2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

pozitif alan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Almayı bekleyen arkadaşlar hepiniz bu mübarek cuma günü hürmetine pozitifi alırsınız ve korkan arkadaşlar içinizi ferah tutun herşey olması gerektiği gibi olacaktır olmuyorsa zamanı değildir. Rabbim olmasını nasip etsin inşaallah. Hayırlısın nasip etsin.

Benim sorum şu transferden sonra ne yiyip içmek gerekir. olumlu sonuç alan arkadaşlar
@mayissinegi @sinsirella2 @Glueckwunsch @Meralim85 @Esenyel99 D Duaherderdedeva
@Moon Sun @nnnnnnnnn Rana4853 Rana4853 @Lilyum1634

bu konuda yardımlarınız bekliyoruz.
koyu yeşil yapraklı sebzelerin içerisine kıvırcıkta giriyor dimi :) ıspanak prasa bunları mı tüketmek lazım.
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız... Ben özellikle ayaklarımın sıcak olmasına dikkat ettim. Çay ve kahveden uzak durdum... kabızlık yapacak şekilde beslenmekten uzak durdum... bol salata tükettim et ve balık tükettim ki hala öyle yapıyorum... yoğurt süt peynir yumurta :))

Teşekkür ederim canım 4.deneme pozitifti ama 11 haftalikken bebeğin kalbi durmuştu kürtaj oldum geri kalan 4 deneme negatif idi dün son negatifi aldım malesef artık olacağına dair umudum kalmadı evlat edinmeye karar verdik bakalım hayırlısı esimde 3 5 tane sperm çıkıyor o yüzden tek çare tup bebek ama artık kaldıracak psikoloji kalmadı çok yorulduk çok üzüldük hayırlısı olsun hepimiz için
CD56 ına bakmışlar mıydı? Olsun güzelim siz mutlu olun çok yıpratıcı bir süreç hakikaten tükendiyseniz evlat edinmek de güzel bir çözüm. Bizim evlat sahibi olmak istediğimiz kadar onlarda ana bana sahibi olmak için bekliyorlar.herşey gönlünüzce olur umarım .

Teşekkür ederim canım 4.deneme pozitifti ama 11 haftalikken bebeğin kalbi durmuştu kürtaj oldum geri kalan 4 deneme negatif idi dün son negatifi aldım malesef artık olacağına dair umudum kalmadı evlat edinmeye karar verdik bakalım hayırlısı esimde 3 5 tane sperm çıkıyor o yüzden tek çare tup bebek ama artık kaldıracak psikoloji kalmadı çok yorulduk çok üzüldük hayırlısı olsun hepimiz için
Senin sorunun eşindenmi

CD56 ına bakmışlar mıydı? Olsun güzelim siz mutlu olun çok yıpratıcı bir süreç hakikaten tükendiyseniz evlat edinmek de güzel bir çözüm. Bizim evlat sahibi olmak istediğimiz kadar onlarda ana bana sahibi olmak için bekliyorlar.herşey gönlünüzce olur umarım .
Cd56 ne oluyor canım
Hepimiz için hayırlısı olsun herşey gönlümüzce olsun inşallah canım benim

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız... Ben özellikle ayaklarımın sıcak olmasına dikkat ettim. Çay ve kahveden uzak durdum... kabızlık yapacak şekilde beslenmekten uzak durdum... bol salata tükettim et ve balık tükettim ki hala öyle yapıyorum... yoğurt süt peynir yumurta :))

Hayırlısıyla kucağına al canım tebrik ederim

Cd56 ne oluyor canım
Hepimiz için hayırlısı olsun herşey gönlümüzce olsun inşallah canım benim
İnfertilite immunfenotip analiz testinde çıkan bir değer. Bağışıklık sisteminin hata vermesi gibi. Antikorlar sperm ve embriyoya mikrop muamelesi yapıyor kaba tabirle. 2. Başarısız tüp bebekten sonra istenmesi gerekiyormuş ama ihmal edilebiliyor onun için sordum.

Ben daha bekliyorum çok kötü oldum ya idrara sıkışık olmam gerekmiş olecem
Canım seni çok iyi anlıyorum bizide 1 de çağırdılar transferiniz 1 de gerçekleşecek diye saat 3buçukta aldılar ama ben 6 defa tuvalete girdim onlar çağırana kadar cagırdıklarında da hala sıkısıktım bitmemişti transfer sonrası 3 kere daha çıktım tuvalete o gün tuvalet yönünden kötü geçmişti benim için. Bence konuş daha almayacaklarsa sende gir tuvalete. Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah kuzum:dua:

Back
X