Aşılama 2019 Şubat Aşılama Süreci

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.957
83
31
Merhaba hanımlar ben pcos hastasıyım çocuk istiyoruz aaşılam tedavisine başladık ilk iğnemi 14 şubatta vurdum “gonal f 450 günlük 0.75ml ” doktorum altı adet enjektör hazırladı salı günü son iğneyi vurulacağım çarşamba kontrole gel dedi şimdi bir kutu daha var yani altı adet enjektörüm daha var onları hazırlamadı onlar ne zaman vurulacak yumurtalar büyümezse o zaman mı kullanacak ben pek anlamadım ama çok heycanlıyım doğrusu bu ay aşılama olanlar birlikte heycanımızı paylaşalım istedim

Bu ay aşılamaya başlayan yok mu ya başka konu açılmış mıdır bu ay için diye baktım ama bulamadım o yüzden açtım burayı

Galiba 17mm di çatlatma iğnesi oldugumda
Hmm bende gonal f 450 günlük 0.75ml vuruluyorum inşallah benim yumurtalarım da büyür ve tutar eabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah pazartesi günü mutlaka haber ver canım merak ediyorum

Merhaba kızlar bende 7şubatta yaptırdım ilk aşılamamı.Ama bana size verildiği gibi iğne verilmedi. Femara verdi doktor,sonra kontrol etti 17.5mm olmuş bi yumurtan diğeri de 14-15 gibi bişeydi. Bugün 12.gün ama baktırmayacağım,hiç bir belirtim yok tutmadı gibi geliyor adet olana kadar bekleyeceğim.

Merhaba kızlar bende 7şubatta yaptırdım ilk aşılamamı.Ama bana size verildiği gibi iğne verilmedi. Femara verdi doktor,sonra kontrol etti 17.5mm olmuş bi yumurtan diğeri de 14-15 gibi bişeydi. Bugün 12.gün ama baktırmayacağım,hiç bir belirtim yok tutmadı gibi geliyor adet olana kadar bekleyeceğim.
Canım doktordan doktora değişebiliyor ve hastaya göre de değişiyor ben öncesinde hapla tedavi gördüm ve büyümedi yumurtalarım bana etki etmediği için iğneliye geçildi senin hapla büyüyebiliyormuş ki hap vermiş doktorun bu arada belirti olmasada test yaptır derim ne olur ne olmaz bazı kişilerin hiç belirtisi olmayabiliyor

Canım doktordan doktora değişebiliyor ve hastaya göre de değişiyor ben öncesinde hapla tedavi gördüm ve büyümedi yumurtalarım bana etki etmediği için iğneliye geçildi senin hapla büyüyebiliyormuş ki hap vermiş doktorun bu arada belirti olmasada test yaptır derim ne olur ne olmaz bazı kişilerin hiç belirtisi olmayabiliyor

haklısın belki de ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Adetim gecikirse bakmak istiyorum zaten şurda 3 gün kaldı.. Zaten hep ilk aşılamada ihtimalin düşük olduğunu okudum umudum yok.Allahım nasip etsin hepimize.

haklısın belki de ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Adetim gecikirse bakmak istiyorum zaten şurda 3 gün kaldı.. Zaten hep ilk aşılamada ihtimalin düşük olduğunu okudum umudum yok.Allahım nasip etsin hepimize.
İnşallah rabbim isteyen herkese verir umut etmek gerekir umut et bende 8 aydır tedavi görüyorum hep hüsranla sonuçlandı ama hala umut ediyorum aşılamam benimde ilk olacak ama umudumu yitirmiyorum benim çocuğum olması biraz zor dedi doktorum ama eşimin de desteği çok her yolu deneriz olmazsa da sen benim çocuğum ben senin çocuğun olurum diyor espiriye vuruyor bu yüzden biraz daha hafif atlatıyorum sanırım inşallah pozitif sonuçlar alırız canım sonuç be olursa olsun yaz buraya birbirimizle paylaşalım sevinçlerimizi de hüzünlerimizide :KK68:

Merhaba benimde bu gün ilk aşılama tadavim başladı reglin 4.günü bugün. hiç bir bilgim yok doktor anlattı gerçi ama ne olacak bilmiyorum bizde eşimde de bende de bir sorun yok miyomlarım var hızla büyüyen onlar iyice büyümeden gebe kalmam gerekiyor. Bu yüzden aşılama yaptırıyoruz ama eğer tutmazsa başka yaptırmayı düşünmüyorum akışına bırakacağım. İnşalla Rabbim herkesin kucağını doldursun bu ay inşallah :)

Merhaba benimde bu gün ilk aşılama tadavim başladı reglin 4.günü bugün. hiç bir bilgim yok doktor anlattı gerçi ama ne olacak bilmiyorum bizde eşimde de bende de bir sorun yok miyomlarım var hızla büyüyen onlar iyice büyümeden gebe kalmam gerekiyor. Bu yüzden aşılama yaptırıyoruz ama eğer tutmazsa başka yaptırmayı düşünmüyorum akışına bırakacağım. İnşalla Rabbim herkesin kucağını doldursun bu ay inşallah :)
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah tutar

Back
X