- 20 Aralık 2018
- 161
- 245
- 23
- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.721
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız umarım
İnşallah canım teşekkür ederim . Sıkıntılı bi süreç değildir inşallah .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız umarım
Yani kolay olduğu söylenemez ama sonucunu düşünüp katlanıyor insanİnşallah canım teşekkür ederim . Sıkıntılı bi süreç değildir inşallah .
Uzun uzun yazmissiniz tesekkur ederim. Istanbulda dediginiz doktor yücel karaman sanirim. Ben de en son ona olacagim. Tamamen duzelme durumu var yani. Size bundan sonra transfer yapildi mi benim 4 dondurulmusum bekliyor.Çok zor bir durum tam 1.5 sene uğraştım
Antalya da o işi yapacak doktor bulamadım 2 kere histereskopi ysptırdım fakst başaramadılar.sonra araştırmam sonucunda recai papuçcu ankarada histereskopi laproskopi zaten kendisi tüp bebekci 3 4 kere bu şekilde tedavi olara açıldı.centrum tüp bebek sahibi.ayrıca rıdvan ege üniv.ankarada öğretim üyesi orada yakalarsan tedavini orda ol derim hiç olmazsa devley karşılar.kendi yazanesinde yakalarsan çok para dökersin.ben önce iyi araştırıp üniv dediğim hastane de yakaladım.orda ilkini oldum.tabii geri kalanını dedi yazaneye gelmen lazım dedi.diğer trdaviler biraz tuzlu oldu ama şuan o tedsvi üstüne 2 kere rshim filmi çekildim rahim düzeldi eski hsline geldi.kürtaj oldum bir prof a ağzıma .... mahfetti böbreklere kadar yapışıktı.recai hoca elini bu işe çok yatkın ama biraz bu konunda maddi seni yorabilie.ben baya maddi manevi yoruldum evden uzak.allahtan akrabalar vardı orda kaldım ama yine ev gibi olmuyor.yapışıklık varsa tüplerde hidrosalpenkx de varsa gebe kalman imkansız.bu işlemi yaptırman lazım.niye yspıştı ki ?bu arada ameliyat hastane de 1.500 tl patladı.ama kendi yazanesinde her histereskopi laproskopi 5.000 tl civarı ve hafta da bazen 2 kere yaprığı oldu 3 4 kez oldum ama açtı sonında rahim benim ters dönmğş rahim filminde hiçbir şey göeünmüyordu.tüplerimi de aldı hidrosalpenx olmuşum patlama dereceaindeydi.zaten 3 4 hoca görmüştü
TeşekkürlerToaun labratuarına gidersen de beni 100 yıl da samanyolu pastanesine gelmesen aynı hiza da 1.nci katta gazi lisesinden güllük tarafına giserjen ki yönde.ışığa gelmeden samnyoluna varmadan.önce oraya git de şu tüp bebek merkezinden gönderdiler de bir isim bul.250 tl.idi bana 150 tl ysptılar 40 ysşındyım 0.03 çıktı çok hızlı düşmüş.şimdi aynı yerde yan bina da medial diye labratuar var düzen labrstuarı ile çalışıyor en iyi düzen labratuarıymış.araştırdım onu da tosunda iyimiş ama.emin olmak istiyorım.düzenle çalışan antalya hastaneleri rodon tıp,medial(tam emin değilim ama ismi böyleysi sanırım zaten yan yanalarmış)olympos hastanesi düzen labratuarı ile çalışıyor hepsinden fiyat al hangisi hesaplıysa 1.5 ay olsum ama aralarında.emin olmak lazım.yemene içmene dikkat et derim.
Sizin de mi tedavi süreci?Yani kolay olduğu söylenemez ama sonucunu düşünüp katlanıyor insan
Benim 4.aşılama bundan sonra tüpe başlıyoruzSizin de mi tedavi süreci?
Merhaba bayanlar. Ben de yarın başlıyorum tüp bebek tedavisine . Çok heyecanlıyım . Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
Tek olsun senin olsun tutar inşAllah da amh ı falan dert etmene gerek kalmazSelam hanımlar bende ocak ayşnda başladiö tüp bebek tedavime gerçekten zor bi süreç inşallah emek eden herkez karşiliğini alir ben artik trensfer bekliyorum geçen hafta histeroskopi ve laporoskopi oldum adet bekliycem inşalalh mart ortasinda transfer olucam 7 tane yumurtam oldu 2 si küçük tu 5 tane olgun vardi. Ama sadece 1 tane embriyomuz var dondurduk 3.gün embriyosu inşalalh tutunur doktorum ve embriyoloğ kaliteli oldunu söyledi.ama 1 tanr olmasi beni korkutuyor Allah korusun tutmazsa eğer tekrar başliyacak ve benim amh değerim çok düşük 0.03 Allahim yardimcımız olsun kizlar hepimiz alalim bebeklerimizi kucağimiza sağlikla inşalalhh
Amin canım inşalalhhTek olsun senin olsun tutar inşAllah da amh ı falan dert etmene gerek kalmaz
Adetin 17.günü olmuştu benim bu tedavimde.ama değişiyor bu süre yumurtalarınızın olgunlaşıp toplanma süresine göre.Birde sizlere bişey sormak istiyorum adet bitiminden kaç gün sonra transfer yapiliyor rica etsem bilen varsa cevap verebilirmi
Benim dondurulmuş transfer edilecek tekrar yumurta toplamirmikiAdetin 17.günü olmuştu benim bu tedavimde.ama değişiyor bu süre yumurtalarınızın olgunlaşıp toplanma süresine göre.
Bu arada hayirlı olsun bebegin maşşallah sağlikla gelsin transferden sonra neler yaptğn nelere dikkat ettin canım sen çok soru soruyorum ama kusura bakmaAdetin 17.günü olmuştu benim bu tedavimde.ama değişiyor bu süre yumurtalarınızın olgunlaşıp toplanma süresine göre.
Benim dondurulmuş transfer edilecek tekrar yumurta toplamirmiki
Bu defa tazeydi.ilk tedavimde dondurulmuşlarla da oldm canım.o zaman da 17.ve 20.güne denk gelmişti adetin.senin de yaklaşık olarak öyle olur bence.Bu arada hayirlı olsun bebegin maşşallah sağlikla gelsin transferden sonra neler yaptğn nelere dikkat ettin canım sen çok soru soruyorum ama kusura bakma
Düzen daha iyi olabilirToaun labratuarına gidersen de beni 100 yıl da samanyolu pastanesine gelmesen aynı hiza da 1.nci katta gazi lisesinden güllük tarafına giserjen ki yönde.ışığa gelmeden samnyoluna varmadan.önce oraya git de şu tüp bebek merkezinden gönderdiler de bir isim bul.250 tl.idi bana 150 tl ysptılar 40 ysşındyım 0.03 çıktı çok hızlı düşmüş.şimdi aynı yerde yan bina da medial diye labratuar var düzen labrstuarı ile çalışıyor en iyi düzen labratuarıymış.araştırdım onu da tosunda iyimiş ama.emin olmak istiyorım.düzenle çalışan antalya hastaneleri rodon tıp,medial(tam emin değilim ama ismi böyleysi sanırım zaten yan yanalarmış)olympos hastanesi düzen labratuarı ile çalışıyor hepsinden fiyat al hangisi hesaplıysa 1.5 ay olsum ama aralarında.emin olmak lazım.yemene içmene dikkat et derim.
Aminn inşalalhh canimBu defa tazeydi.ilk tedavimde dondurulmuşlarla da oldm canım.o zaman da 17.ve 20.güne denk gelmişti adetin.senin de yaklaşık olarak öyle olur bence.
Çok teşekkür ederim ayrıca.Allah sana da göstersin bugünleri inşallah.ne kusuru aşkolsun.açıkçası çok birşey yapmadım.ilk birkaç gün uzandım oturdum arada evde yürüdüm biraz.hep yatmadım yani.sadece iş yapmamaya çalıştım annem baktı zaten bana.transferin 4.günü otobüs yolculuğu yaptım hatta 2 saatlik.Allaha şükür sorun olmadı.evime geldiğimde ufak tefek şeyler yaptım yemek vs.abur cubur yememeye çalıştım.ilk birkaç gün kabak çekirdeği,gün kurusu vs tükettim aklıma geldikçe.çok birşey yaptım sayılmaz yani canım.
Peki sizce yucel karaman mi sizin doktorunuz mu ne dersinizToaun labratuarına gidersen de beni 100 yıl da samanyolu pastanesine gelmesen aynı hiza da 1.nci katta gazi lisesinden güllük tarafına giserjen ki yönde.ışığa gelmeden samnyoluna varmadan.önce oraya git de şu tüp bebek merkezinden gönderdiler de bir isim bul.250 tl.idi bana 150 tl ysptılar 40 ysşındyım 0.03 çıktı çok hızlı düşmüş.şimdi aynı yerde yan bina da medial diye labratuar var düzen labrstuarı ile çalışıyor en iyi düzen labratuarıymış.araştırdım onu da tosunda iyimiş ama.emin olmak istiyorım.düzenle çalışan antalya hastaneleri rodon tıp,medial(tam emin değilim ama ismi böyleysi sanırım zaten yan yanalarmış)olympos hastanesi düzen labratuarı ile çalışıyor hepsinden fiyat al hangisi hesaplıysa 1.5 ay olsum ama aralarında.emin olmak lazım.yemene içmene dikkat et derim.
Haziran çok ileri ya.ozel muayene de hazirana mi atiyorlar.bu arada raporlu tüpbebek ücreti nekadar egede bilen var miMalesef kent hastanesi ege üniversitesi cok yogun ben calısıyorım ama sıra aldım hazirana attılar
Merhaba canım hayırlı olsun.raporlu tupbebek fiyatı nekadar acaba egedeAdetin 17.günü olmuştu benim bu tedavimde.ama değişiyor bu süre yumurtalarınızın olgunlaşıp toplanma süresine göre.