Canım benim ilk tedavimdi adetımın ikinci günü başlamıştım o gün kan testi yapıyorlar durumun tedaviye uygun mu diye kan sonuçların uygun olursa yumurta uyarıcı iğnelerle başlıyorsun yeterince uyarılınca erken catlamaması için bi ıgneye daha başlıyorsun onu ne kadar kullanman gerektiğini merkez söylüyor sana en son da çatlatma iğnesi olup 36 saat sonra yumurtaların toplanıyor 15 dakikalık bir işlem genel anestezi altında yapılıyor zaten uyuyorsun uyanınca hafif bir ağrın oluyor adet sancısı gibi onun için de hemşireler ağrı kesici iğne yapıyorlar 1 kaç saate hiç bir ağrın kalmadan merkezden ayrılabiliyorsun ertesi gün embriyologlar sana bilgi vermek için telefon açmaya başlıyorlar döllenme konusunda kaçıncı gün transfer edileceğini embriyolog ve tüp bebek doktorun karar verip seni transfer için çağırıyorlar idrara sıkışık gitmen gerekiyor o zaman rahimi daha net görüyorlar ve transfer işlemin bitince istediğin zaman Tuvalete gidebilirsin bir kaç saat yatıyorsun orda sonra evine gidiyorsun ve bekleyiş başlıyor :) en geçmek bilmeyen zaman bu zaman işte test gününü 4 gözle bekliyorsun ben pek belirti yaşamadım adet sancısı gibi sancı vardı kasıgımda bide transferin 8'9'10 günü lekelenmem oldu açık pembe renk ve son zamanlarda göğüs hassasiyetim arttı başka da belirtim olmadı hemen hemen adet belirtileriyle aynı oluyor yani ne hamileyim diye sevinmek gerekiyor nede adet olacağım diye üzülmen:) hakkında hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberlerle gel :)