- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.781
dondırılma ücreti ne kadar acavaAmin inşallah. Zaten beşinci güne üç embriyo geldi ve pgd için biyopsi alınıp donduruldular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dondırılma ücreti ne kadar acavaAmin inşallah. Zaten beşinci güne üç embriyo geldi ve pgd için biyopsi alınıp donduruldular
Biz biyopsiye 1000 lira dondurmaya da 1500 lira ödeme yaptık.dondırılma ücreti ne kadar acava
bu özeldeki fiyat mı canım devlet mi kusura bakmayın kısmetse mart ayında tüp bebeğimiz yapılacak ilk biyopsi ne oluyorBiz biyopsiye 1000 lira dondurmaya da 1500 lira ödeme yaptık.
afedersiniz yaş kaç?Merhaba kızlar dün transferim gerçekleşti bugün ilk günümüz opudan sonra 9 yumurtam işlem görmüştü ama 7 si dollenmısti ikinci gün aradıklarında 3 ünün gelişiminin gerilediğini 4 tanesinin iyi gittiğini ama 3.gün transfer yapılacağını söylediler dün 3 .gündü gittik ve embriyolog 2 sinin daha gelişimini yavaslattıgını söyledi 2 tane çok sağlıklı embriyo olduğunu ve ikisinide transfer edilip edilmeyecegini sordu bende istedim doktorum da ikisinin de koyulmasından yanaydı 5 dakika surmemıstır bile transfer işlemim herşey yolunda gitti idrara çok sıkışık olduğum için odaya geldikten 10 dakika sonra lavaboya gittim hastaneden taburcu olana kadar 3 kez daha gittim kesinlikle ıkınmadım. Başka şehirden gidiyorduk araba biraz sarstı 3 saat sonra evdeydim eve gidince de meyve yedim kivi ananas portakal mandalina hemşirede bunları yememın rahimi kalınlastırmaya yardımcı olduğunu söyledi kabak çekirdeği ve hurma da var tabi iiçinde. Evde dinleniyorum hep uzanıyorum oturuyorum hiç bişey yapmıyorum sıkıldıkça evin içinde dolanıyorum yatıp kalkmama dikkat ediyorum ani hareketlerle dönmemeye özen gösteriyorum acı yemekten kacınıyorum. Şimdilik yaptıklarım bu kadar bakalım bugün ne olacak :)
Rica ederim ben kusuru elbette soracaksın:)bu özeldeki fiyat mı canım devlet mi kusura bakmayın kısmetse mart ayında tüp bebeğimiz yapılacak ilk biyopsi ne oluyor
tamam canım anladım çok heyecanlıyım 6 senelik evliyim 5.5 yıldır bebeğim olmuyor 3 klomen 2 aşılama denedik olmadı şimdi maddi olarak kendimizi zorladık bulduk buluşturduk tüp bebeğe başladık ..ALLAH UTANDIRMASIN..Rica ederim ben kusuru elbette soracaksın:)
Özel bir tüp bebek merkezi. Bazı yerlerde bu biyopsi kalemi ek masraf olarak çıkıyor bazı yerlerde ise çıkmıyor. Benim embriyolardan biyopsi alındı genetik taramaya gitti bu para onun parası oluyor.
Amin inşallah sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Hep olumlu düşün kendini pozitif telkin et. Biz evliliğimizin dokuzuncu yılındayız. Akranlarım ikinci çocuklarını bile büyüttüler..Bende mesela ufak ufak bulantılar koku hassasiyetleri başladı ve ben bu duruma çok seviniyorum her şey yolunda diye:) bundsn bir kaç ay sonra sen de bu durumlarda olacaksıntamam canım anladım çok heyecanlıyım 6 senelik evliyim 5.5 yıldır bebeğim olmuyor 3 klomen 2 aşılama denedik olmadı şimdi maddi olarak kendimizi zorladık bulduk buluşturduk tüp bebeğe başladık ..ALLAH UTANDIRMASIN..
yumurtalar kalınca dondursak mı diyorum ben de insan olumsuzu da olmadan düşünür oluyor korkak oluyor biraz da sizlere soruyorum sağolasın..
ALLAH hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin yavrunun inşallah amin darısı bizlere de inşallah amin
inşallah canım hayırlarla inşallah amin...Amin inşallah sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Hep olumlu düşün kendini pozitif telkin et. Biz evliliğimizin dokuzuncu yılındayız. Akranlarım ikinci çocuklarını bile büyüttüler..Bende mesela ufak ufak bulantılar koku hassasiyetleri başladı ve ben bu duruma çok seviniyorum her şey yolunda diye:) bundsn bir kaç ay sonra sen de bu durumlarda olacaksın
27 yaşındayım doktorum yasaktan bahsetmedi 2 embriyo isteyip istemediğimi sordu bende kabul ettim ve transferim gerçekleştiafedersiniz yaş kaç?
ben 34 yaşındayım doktora dedim tedavide nasipse 2 yumurta konmasını istiyorum dedim o da 35 olmadan olmaz dedi yasak dedi de ondan soruyorum
Merhaba kızlar ben 38 yaşındayım 2buçuk yıkık evliyim 1 normal yolla hamilelik yaşadım 3 aylıkken kuzumun kalbi durmuşbebegimi kaybettim 1 senedir tekrar denedik olmadı yaştan ve kilo probleminden dolayı bende tüp bebek tedavisine başlıcycam ALLAH In izniyle RABBİM hepimizin kucagını boş bırakmasın
Cnm ilk deneme ise evet sdc tek embriyo koyuluyor yasal olarak ama 2.denemede ve digerlerinde kendin kararveruyorsun 1yada 2 diye.Hakkinda en hayirlisi olsun.Allah gonlundekini hayirlisiyla versin ins.afedersiniz yaş kaç?
ben 34 yaşındayım doktora dedim tedavide nasipse 2 yumurta konmasını istiyorum dedim o da 35 olmadan olmaz dedi yasak dedi de ondan soruyorum
ALLAH RAZI OLSUN canım o zaman hiçbir doktor ilkinde çift yumurta koymaz hayırlısı olsun ya ALLAH verdim mi tekle de verir ben korkak oldum biraz ya çok zor şartlardan bu dönemece gelince insan ne düşüneceğini bilemiyor ALLAH bu yolda herkesi sevindirsin hayorlarla sağlıcakla inşallah aminCnm ilk deneme ise evet sdc tek embriyo koyuluyor yasal olarak ama 2.denemede ve digerlerinde kendin kararveruyorsun 1yada 2 diye.Hakkinda en hayirlisi olsun.Allah gonlundekini hayirlisiyla versin ins.
ilk tedaviniz demi ?27 yaşındayım doktorum yasaktan bahsetmedi 2 embriyo isteyip istemediğimi sordu bende kabul ettim ve transferim gerçekleşti
Slm kizlar.simdi kan vermeye geldim test icin ayaklarim geri geri gidiyor.cok korkuyorum negativ diye.lutfen dua edin.simdiye kadar bu kadar kasmamistim ne de olsa olmazsa yine deberiz diye.ama simdi 6. ve son denemem olunca baya stres yaptim
Evet ilk canımilk tedaviniz demi ?