
Valla şaşırdım o kadar çok forum okudum tüp bebek yaptıran kişi duydum ama progestana bakıldığını ilkduyuyorum hayırlısı artıkvalla bilmiyorum canım ben burda baya bir duydum merak ediyordum hep bendende istedi doktor. önem veriyor çünki progesteron hormonuna