Aşılama 2019 Şubat Aşılama Süreci

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merak etme bizim gibi uzun suredir cocuk isteyen ve her seferinde basarisiz olan insanlar hep ayni duygulari hissediyor Kiskanmak degil aslinda o tuhaf bi duygu isimlendiremiyorum ben asilamamin 17 gunundeyim 14 gunu regli olucak gibi ayni sancilari yasayinca kan falan vermedim israrla bekliyorum 1 negatif daha duymaya hazir degilim Allah hayirlisini versin hepimize
İnşallah bu ay olmuştur inşallah sen kavuşursun bu ay mucizeye :)

İnşallah Kaim bekleyen herkesin yüzünü güldürsüm Rabbim..
Ben bu sefer devlet hastanesinde acilde yaptırdım garantiye almak için. Öyle eskisi kadar akıntım olmadı ama yine de oldu. benim de son kontrolümde çatlama büyüklüğüne erişmiş 4 yumurtam vardı. İnşallah çatlamışlardır aşılamanın üzerinden 4-5 gün geçti şimdi gitsem ultrasonla bakarlar mı çatlamış mı diye?

Bende bu ay femara ve gonal f kullandım. Eskiden diyabet hastası akrabama şaşırırdım her gün göbeğinden iğne nasıl vuruyorsun acımıyo mu filan diye. İnsan nelere alışıyor işte, bi sağ bi sol vurdum bende hep :)
Bu ara çok kaderciyim yakın arkadaşlarımdan bebek haberi alanlar oluyor,söylediklerinde hüzünleniyorum kendi içimde,kıskanıyorum sanki içten içe. Sonra çok kızıyorum kendime sevinçlerine ortak olamıyor muyum diye. Nasipten öte yol yok,nasip,nasip. :)
Öncelikle çok geçmiş olsun canım benim rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese.Sana sadece şunu söyliycem şehir olarak nerde yaşıyosun bilmiyorum ama iğneleri yanlış değil doğru vuruyosun yanlışı yapan doktorun.Aynılarını yaşadım 3 kez klomen ve çatlatma iğnesi sonuç negatif en son aşılama yapıldı o kadar ümitli konuştuki doktor sonuç yine negatif fakat bu süreçtr beni ne çatlamışmı diye çağrmak var ne bir tahlil ne bişey ve ben 7 ay önce çikolata kistindrn ameliyat oldum bu doktora bana sürkli tüplerin çok iyi dedi ve durdu siz beni çatlıyomu diye çağrmyosunuz ben tekrar kist olur diye çok korkuyorum dediğimde bana niye bu kadar korkuyosun demşti tersledi ve eşimde doktoru siz haddinden fazla gereksiz ilaç yükleyip takip etmiyosunuz dedi ve kızdı artık pes ettim ve bıraktım o doktoru çünkü iş para üzerinr dönmeye başladı anladık ben medicalparka nerdeyse tüp bebek parası yatırdım o endokrin bu dahiliye göndermediği yer kalmamıştı ben çok yorgundum ve eşim bir doktora daha gidelim dedi çünkü artık oda üzülüyodu . Türkiye hastanesi tülay koldaşa gittim anlattım . Doktor bütün yeni çekilmiş rahim filmi eşimin sperm testleri vs bütün herşryime bakıp bana hiç bir sıkıntı olmadğını zaten 2sene önce birkere gebe kalıp düşük yaptığım için arada kalmamamı söyledi ama son anda yumurta rezervmde bi azlık olduğunu söyledi ultrasonla baktı birde ne görsün kist . Ben tabi o an sinirden elim ayağım boşaldı .doktor hemen kan vermem gerktiğini eğer kistin değerinin yüksek çıkarsa tedavi uygulayamacağını durdurup kisti takip etceğini söyledi Doktora dedimki hocam diğer doktor sürekli bana ameliyattan sonra tüplrimin çok iyi çalıştığını söyledi dediğimdr bana kızdı senin daha yaşın kaçki tabikide çalışıcak tüplerin senin tüpünümü almışta kalkıp böyle konuşuyo dedi Daha 25 yaşındasın ve bizim görmediğimiz milyonlarca yumurtan var senin tabi böyle konuştukları için sizdr umutlanıyosunuz dedi tedaviye başlayalım dedi ben o arada prolaktinimin yükseldiğini söyledim benim için 100 ün üstü önemli emar sonuçların temiz çıkmış hiç önemli değil dedi brn şaşırdım çünkü biz diğer doktorda her ay prolaktinin peşine düşüyoduk halâ anlatrkrn sinirleniyorum . Neyseki kistim değeri düşük çıktı ve tekrar klomenle tedaviye başladık tabi ben yine umutsuzum . İlacı sadece içmek için içiyorum .Bana klomenle beraber progestan verdi ve benim yumurta takibi için çağrdı ve gittiğimde 3 tane iyi çatlycal büyüklükte yumurtam olduğunu fakat yumurtanın büyüklüğünün tek başına yetmediğini ve bir değere bakıcağını söyledi Bir yumurtanın 300 değere eşit geliceğini eğer 3 yumurtanın 900 değere ulaşmadığını görürse iğneyi yapsada boşa yapıcağını ve kist oluştarabiliceğini söyledi.Ben ilk defa bu doktorda böyle testler gördüm neyse testi yaptırdık değer 1050 tamam yapabilriz dedi ve bana iğneden bir gün önce iğneyi yaptırdığım gün ve ertesi gün 3 gün birliktelik olucağını söyledi bende salakça doktora hocam diğer doktorum iğneden 36 saat sonra ilişki veriyodu aynı gün yasak diyince .Bi yanlışnda bunun olduğunu eğer öyle olursa sperm ulaşamayabilir çünkü yumurta hazır sperm bekliyo ama ortada yok süreyi geciktiriyosunz dedi .ama iğneden birgün önce ve iğneyi yaptrdığın günve ertesi gün birlikte olunca spermde yumurtada haZır olduğu için hemen birbirne ulaşabiliceklerini anlattı bana .Neyse ben iğneyi yaptrdım ve çatlamışmı diye beni tekrar bir kaç gün sonra çağrdı .Gittiğimde ovulasyon gerçekleşmiş dedi ben hocam birlikteliğe devammı dedim ve sen bilirsin ama eğer bu 3 günde tuttuysa tutmuştur dedi seni ayın 14 ünde buraya gebe olarak bekliyrm dedi tabi biz yine umutsuz ben artık bırakmıştım yani .Neyseki ayın 11i gibi regli olmam gerekirken günüm geçmeye başladı adet olcakmışım gibi bi ağrı hepten umudum kesilmişti artık 2 3 günü geçince acaba progestan rahim duvarını kalınlaştırdığı içinmi olamıyorum dedim bir gün daha bekledim ama hala daha bi regli ağrısı anlatamam .En son sabah uyandım bu böyle olmycak dedim bir kaç gündür miğdem bulanıyodu ve kusuyodum ve sürekli uyuyodum ama ben salak olma kendi kendine kuruyosun diye düşünüyodum o kadar umudum kalmamıştı .Gidip bi test aliyim eğer yoksa ki yok diye düşünüp doktoru ararım progestandansa söktürücü içerim diye düşündüm .Neyse testi yaptım daha yapar yapmaz ben şok çift çizgi o kadar şaşırdımki ama hemen eşime söyledim ve doktora gitcektik o gün zaten. Gittik doktr kapıdan girdim regli olduysanda üzülme dedi bende hayır hocam olmadım test yaptım pozitif çıktı dedim dktor bile şaşırdı daha ilk denememiz çok şükürgel bakalım dedi tabi baktı daha çok küçüktü göremedi hemen kan ver dedi verdim sonuç 989 doktor normal dedi ve çağrdığı tarhlerde gittim bebeğide keseyide gördük şuan 9haftalığız çok şükür.Çok uzun yazdım biliyorum hakkını helal et yazmamın sebebide şu.1.si sonuç alamıyosan doktoru değiştr gerçktn iyi bir doktor bul bütün testlerini yapsın arkadaşım bak ben diğerine 7 ay gittim sonuç sıfır çünkü yaptıkları yanlışmış meğerse ve umursamamış ameliyatım için birşey diyemem güzel yaptı ama diğer verdiğim hiç bir kuruşu helal etmyrm evt belki buna kısmetti diyebilirz naspten öte yol yoktur anlattıklarım ne kadar yardımcı olur bilmem ama nolur kendine iyi bi doktor bul yakındaysan gel çok ciddiyim tanışalım ve gidelim benim doktoruma .

MERhaba arkadaşlar bugün aşılamamım 9 ovitrellenin 11. Günü.aşılamadan sonra progestan kullanmayada devam ediyorum bugün dayanamayıp test yaptım.orda bi çizgi var mı bana mı öyle geliyor.yada hala iğnenin etkisimidir.ilk beş dakikada çıktı

Bunlarda testler

Eklentiler

• EA0B01FF-C5A7-41A2-B224-2651296B0E46.webp
    EA0B01FF-C5A7-41A2-B224-2651296B0E46.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 137
  • 4DEBA2CC-D0AD-4463-BE6F-B9C9B4E082F5.webp
    4DEBA2CC-D0AD-4463-BE6F-B9C9B4E082F5.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 133
  • E353BFDD-5B6A-4A76-A9EF-EC4B53651E10.webp
    E353BFDD-5B6A-4A76-A9EF-EC4B53651E10.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 128
  • 9525B408-8BEE-4A8B-919B-403FCBED4F1A.webp
    9525B408-8BEE-4A8B-919B-403FCBED4F1A.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 151
MERhaba arkadaşlar bugün aşılamamım 9 ovitrellenin 11. Günü.aşılamadan sonra progestan kullanmayada devam ediyorum bugün dayanamayıp test yaptım.orda bi çizgi var mı bana mı öyle geliyor.yada hala iğnenin etkisimidir.ilk beş dakikada çıktı

Merhaba,benim de senin gibi aşılamamın 10.günü bugün ama ben daha bakmadım. Çıkabiliyor mu bu kadar erken? Bence çıkmaz,kandan bakılabilir anca.
Herhangi bir belirtiniz var mı çünkü benim hiç yok da. Bir de doktorunuz yumurtalar çatlamış mı diye baktı mı?

Back
X