2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Hala haber yok.ümidim kalmadı.sonuç negatif diyr aramıyorlar.geç arıyorlar.daha önce olduğu. Gibi

Bende bekliyorum ya çok belirti yok o yüzden biraz tedirginlik var
M Merveyakup ben de de doğru düzgün belirti yok sadece sağ kasığım da biraz ağrı oluyor ara ara okadar ama umutluyum cuma günü güzel haberler alırız inş sen daha önce pozitifi görmüşsün yine görürsün bebişini de boşuna sitrese sokma

Haber geldi.olmadı yine.yine yine...artık acaip yoruldum.bir doktorun hemde prof.beni ne hale soktu.mehmet emin soysal.seni allaha havale ediyorum.senin yaptığın işlemler ne hale soktu beni.lanet olsunnn lanett

Haber geldi.olmadı yine.yine yine...artık acaip yoruldum.bir doktorun hemde prof.beni ne hale soktu.mehmet emin soysal.seni allaha havale ediyorum.senin yaptığın işlemler ne hale soktu beni.lanet olsunnn lanett
Canım benim çok üzüldüm hayırlısı olsun ne diyelim zor çok zor ama allahın takdiri boynumuz kıldan ince Rabbim tez zamanda kucaklarimizı doldursun inşallah canım benim ya

Çok üzüldüm Canım tez zamanda nasip olur insallah

Bu ikincisi aslında ilkde tutmuştu ama onda sancim vardı bunda pek yok k gibi ama o 3 günlük emriyodu bu 5 günlük
Canım bende acayip adet sancıları var iki gündür erken gebelik testi yaptırıyorum negatif çıkıyor benim artık umudum kalmadı önceki denemede 7gun ucuz testlerde bile pozitif çıkmıştı ne diyim hayırlısı böyleymiş olupta kaybetmektense böylesi daha az acıtır insanın canını hayırlısı olsun canım benim

Kızlar kan değerim yukselmis
10. Gün 31
12. Gün 66 ama hala hafif kanama var umarım olumludur her sey
Çok şükür sağlıklı artış var inşallah kucağına aldığın gunleride görürsün canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Canım hiç bilmiyordum ilk denememde de sadece bthcg baktırdım o pozitifti şükür bunda da aynen doktorum istemedi
bende ilk test yaptıracağım zaman doktorum progesteron ve bthcg ikisine birden baktır dedi 9. günümde bthcg 71.9 progesteron 4.97 çıkmıştı doktorum progesterona düşük diyip hemen bir iğne yazdı proluton depot onu vurundum. bugün test yaptık bthcg 335 progesteron 8.73 çıktı 3 günde bir vurduğum prolutex iğnemi hergün vur dedi

bende ilk test yaptıracağım zaman doktorum progesteron ve bthcg ikisine birden baktır dedi 9. günümde bthcg 71.9 progesteron 4.97 çıkmıştı doktorum progesterona düşük diyip hemen bir iğne yazdı proluton depot onu vurundum. bugün test yaptık bthcg 335 progesteron 8.73 çıktı 3 günde bir vurduğum prolutex iğnemi hergün vur dedi
Ben dün yaptırdım zaten iğneyi kanamadan dolayı bugünden itibaren de fitili iki tane takip clexane kullanma dedi ilk defa duydum her merkez ayrı takılıyor sanırım ilk kızım da bu merkezde olmustum

Çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyoru inş en yakın zaman da tekrar denersin ve Rabbim kucağını boş bırakmaz

Ben dün yaptırdım zaten iğneyi kanamadan dolayı bugünden itibaren de fitili iki tane takip clexane kullanma dedi ilk defa duydum her merkez ayrı takılıyor sanırım ilk kızım da bu merkezde olmustum
valla bilmiyorum canım ben burda baya bir duydum merak ediyordum hep bendende istedi doktor. önem veriyor çünki progesteron hormonuna

Kızlar kesemiz göründü minicik bi kese benim şimdi anlamadığım şey bizler de son adet tarihinden itibaren mi hesaplanıyor yoksa transfer tarihinden itibaren mi eğer sat'den hesaplanıyorsa 2 hafta geriden geliyor sata göre 5 +4 günlüğüm transfer tarihindense 3 +4 günlük kese boyutu doktor yuvarladı 4 hafta dedi

Geçen hafta pazartesi ogleden sonra 3. Gün embriyosu transfer edildi.sürekli kasik ağrıları vardı hafif adet sancısı gibi şansım vardı bugün transfer sonrası 7 gün transfer gunuyle birlikte 8. Gün.nerden nasıl sayacagimi bile bilmiyorum . İlk 2 gün göğüsleri taş gibi oldu şişti ağrıdı sonra indi düne kadar kasık ağrım vardı bugün yok bugün adet sancim var her şey allahtan ama korkuyor insan :( yarın erken gebelik testi yaptırsam Olur mu ? Ya da kan testi mi yaptırayım? Test günüm cuma

Back
X