- 19 Ocak 2018
- 422
- 623
- 53
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH, RABBİM GÜZEL HABERLER NASİP ETSİN.Bende bu pazartesi günü ilk transfe'rimi yapacaklar bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH, RABBİM GÜZEL HABERLER NASİP ETSİN.Bende bu pazartesi günü ilk transfe'rimi yapacaklar bekliyorum.
Amin amin inşallah canım bende transfere geldim bekliyoruz şu anda banada dua edin cok heycanlıyımKızlar transfere gekdim hayırlısı olsun hakkımızda inşaallsh Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin dua edin bana
hadi bakalım insallah bebislerin sana sım sıkı tutunur hic birakmazKızlar transfere gekdim hayırlısı olsun hakkımızda inşaallsh Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin dua edin bana
ayyy ne heycanlısındır simdi.buyuk ihtimalle bebisini aldin eeve gectin bile.allah yuzunuzu guldursun kızlarAmin amin inşallah canım bende transfere geldim bekliyoruz şu anda banada dua edin cok heycanlıyım![]()
Şimdi gidiyoruz eve canım Allah razı olsun kurban oldugm inşallah hayrlısıyla sonuclandırırayyy ne heycanlısındır simdi.buyuk ihtimalle bebisini aldin eeve gectin bile.allah yuzunuzu guldursun kızlar
Büyük ihtimal hafta sonuna seninde yumurta toplaman yapılır canım hayrlısı olsun inşallahbende 5 gun igneden sonra bugun geldim doktora 6 tane yumos gorundu 11 mm ve 12 mm sali gunu tekrar gelicem bakalim hayirlisi
Evdeyim bende 11 de transfer oldum gelip uyumuşum sabah erken kalkınca
Hayırlı olsun canım trsnsferin :)Evdeyim bende 11 de transfer oldum gelip uyumuşum sabah erken kalkınca
insallah once sizsizden sonra benden guzel haberler gelir kızlarBüyük ihtimal hafta sonuna seninde yumurta toplaman yapılır canım hayrlısı olsun inşallah
Sağol canımHayırlı olsun canım trsnsferin :)
İnşaallahinsallah once sizsizden sonra benden guzel haberler gelir kızlar
Hayırlı olsun hadi inşallah güzel olur seninde test günün 21 şubat mı ?Evdeyim bende 11 de transfer oldum gelip uyumuşum sabah erken kalkınca
Amin amin hepimizden inşallah hayrlısıylainsallah once sizsizden sonra benden guzel haberler gelir kızlar
Yok bana 18 şubatta yapmamı yazmışlarHayırlı olsun hadi inşallah güzel olur seninde test günün 21 şubat mı ?